صفحه 23 از 23 اولین ... 13212223
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 223 از مجموع 223

موضوع: مباحث و مشکلات ورد

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod
    سلام ؛ میخوام یه تیتر رو ، دقیقا در وسط صفحه وارد کنم ( وسط خط نه ، وسط صفحه کلی یعنی از بالا و پایین و چپ و راست صفحه به یک اندازه فاصله داشته باشه )
    سلام
    اگه درست منظور شما را متوجه شده باشم , میتونید توسط فعال کردن گزینه Ruler از منوی View وسط صفحه را بدست بیارید ( خط کش عمودی و افقی ) و تیتر مورد نظر را تایپ کنید و سپس با وسط چین کردن متن هم کاملا در وسط صفحه قرار میگیره .
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام
    اگه درست منظور شما را متوجه شده باشم , میتونید توسط فعال کردن گزینه Ruler از منوی View وسط صفحه را بدست بیارید ( خط کش عمودی و افقی ) و تیتر مورد نظر را تایپ کنید و سپس با وسط چین کردن متن هم کاملا در وسط صفحه قرار میگیره .
    ببینید من این نقطه رو میخوام

مث فوتوشاپ ابزار تراز نداره ورد که بتونم دقیق نوشته رو ببرم اونجا ؟
    نمایش امضاء

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod
    ببینید من این نقطه رو میخوام

مث فوتوشاپ ابزار تراز نداره ورد که بتونم دقیق نوشته رو ببرم اونجا ؟
    خوب با توجه به خط کش های افقی و عمودی و با استفاده از وسط چین کردن اون تیتر دقیقا وسط صفحه را میتونید بدست بیارید . البته حاشیه ها (قسمت های خاکستری رنگ در بالا و کنار صفحه را هم مد نظر داشته باشید .), ضمنا میتونید گزینه Gridlines را هم فعال کنید تا کل صفحه را کادر بندی ( مربعی ) بکنه و بیشتر دقت داشته باشید .
    اما تا جایی که بنده اطلاع داشته باشم ابزاری که دقیقا اون نقطه وسط را مشخص کنه , در ورد نیست .
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

صفحه 23 از 23 اولین ... 13212223

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •