صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 از مجموع 14

موضوع: مشکل عجیب در اسپیکر

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yas2014
    سلام مجدد و خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون .
    ببینید طبق گفته ی شما عمل کردم و تونستم بالاخره با یک سیستم دیگه ، اسپیکرهامو تست کنم و در سیستم جدید ، اسپیکرهای بنده هیچ مشکلی نداشت خداروشکر .
    حالا جمع بندی تا به این لحظه :

تا اینجا بنده دوکار انجام دادم :

1- اسپیکرهای دیگه ای که ووفر نداشتن رو به سیستم خودم وصل کردم و هیچ مشکلی نبود .
    2- اسپیکرهای خودم رو به سیستم دیگه ای وصل کردم و باز هم خداروشکر ، هیچ مشکلی نبود .

حالا یک سؤال :
    آیا با این تفاسیر ، امکان داره مشکل ، ربطی به سخت افزار نداشته باشه و کل مشکل ، نرم افزاری باشه و با نصب مجدد ویندوز و درایور صدا ، این مشکل هم حل بشه و مثل روز اول بشه ؟
    یعنی هیچکس دیگه اطلاعی نداره ؟

2. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yas2014
    سلام مجدد و خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون .
    ببینید طبق گفته ی شما عمل کردم و تونستم بالاخره با یک سیستم دیگه ، اسپیکرهامو تست کنم و در سیستم جدید ، اسپیکرهای بنده هیچ مشکلی نداشت خداروشکر .
    حالا جمع بندی تا به این لحظه :

تا اینجا بنده دوکار انجام دادم :

1- اسپیکرهای دیگه ای که ووفر نداشتن رو به سیستم خودم وصل کردم و هیچ مشکلی نبود .
    2- اسپیکرهای خودم رو به سیستم دیگه ای وصل کردم و باز هم خداروشکر ، هیچ مشکلی نبود .

حالا یک سؤال :
    آیا با این تفاسیر ، امکان داره مشکل ، ربطی به سخت افزار نداشته باشه و کل مشکل ، نرم افزاری باشه و با نصب مجدد ویندوز و درایور صدا ، این مشکل هم حل بشه و مثل روز اول بشه ؟
    درود
    این کم و زیاد شدن ولوم اسپیکر از جهت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ یعنی با اتصال اسپیکر به کیس در ویندوز در قسمت کاهش و یا افزایش صدا تغییری میبینید؟ اون شاخص تغییر ولون در ویندوز بالا و پایین میکنه؟ با پخش موزیک این مورد رو تست کنید، اگر جواب بعله بود مشکل نرم افزاریه.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود
    این کم و زیاد شدن ولوم اسپیکر از جهت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ یعنی با اتصال اسپیکر به کیس در ویندوز در قسمت کاهش و یا افزایش صدا تغییری میبینید؟ اون شاخص تغییر ولون در ویندوز بالا و پایین میکنه؟ با پخش موزیک این مورد رو تست کنید، اگر جواب بعله بود مشکل نرم افزاریه.
    بله این مورد رو با پخش موزیک هم تست کرده بودم و همونطور هم که قبلا عرض کرده بودم ، صدا به صورت خودکار کم و زیاد میشد و قطع و وصل هم میشد یعنی MUTE و 3D هم خاموش و روشن میشد . پس یعنی با این حساب مشکل نرم افزاریه و ایشالله با نصب مجدد ویندوز و درایور صدا ، مشکل حل میشه ؟

5. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yas2014
    بله این مورد رو با پخش موزیک هم تست کرده بودم و همونطور هم که قبلا عرض کرده بودم ، صدا به صورت خودکار کم و زیاد میشد و قطع و وصل هم میشد یعنی MUTE و 3D هم خاموش و روشن میشد . پس یعنی با این حساب مشکل نرم افزاریه و ایشالله با نصب مجدد ویندوز و درایور صدا ، مشکل حل میشه ؟
    مثل اینکه تنها راه حل همینه ،چرا که مشکلی از جهت سخت افزار دیده نمیشه، تست کنید پاسخ رو ارئه بدید دوست عزیز.
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •