صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12

موضوع: عدم پخش صدا از سیستم

1. عضو ثابت dlkr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream
    خواهش میکنم ،
    حالا که با لطف خدا مشکل کارت صوتی سیستمتون حل شده ، اگر با اسپیکرها و هدفون صدا وجود داره اما فقط با اتصال به اسپیکر مانیتور صدا قطع هست ، معلوم میشه که یا عیب از کابل هست و یا از اسپیکر مانیتور ،
    اما برای اینکه دقیقا معلوم بشه ایراد از کابل و فیشهای رایط است و یا بلندگوی مانیتور تنها راه تست و آزمایش آنهاست.

برای مثال 3 راه برای تست کابل :

1- برای تست فیش و کابلها میتوانید آنرا با یک سیستم دیگر آزمایش کنید

2- یا باید کمی با الکترونیک آشنا باشد و یک اهم متر در اختیار داشته باشید (و یا در یک مغازه ی خدمات الکترونیک بدین تا براتون تستش کنند )

3 - و یا میتوانید یک فیش تبدیل نری به مادگی استریو بخرید و به یک سر کابل وصل کرده و فیش هدفون را به آن متصل کنید و سر دیگر کابل را نیز به خروجی کارت صوتی متصل کنید ، در اینصورت اگر صدا موجود بود کابل کاملا سالم است .

پس از انجام این تستها معلوم میشود عیب از کابل است یا خیر ، اگر خراب بود یا باید آنرا تعمیر کنید و یا کابل دیگری بخرید.

اما اگر عیب از اسپیکر مانیتور باشد (که ظاهرا در این مدل سامسونگ مرسوم است ) و تنظیمات خاصی هم برای صدا نداشته باشد (اینطور که خودتون فرمودین ) ، نتیجه میشود که یک عیب سخت افزاری در فیش ورودی و یا مدار و یا اسپیکر مانیتور وجود دارد که این مورد کاملا از اطلاعات من خارج است و باید با یک متخصص الکترونیک و تعمیر کار مانیتور مشورت کنید.
    نه کابلش که مشکلی نداره یکی از کابلائیه که برای اسپیکر خارجی استفاده میکنم، 5.1 کاناله یکی از اون 3 تا رو میزنم
    در مورد صدای اسپیکر اینم بگم که وقتی مونیتورو روشن میکنم و همچینی خاموش یک صدای هشدار ازش پخش میشه ربطی به اسپیکرش داره یا نه؟؟؟

2. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط dlkr
    نه کابلش که مشکلی نداره یکی از کابلائیه که برای اسپیکر خارجی استفاده میکنم، 5.1 کاناله یکی از اون 3 تا رو میزنم
    در مورد صدای اسپیکر اینم بگم که وقتی مونیتورو روشن میکنم و همچینی خاموش یک صدای هشدار ازش پخش میشه ربطی به اسپیکرش داره یا نه؟؟؟
    متاسفانه من درمورد این نوع مانیتور اطلاعاتی ندارم ولی امیدوارم دوستان دیگری که در این مورد تجربه دارن به شما پاسخ بدن و مشکل حل بشه.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •