صفحه 1 از 23 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 223

موضوع: مباحث و مشکلات ورد

1. shadmehr88

پیش فرض مباحث و مشکلات ورد

من در ورد 2010 به مشکلی برخوردم که نمی توانم خط کش ورد را در محیط مشخص شده جابجا کنم . این مشکل را در ستون ها دارم و در سطرها طبق تصویر زیر مشکلی نیست .
    از قسمت view تیک ruler را برداشته ام و تست کرده ام ولی باز هم مشکل رفع نشده است .
    منتظر کمک دوستان هستم :

[CENTER]

2. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مشکل در نصب آفیس 2010

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='4999' dateline='1304866204
    من در ورد 2010 به مشکلی برخوردم که نمی توانم خط کش ورد را در محیط مشخص شده جابجا کنم . این مشکل را در ستون ها دارم و در سطرها طبق تصویر زیر مشکلی نیست .
    سلام دوست عزیز بر اساس شماره های موجود در عکس زیر به قسمت margin رفته و پس از کلیک بر روی شماره 3 بر روی صفجه باز شده در قسمت left&right می تونید اندازه رو تغییر دهید.
    اگر مشکلتان حل نشد باز بنده در خدمت هستم

[CENTER]
    نمایش امضاء

3. shadmehr88

سروش عزیز راه حل شما عمل نکرد ولی از گزینه Breaks درست شد .

4. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

breakes که اصلا جریانش یه چیز دیگه است. ( که به طور خلاصه مربوط به جدا سازی صفحات و دو ستونه کردن و ... می باشد. ) احتمال می دم شما به طور نا خواسته از قبل این گزینه رو دستکاری کرده بودین که این مشکل برایتان به وجود اومده بود وگرنه تنها چیزی که به حاشیه صفحه مروبط میشه همین margins هستش و از طریق ruler نیز قابل تنظیم می باشد.
    به هر حال خدا رو شکر که مشکل حل شد، مهم همینه!
    نمایش امضاء

5. shadmehr88

منم اول همون روش شما و تنظیمات خط کش را در پیش گرفتم ولی نشد که نشد . حتی روش های دیگه رو هم امتحان کردم : مثلا در حالیکه یا فایل قدیمی را باز کردم ( در حالیکه خط کش ورد مشکلی نداشت و می توانستم تنظیم کنم ) و در تب بعدی فایل جدید ایجاد کردم . ولی متاسفانه در تب جدید باز هم مشکل موجود بود .
    سروش عزیز ! گاهی اوقات این جور مشکلات راه حل های عجیب و غریب خودش را می طلبد که به قول شما اصلا یک چیز دیگر باشد . باز هم ممنون

6. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله، شاید همین طوره که شما می فرمایید
    ولی تجربه ناچیز بنده در این زمینه ها اینو به من اثبات کرده که توی کامپیوتر و نرم افزار های آن همین جوری و بدون دلیل چنین اتفاقاتی نمی افتد و پشت هر ایرادی دو حالت وجود داره یا ایکه باگ نرم افزاری بوده و یا اینکه کاربر به طور ناخواسته در یه کار دیگری تغییری رو انجام داده که باعث بروز مشکلات جدید شده است که این مورد بیشتر بوده من معمولا توی فرایند لاگ گیری و ابزار های auditing این رو به کاربرهایم اثبات می کنم و تا حالا از این 2 حالتی که عرض کردم خارج نبوده و همیشه یکی از این حالات پیش اومده.به هر حال خدا رو شکر که مشکل حل شده است.
    نمایش امضاء

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Microsoft Office

ایجاد نصف فاصله درتایپ فارسی (نیم فاصله ، نصف فاصله ای است که توسط دکمه Space وارد می نمایید و به منظور نزدیکی بیشتر حروف در موارد خاص استفاده میشود). عمدتأ بسیاری از کاربران برای حل این مشکل از نرم افزارهای اصلاح صفحه کلید استفاده میکنند ، اما راه بسیار ساده تری نیز توسط خود Microsoft Word و تنها با بهره گیری از یک کلید ترکیبی وجود دارد. هم اکنون قصد داریم به معرفی این ترفند بپردازیم.
    برای اینکار:
    کافی است هنگامی که متن فارسی را تایپ میکنید کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+4 را همزمان وارد نمایید.
    خواهید دید که یک نیم فاصله ایجاد شده است و میتوانید ادامه تایپ را انجام دهید
    منبع:خودم

8. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام به دوستان.
    در مورد نیم فاصله راه ساده تری هم هست کلید ترکیبی کنترل(Ctrl) همراه با علامت منفی(-) در زیر کلید F9. یعنی این طوری: (-)+(Ctrl)

ویرایش توسط M-AUDIO : 15-05-2014 در ساعت 14:28
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام

من اخیرا نرم افزار word 2010 رو که باز می کنم سه بار این پیام رو می ده و بعد صفحه تایپ ظاهر می شه . در هنگام خروج نیز این پیام رو می ده باز .

file:///C:/Users/Orpiment/Desktop/Snap2.jpg

مشکلش از کجاست به نظرتون ؟
    من عکس اروری رو که می ده گرفتم و در پیامم قرار دادم ولی نمی دونم چرا ظاهر نشد در سایت !!!

11. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط orpiment' pid='12183' dateline='1316588349
    با سلام

من اخیرا نرم افزار word 2010 رو که باز می کنم سه بار این پیام رو می ده و بعد صفحه تایپ ظاهر می شه . در هنگام خروج نیز این پیام رو می ده باز .

file:///C:/Users/Orpiment/Desktop/Snap2.jpg

مشکلش از کجاست به نظرتون ؟
    من عکس اروری رو که می ده گرفتم و در پیامم قرار دادم ولی نمی دونم چرا ظاهر نشد در سایت !!!
    دوست عزیز نباید که آدرس عکس رو قرار بدید!!!!!
    باید یا اون رو آپلود کنید و در انجمن قرار بدید یا اون رو به ضمیمه(پیوست)اضافه کنید!

صفحه 1 از 23 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •