نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: تفاوت هدست بلوتوث با هدست وایرلس؟

1. نمایش اطلاعات

Question تفاوت هدست بلوتوث با هدست وایرلس؟

سلام. می خواستم بدون به طور کلی هدست بلوتوث با هدست وایرلس از همه نظر چه تفاوتی داره؟
    مثلا از نظر
    برد (مسافت)
    کیفیت دریافت
    کیفیت ارسال
    استفاده برای کامپیوتر و موبایل
    قیمت
    تنوع
    امنیت
    میزان شارژ
    و هرچیزی که به ذهنتون میرسه...................
    پیشاپیش ممنون

2. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majidy1366
    سلام. می خواستم بدون به طور کلی هدست بلوتوث با هدست وایرلس از همه نظر چه تفاوتی داره؟
    مثلا از نظر
    برد (مسافت)
    کیفیت دریافت
    کیفیت ارسال
    استفاده برای کامپیوتر و موبایل
    قیمت
    تنوع
    امنیت
    میزان شارژ
    و هرچیزی که به ذهنتون میرسه...................
    پیشاپیش ممنون
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    ظاهرا شما در انجمن های دیگر این پست را مطرح کرده اید ولی جوابی نگرفته اید! ولی در اینجا متخصصان هستند و پاسخ سوال شما را خواهند داد!

بله در مورد تفاوت این دو باید بگویم من به شخصه از هدست بلوتوث استفاده می کنم ولی در کل راضی نیستم به خاطر کیفیت که بعضی اوقا ت غیر قابل تحمل می شود و بخاطر برد کم مثلا 15 متر و کمتر تازه در این بورد صدا با کیفیت بد و خش خش بالای صدا نیز همراه است و بعد از این همه باید بگویم توسط گوشی های موبایل که دارای بلوتوث قوی باشد قابل کنترل است به طوری که شما دارید یک فایل صوتی گوش می دهید ناگهان گوشی موبایلی با یک صدا کلا نظم شما را بر هم می زند بعد به خاطر امواج رادیویی باید بگویم اصلا به درد نمی خورند زیرا در فاصله 10 متری رادیو شما صدای کانال رادیو را دریافت خواهید کرد و دیگر هیچ!البته بماند که ضررش کمتر از وایرلش است!

در مورد وایرلس قضیه عکس است برد بالایی دارد کیفیت مطلوب دارد قابل کنترل هست ولی به سختی فاقد امواج مضر است و بسیاری برتری های دیگر نسبت به بلوتوث البته بنده نیز در شرف خرید این نوع هدست می باشم!
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط architect
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    ظاهرا شما در انجمن های دیگر این پست را مطرح کرده اید ولی جوابی نگرفته اید! ولی در اینجا متخصصان هستند و پاسخ سوال شما را خواهند داد!

بله در مورد تفاوت این دو باید بگویم من به شخصه از هدست بلوتوث استفاده می کنم ولی در کل راضی نیستم به خاطر کیفیت که بعضی اوقا ت غیر قابل تحمل می شود و بخاطر برد کم مثلا 15 متر و کمتر تازه در این بورد صدا با کیفیت بد و خش خش بالای صدا نیز همراه است و بعد از این همه باید بگویم توسط گوشی های موبایل که دارای بلوتوث قوی باشد قابل کنترل است به طوری که شما دارید یک فایل صوتی گوش می دهید ناگهان گوشی موبایلی با یک صدا کلا نظم شما را بر هم می زند بعد به خاطر امواج رادیویی باید بگویم اصلا به درد نمی خورند زیرا در فاصله 10 متری رادیو شما صدای کانال رادیو را دریافت خواهید کرد و دیگر هیچ!البته بماند که ضررش کمتر از وایرلش است!

در مورد وایرلس قضیه عکس است برد بالایی دارد کیفیت مطلوب دارد قابل کنترل هست ولی به سختی فاقد امواج مضر است و بسیاری برتری های دیگر نسبت به بلوتوث البته بنده نیز در شرف خرید این نوع هدست می باشم!
    بازم ممنونم دوست عزیز
    بله درست گفتید من در انجمن های دیگر هم این سوال را مطرح کرده بودم ولی...
    پس شما هدست وایرلس را توصیه میکنید دیگه. ولی من در مورد مضراتش درست متوجه نشدم، میشه بیشتر توضیح بدیند؟ و آیا این موضوع از نظر علمی ثابت شده؟
    سوال دیگم اینه که کیفیت اسپیکر و میکروفون در هدست وایرلس در حد و اندازه ی مدلهای باسیمش هست یا نه و اینکه اگر تفاوت داره به چه اندازه هست؟
    اگر هم یه توضیح مختصری در مورد قیمت ها هم بدیند ممنونتون میشم
    هر وقت هم هدست وایرلس خریدیند منا در جریان بذاریند (چه پر روو!!!!!!! )
    البته اگر قبل از من خریدیند وگرنه من شمارا در جریان میذارم

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •