درودمن تجربه خودم وقتی کیبوردم بلا سرشون اومد رو براتون ميگم
ببینید اساسا چیزی که خراب بشه بعد تعمیر بشه هیچ وقت نميشه انتظار کارکرد مثل قبل رو ازش داشته باشید،کیبورد ها از صفحاتی تشکیل شدن که خیلی ظریف هستند، و بعد یه مدت حالت اکسید شدن بهشون دست میده، مشکل شما سخت افزاری پس باید کیبورد رو به سرو سامون بدین، در واقع شما باید کابلی که اتصال دهنده ی بورد کیبورد به کسی هست رو از لحاظ سلامت کابل بررسی کنون به علاوه باید صفحات داخلی کیس رو هم از لحاظ سلامت بررسی کنون البته پنبه و الکل برای تمیز کردن صفحات کیبورد میتونن موثر باشن اما اگه حوصله اينجور کارا رو ندارین بهتره برید به نو بخرید چون کیبورد اگه چیزش بشه ديگه کیبورد نیست، کیبورد خودم سيمش اتصالی داشت که مجبور شدم کلش رو تعویض کنم ولی از دوباره ایراد پیدا کرد.که نهایتا به نوش خریدم
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
کیبوردمو باز کردم دیدم بین دو لایه مدارش نم گرفته. با پارچه تمیز کردم دیدم درست شد.
با سلام
دوستان چند روزه کیبرد وموس سیستم من خود بخود از کار میافتن وهر بار مجبورم اونهاروبه بک پورت دیگه بزنم .بعضی وقتها هم این ارور گوشه مانیتور ظاهر میشه:usb device not recognized and windows
نمیدونم ایا این دوتا بهم مربوطند یا مشکل دیگری هم هست البته هم موس هم کیبورد سالمند چون با سیستم دیگه ای امتحان کردم.
ویندوز 10 هم رو سیستم نصبه .یک ماه پیش ویندوز نصب کردم ومشکلی نبود تا چند روز پیش .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام.
مشکل از دیوایس های مربوط به USB هست , قبل از هر چیز در دیوایس منیجر در قسمت Universal Serial Bus controllers , چک کنید که در لیستی که براتون باز میشه , علامت زرد رنگی جلوی هیچ کدوم شون نباشه , سپس فلش خودتون را به یکی از پورت های سیستم تون وصل کنید و ببینید کماکان همه درایو USB ها بدون مشکل هستند . ضمنا اپدیت درایو های مربوطه هم اغلب کارساز بوده .
البته گاها دیده شده که یکی از پورت های مربوطه در سیستم ها خراب شده و سایر پورت ها مشکلی ندارند , اگر علامت زرد رنگی روی هر کدوم شون افتاد , اونرا انیستال کنید و مجددا نصب کنید .
ضمنا در لینک فوق هم راه حل هایی اشاره شده , چک کنید و اگه در هر کدوم از روش های ذکر شده سوالی داشتید , اطلاع بدید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها