صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 12

موضوع: عدم پخش صدا از سیستم

1. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض عدم پخش صدا از سیستم

سلام دوستان اسپیکر کامپیوتر مشکل پیدا کرده دادم برای تعمیر از هدفون استفاده میکردم چون که خود مونیتورم اسپیکر داره تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم ولی وقتی با کابل وصل کردم به کارت صدای مادر بورد از مونیتور صدایی نمیومد وقتی که دوباره هدفونو وصل کردم دیدم از اونم دیگه صدایی نمیاد هر کاریم کردم نشد در ضمن از یه تبدیل برای کارت صدا استفاده میکردم به خاطر این که دو تا خروجی بده با برداشتم اون هم بارم صدایی نمیاد ممکنه کارت صدا سوخته باشه؟؟؟؟چطور میشه فهمید؟؟؟

2. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dlkr
    سلام دوستان اسپیکر کامپیوتر مشکل پیدا کرده دادم برای تعمیر از هدفون استفاده میکردم چون که خود مونیتورم اسپیکر داره تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم ولی وقتی با کابل وصل کردم به کارت صدای مادر بورد از مونیتور صدایی نمیومد وقتی که دوباره هدفونو وصل کردم دیدم از اونم دیگه صدایی نمیاد هر کاریم کردم نشد در ضمن از یه تبدیل برای کارت صدا استفاده میکردم به خاطر این که دو تا خروجی بده با برداشتم اون هم بارم صدایی نمیاد ممکنه کارت صدا سوخته باشه؟؟؟؟چطور میشه فهمید؟؟؟
    سلام دوست عزیز

برای تشخیص این عیب اولین کار لازم این هست که کارت صوتی را با توسط سیستم عامل تست کنید. (متاسفانه سیستم عامل و مدل کارت صوتی را نگفتین)

اگر از ویندوز XP استفاده میکنید : sound hardware test wizard را از قسمت تنظیمات مربوط به صدا اجرا کنید.

اگر از ویستا یا بالاتر استفاده میکنید : sound -> Playback -> Configure ->Test

و نتیجه را بیان کنید تا معلوم بشه ایراد از چیست.

اگر هم از سیستم عاملهای دیگر استفاده میکنید بگین تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream
    سلام دوست عزیز

برای تشخیص این عیب اولین کار لازم این هست که کارت صوتی را با توسط سیستم عامل تست کنید. (متاسفانه سیستم عامل و مدل کارت صوتی را نگفتین)

اگر از ویندوز XP استفاده میکنید : sound hardware test wizard را از قسمت تنظیمات مربوط به صدا اجرا کنید.

اگر از ویستا یا بالاتر استفاده میکنید : sound -> Playback -> Configure ->Test

و نتیجه را بیان کنید تا معلوم بشه ایراد از چیست.

اگر هم از سیستم عاملهای دیگر استفاده میکنید بگین تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
    ویندوزم 8.1 هستش

دو تای اولی میاد ولی دوتای دوم نه-بعدش باید چی کار کنم؟؟؟

از صفحه ی بعد هر کدوم میخواد عکس بذارم؟

5. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فیلمش یه مقدار بد شد اگه واضح نیست دوباره از کل صفحه بذارم

7-16-2014 7-33-16 PM

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dlkr
    فیلمش یه مقدار بد شد اگه واضح نیست دوباره از کل صفحه بذارم

7-16-2014 7-33-16 PM
    نه نیاز نیست ، در این تست اگر ایراد اساسی در قسمتهای مختلف کارت و تجهیزات صوتی بوجود آمده باشه یک صفحه ی پیام خطا ظاهر میشه که ظاهرا در سیستم شما بدون هیچ خطایی تست انجام شده و فقط صدا را در خروجی ندارید ، حالا مراحل زیر را انجام بدین :

- از قسمت کنترل پانل troubleshooter را انتخاب کنید
    - در زیر قسمت Hardware and Sound بر روی Troubleshoot audio playback کلیک کنید و اگر از شما پسورد ادمین را درخواست کرد آنرا وارد کنید ، تا ویندوز عیب یابی را انجام دهد
    سپس در صورتیکه عیب برطرف نشد :

- dxdiag را اجرا کرده و ببینید در قسمت Notes از تب Sound خطایی گزارش کرده یا خیر .

-در Device Manager در زیر قسمت Sound, video and game controllers باید نام کارت صوتی شما وجود داشته باشد و علامت زرد رنگ اخطار کنارش نباشد ، این موضوع را چک کنید ، اگر در لیست موجود بود روی آن راست کلسک کرده و ببینید در تب General و قسمت Device status مشکلی را گزارش کرده یا نه. بطور معمول در صورت نبود مشکل می نویسد : This device is working properly

- تمام ولومهای موجود برای صدا را چک کنید که بسته و یا Mute نشده باشند.

- در صورتیکه درایور کارت صوتی را در دسترس دارید ، یک بار درایور کارت صوتی و تمام نرم افزارهای مربوط به سخت افزار های صوتی را Uninstall کرده و سیستم را ری استارت کنید ، سپس مجددا آنها را نصب کنید.

- اکثر کارتهای صوتی جدید دارای یک مدار محافظ هستند که در هنگامیکه خروجی کارت صوتی اتصال کوتاه شده باشد صدا را قطع میکنند تا به خود مدارهای آن صدمه ای وارد نشود - پس بهتر است فیش های خروجی کارت صوتی (هر دو خروجی هدفون و بلندگو در پشت و جلوی کیس ) را از نظر اتصال کوتاه شدن بررسی کنید ، ( بعضی اوقات کنتاکت موجود در این فیشها به هم میچسبند )

- هدفون و اسپیکر و اسپیکر مانیتور را با سیستمی دیگر چک کنید و از سالم بودن آنها مطمئن شوید.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه نیاز نیست ، در این تست اگر ایراد اساسی در قسمتهای مختلف کارت و تجهیزات صوتی بوجود آمده باشه یک صفحه ی پیام خطا ظاهر میشه که ظاهرا در سیستم شما بدون هیچ خطایی تست انجام شده و فقط صدا را در خروجی ندارید ، حالا مراحل زیر را انجام بدین :

- از قسمت کنترل پانل troubleshooter را انتخاب کنید
    - در زیر قسمت Hardware and Sound بر روی Troubleshoot audio playback کلیک کنید و اگر از شما پسورد ادمین را درخواست کرد آنرا وارد کنید ، تا ویندوز عیب یابی را انجام دهد
    سپس در صورتیکه عیب برطرف نشد :

- dxdiag را اجرا کرده و ببینید در قسمت Notes از تب Sound خطایی گزارش کرده یا خیر .

-در Device Manager در زیر قسمت Sound, video and game controllers باید نام کارت صوتی شما وجود داشته باشد و علامت زرد رنگ اخطار کنارش نباشد ، این موضوع را چک کنید ، اگر در لیست موجود بود روی آن راست کلسک کرده و ببینید در تب General و قسمت Device status مشکلی را گزارش کرده یا نه. بطور معمول در صورت نبود مشکل می نویسد : This device is working properly

- تمام ولومهای موجود برای صدا را چک کنید که بسته و یا Mute نشده باشند.

- در صورتیکه درایور کارت صوتی را در دسترس دارید ، یک بار درایور کارت صوتی و تمام نرم افزارهای مربوط به سخت افزار های صوتی را Uninstall کرده و سیستم را ری استارت کنید ، سپس مجددا آنها را نصب کنید.

- اکثر کارتهای صوتی جدید دارای یک مدار محافظ هستند که در هنگامیکه خروجی کارت صوتی اتصال کوتاه شده باشد صدا را قطع میکنند تا به خود مدارهای آن صدمه ای وارد نشود - پس بهتر است فیش های خروجی کارت صوتی (هر دو خروجی هدفون و بلندگو در پشت و جلوی کیس ) را از نظر اتصال کوتاه شدن بررسی کنید ، ( بعضی اوقات کنتاکت موجود در این فیشها به هم میچسبند )

- هدفون و اسپیکر و اسپیکر مانیتور را با سیستمی دیگر چک کنید و از سالم بودن آنها مطمئن شوید.
    اقا ممنون مشکل set as defult داشت که حل شد در مورد اسپیکر مانیتور چی به نظرتون چی کار کنم میترسم دوباره امتحان کنم یه مشکل دیگه پیش بیاد
    کاری که من کردم این بود که با یه فیش صدای دو طرفه مستقیم از دوراهی به ورودی صدای پشت مانیتور وصل کردم کارم اشتباه بوده یا باید کار دیگه ای رو اول انجام میدادم؟؟؟

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کارت صوتی هم مال خود مادربرده مدلشم p5kplse فسیله

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dlkr
    اقا ممنون مشکل set as defult داشت که حل شد در مورد اسپیکر مانیتور چی به نظرتون چی کار کنم میترسم دوباره امتحان کنم یه مشکل دیگه پیش بیاد
    کاری که من کردم این بود که با یه فیش صدای دو طرفه مستقیم از دوراهی به ورودی صدای پشت مانیتور وصل کردم کارم اشتباه بوده یا باید کار دیگه ای رو اول انجام میدادم؟؟؟
    خواهش میکنم ( هر چند که آقا نیستم )

اگر فیش ها و کابلی که فرمودین استریو باشند کارتون اشتباه نبوده و در صورتی که خراب نشده باشه باز هم میتونین ازش استفاده کنید. اما اگر نوع مونو هستند بهتر است یک کابل استریو خریداری کنید.
    استریو :

مونو :Stereo.jpg
    Mono.jpg
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خواهش میکنم ( هر چند که آقا نیستم )

اگر فیش ها و کابلی که فرمودین استریو باشند کارتون اشتباه نبوده و در صورتی که خراب نشده باشه باز هم میتونین ازش استفاده کنید. اما اگر نوع مونو هستند بهتر است یک کابل استریو خریداری کنید.
    استریو :

مونو :Stereo.jpg
    Mono.jpg
    ممنون خواهر :)
    استریو هست ولی بازم صدایی نمیاد!!!
    توی تنظیمات خود مونیتور هم میرم هیچ قسمتی مخصوص صدا نیست!!!!مدلشم سامسونگ uw 1963 هست...

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dlkr
    ممنون خواهر :)
    استریو هست ولی بازم صدایی نمیاد!!!
    توی تنظیمات خود مونیتور هم میرم هیچ قسمتی مخصوص صدا نیست!!!!مدلشم سامسونگ uw 1963 هست...
    خواهش میکنم ،
    حالا که با لطف خدا مشکل کارت صوتی سیستمتون حل شده ، اگر با اسپیکرها و هدفون صدا وجود داره اما فقط با اتصال به اسپیکر مانیتور صدا قطع هست ، معلوم میشه که یا عیب از کابل هست و یا از اسپیکر مانیتور ،
    اما برای اینکه دقیقا معلوم بشه ایراد از کابل و فیشهای رایط است و یا بلندگوی مانیتور تنها راه تست و آزمایش آنهاست.

برای مثال 3 راه برای تست کابل :

1- برای تست فیش و کابلها میتوانید آنرا با یک سیستم دیگر آزمایش کنید

2- یا باید کمی با الکترونیک آشنا باشد و یک اهم متر در اختیار داشته باشید (و یا در یک مغازه ی خدمات الکترونیک بدین تا براتون تستش کنند )

3 - و یا میتوانید یک فیش تبدیل نری به مادگی استریو بخرید و به یک سر کابل وصل کرده و فیش هدفون را به آن متصل کنید و سر دیگر کابل را نیز به خروجی کارت صوتی متصل کنید ، در اینصورت اگر صدا موجود بود کابل کاملا سالم است .

پس از انجام این تستها معلوم میشود عیب از کابل است یا خیر ، اگر خراب بود یا باید آنرا تعمیر کنید و یا کابل دیگری بخرید.

اما اگر عیب از اسپیکر مانیتور باشد (که ظاهرا در این مدل سامسونگ مرسوم است ) و تنظیمات خاصی هم برای صدا نداشته باشد (اینطور که خودتون فرمودین ) ، نتیجه میشود که یک عیب سخت افزاری در فیش ورودی و یا مدار و یا اسپیکر مانیتور وجود دارد که این مورد کاملا از اطلاعات من خارج است و باید با یک متخصص الکترونیک و تعمیر کار مانیتور مشورت کنید.
    ویرایش توسط Media Stream : 21-07-2014 در ساعت 12:58
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •