صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: کار نکردن کیبرد

1. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yasin chelsea
    سلام
    دوست عزیز این که مشکل سخت افزاریه!
    اگه دکمه ای حیاتی کار نمیکنه شما برنامه SharpKeys رو نصب کن اون دکمه کیبوردو عوض کن اصلاً!
    یا دکمه ویندوز رو بزن osk تایپ کن برا کیبورد مجازی!
    البته با دست بردن خودتون در رجیستری ویندوز هم میشه که توصیه نمیشه اصلاً!!
    نه دکمش حیاتی نیست من یه کیبورد خریدم گذاشتم کنارش جمع و جوره مشکل پیش نمیاره.باید بدم به نمایندگیش.اصلا این مشکل توی لپ تاپ های دل رایجه.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درودمن تجربه خودم وقتی کیبوردم بلا سرشون اومد رو براتون ميگم
    ببینید اساسا چیزی که خراب بشه بعد تعمیر بشه هیچ وقت نميشه انتظار کارکرد مثل قبل رو ازش داشته باشید،کیبورد ها از صفحاتی تشکیل شدن که خیلی ظریف هستند، و بعد یه مدت حالت اکسید شدن بهشون دست میده، مشکل شما سخت افزاری پس باید کیبورد رو به سرو سامون بدین، در واقع شما باید کابلی که اتصال دهنده ی بورد کیبورد به کسی هست رو از لحاظ سلامت کابل بررسی کنون به علاوه باید صفحات داخلی کیس رو هم از لحاظ سلامت بررسی کنون البته پنبه و الکل برای تمیز کردن صفحات کیبورد میتونن موثر باشن اما اگه حوصله اينجور کارا رو ندارین بهتره برید به نو بخرید چون کیبورد اگه چیزش بشه ديگه کیبورد نیست، کیبورد خودم سيمش اتصالی داشت که مجبور شدم کلش رو تعویض کنم ولی از دوباره ایراد پیدا کرد.که نهایتا به نوش خریدم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کیبوردمو باز کردم دیدم بین دو لایه مدارش نم گرفته. با پارچه تمیز کردم دیدم درست شد.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام

دوستان چند روزه کیبرد وموس سیستم من خود بخود از کار میافتن وهر بار مجبورم اونهاروبه بک پورت دیگه بزنم .بعضی وقتها هم این ارور گوشه مانیتور ظاهر میشه:usb device not recognized and windows

نمیدونم ایا این دوتا بهم مربوطند یا مشکل دیگری هم هست البته هم موس هم کیبورد سالمند چون با سیستم دیگه ای امتحان کردم.
    ویندوز 10 هم رو سیستم نصبه .یک ماه پیش ویندوز نصب کردم ومشکلی نبود تا چند روز پیش .

لطفا راهنمایی بفرمایید.

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hosein1
    با سلام

دوستان چند روزه کیبرد وموس سیستم من خود بخود از کار میافتن وهر بار مجبورم اونهاروبه بک پورت دیگه بزنم .بعضی وقتها هم این ارور گوشه مانیتور ظاهر میشه:usb device not recognized and windows

نمیدونم ایا این دوتا بهم مربوطند یا مشکل دیگری هم هست البته هم موس هم کیبورد سالمند چون با سیستم دیگه ای امتحان کردم.
    ویندوز 10 هم رو سیستم نصبه .یک ماه پیش ویندوز نصب کردم ومشکلی نبود تا چند روز پیش .

لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سلام.
    مشکل از دیوایس های مربوط به USB هست , قبل از هر چیز در دیوایس منیجر در قسمت Universal Serial Bus controllers , چک کنید که در لیستی که براتون باز میشه , علامت زرد رنگی جلوی هیچ کدوم شون نباشه , سپس فلش خودتون را به یکی از پورت های سیستم تون وصل کنید و ببینید کماکان همه درایو USB ها بدون مشکل هستند . ضمنا اپدیت درایو های مربوطه هم اغلب کارساز بوده .
    البته گاها دیده شده که یکی از پورت های مربوطه در سیستم ها خراب شده و سایر پورت ها مشکلی ندارند , اگر علامت زرد رنگی روی هر کدوم شون افتاد , اونرا انیستال کنید و مجددا نصب کنید .
    ضمنا در لینک فوق هم راه حل هایی اشاره شده , چک کنید و اگه در هر کدوم از روش های ذکر شده سوالی داشتید , اطلاع بدید .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •