نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: صداهای اضافی در اسپیکر

1. عضو ثابت afshin+ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض صداهای اضافی در اسپیکر

سلام
    یه مدتیه که یه صدای یکنواخت از اسپیکر به گوش میرسه یه چیزی مثل پارازیت (که داره به مرز جنون میکشونه انقدر رو اعصابه)که با کم و زیاد کردن ولوم اسپیکر کم و زیاد میشه ولی وقتی دکمه mute رو از روی کیبورد میزنم سیستم صداش قطع میشه ولی این صدای پارازیت ادامه داره که به همین خاطر فکر کنم مشکل از خود اسپیکر باشه اگه راهی برای درست کردنش به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمای کنید
    با تشکر

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلا م برادر عزیز ، کامپیوتر شما لپ تاپ هست یا دسکتاپ؟
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام. منم همین مشکل رو دارم.
    اسپیکرو تقریبا دو ماهی میشد استفاده نکرده بودم حالا که وصلش میکنم به لپ تاپ از توی باسش یه صدا میاد که اصلا قطع هم نمیشه. قبلا اینطوری نبود اما حالا نمیدونم چش شده.
    فیششم به کامپیوتر وصل نباشه بازم همون صدا هست.
    چیکار کنم؟
    ممنون

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

رفیق به سوال دوست عزیز media streamگوش نکردیا

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دقیقاً منم همین مشکل رو دارم، صدای نویز مانندی در اسپیکر وجود داره که هیچ ربطی هم به روشن و خاموش بودن کامپیوتر نداره و رو اعصابه کاملاً! تا جایی که من می دونم و قبلاً مطالعه کردم، دلیل این نویز ها وجود "پاور" در کیس هست! در صورتی که شما همون اسپیکر رو به دستگاه دیگه ای وصل کنید دیگه نویز نداره. راه حلی هم ظاهراً نداره. باز کسایی که سخت افزار بیشتر بلدن بهتر می تونن راهنمایی کنن.

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

با سلام

1- برای کاهش نویز "هام" در اسپیکر ها بهتره که اونها را تا جای ممکن از کابلهای برق و هر وسیله ی برقی ، گوشی ، مودم و روتر و . . . دور کنید ،

2 - گاهی هم (بستگی به طراحی منبع تغذیه ی اونها داره ) با برعکس کردن فاز و نول ( یعنی دوشاخه ی اونها را برعکس به برق زدن ) کمی از نویز کاهش پیدا میکنه.

3 - در برخی موارد هم دیدم که بعضی از لامپهای کم مصرف و یا مهتابیهای قدیمی روی اسپیکر نویز مینداختن.

در کل اگر طراحی اسپیکر خوب باشه کمتر دچار این مشکل میشه.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

این کارارو کردم اما نشد. دویست تومن پولشو داده بودما اونم با هزار زور و بدبختی. اصلا 10 بارم روشنش نکرده بودم. درست بود اون اوایل اما حالا بعد 2 ماه که رونش کردم خراب شده.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •