صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12

موضوع: گیرنده ی تلویزیونی برای کامپیوتر!!

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again

در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش

از dvb viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aminrafael3
    سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again

در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش

از dvb viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد
    سلام
    سعی کنید از نسخه total media که در سی دی همراه دستگاه است، استفاده کنید.درایور رو هم از پوشه موجود در سی دی ،متناسب با 32یا64بیتی بودن ویندوز نصب کنید.
    و همچنین از پورت های usb پشت کیس استفاده کنید

4. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •