سلام به همه دوستان
هدست بهتر است یا هدفون؟
دوست عزیز سوال شما خیلی خیلی کلی است
هر کدام برای مواردی خوب می باشد. شما نحوه استفاده خود را اعم از کامپیوتر ، موبایل، کیفیت، بلندی صدا، راحتی و ..... بیان کنید تا من و دیگر دوستان پاسخگو باشیم
سلام.
بنده سعی دارم یه هدست خوب و از خوب بهتر یعنی عالی ولی واقعا مقرون به صرفه بخرم! شما چه نوع برندی رو معرفی میکنید ؟ تجربه کار کردن با این نوع هدست ها رو داشته کسی ؟ بنده دنبال یه هدست واقعا قوی! و فوق العاده شفاف و دارای صدای فراگیر ساوراند ترجیحا 7.1 و یا 5.1 چنل هستم . میون این همه مارک ها و تنوع فراوون شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ تو رنج 200 یا 300 تومن . ممنون میشم خبری بدید . واقعا نیازمه. این رو واسه همه جور کاری میخوام مخصوصا گیم و موزیک گوش کردن .. فیلم دیدن.. هر چی . مرسی
بنده از یک فروشگاه معتبر و مشهور دو نوع رو مد نظر دارم که واقعا هم میدونم کیس مناسبی هستنچون توی سایتای خارجی معروف هم مدام تبلیغ این شرکت رو دیدم ظاهرا توی این مقوله جزء اون برتر ها و نامبر وانها هست به قول معروف!
میخوام بدونم کسی با این دو نوع آشنایی داره و استفاده کرده یا دیده تا حالا ؟
یکی این مدل 330 تومن :
و یکی هم این مدل 660 تومنکه قوی تر و دارای صدای 7.1 چنل واقعی ظاهرا هست :
اینها بِرند ریزر کَِرکِن و تیامت هستن . روی عکسها ماوس رو نگه دارید اسم اینگلیششون رو میبینید.
با سلام. جناب رضا شرمنده که فراموش کردم پیغام خصوصی شما رو پاسخ بدم. یکی از دوستان از مارک sennheiser این مدل رو تهیه کردن و راضی بودن هم از قیمتش و هم از صداش.
این لینک و این لینک هم یک سری بزنید بعضی هاشون زیرشون قسمت نظرات داره که می تونید بازخورد خریداران رو هم ببینید.
من خودم این مدل رو خوشم آمد. بازخورد های زیرش هم خوب بود. اما تابحال از نزدیک ندیدمش :))
در این مورد نظرات دیگران برای من هم جالب هست. از دوستان دیگر هم تقاضا دارم تجربه خریدهاشون رو ارائه بدون. Bass و وضوح دو فاکتور بسیار مهم هستن برای موزیک گوش دادن. سَبُکی هم یک عامل مهم دیگه هست. موفق باشید ;)
سلام جناب مدیر عزیز(آقا محمدرضای گل) . خواهش میکنم من فکر کردم خودم زیادی فراموش کارم و حواس پرتی دارم اما ظاهرا..(مزاح)
بسیار ممنونم از اطلاعات و صحبت های جناب عالی . لطف کردید . و واقعا به دو نکته کلیدی در این زمینه که وحشتناک روشون حساس هستم اشاره کردید . مخصوصا صدای نرم و با کیفیت Bass . و در کنار هم تمامی عوامل مربوط به یک صدای با کیفیت و واضح.
بله دوستان عزیز سافت گذر لطفا از نظرات کارشناسانه و تخصصی در این زمینه ما رو بی نصیب نگذارند . ممنون![]()
سلام . از دوستان با محبت کسی این مدل هدست رو در فروشگاه های اینترنتی و یا غیره سراغ داره ؟ اصل باشه لطفا . چون ظاهرا توی فروشگاه های اینترنتی ندیدم ازش.
مدل :
Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB Over Ear Gaming Headset
Computer-HeadSet-Razer-Kraken-7-182c99f.jpg
Edit :خب دوستان ظاهرا نمایندگیشو پیدا کردم تو ایران و قیمت ها و سایر مورادش قابل قبول و مناسب هستند . ولی باز هم اگر دوستان سراغ داشتند اطلاع رسانی کنند . مرسی
بوک مارک ها