نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: مشکل راست کلیک ماوس

1. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل راست کلیک ماوس

با سلام
    دوستان ماوس من مشکلش اینکه زمانی که راست کلیک میکنم مثه کلیک چپ عمل میکنه مثلا ی لینکی رو راست کلیک کنم عوض باز کردن منوی سمت راست لینک رو باز می کنه،در ضمن قسمت تنظیمات ماوس رو هم برای جابجایی عمل کلیک چک کردم و مشکلی نبود چون خود کلیک چپم کار خودشو درست انجام میده
    مشکل از کجا میتونه باشه؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    با سلام
    دوستان ماوس من مشکلش اینکه زمانی که راست کلیک میکنم مثه کلیک چپ عمل میکنه مثلا ی لینکی رو راست کلیک کنم عوض باز کردن منوی سمت راست لینک رو باز می کنه،در ضمن قسمت تنظیمات ماوس رو هم برای جابجایی عمل کلیک چک کردم و مشکلی نبود چون خود کلیک چپم کار خودشو درست انجام میده
    مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام .
    در تمامی محیط ها و قسمتها بدین شکل عمل میکنه , ؟
    یعنی روی دسکتاپ و یا همین صفحه وقتی کلیک راست میکنید عمل کلیک چپ را انجام میده ؟ یا فقط روی لینک ها و ادرس های اینترنتی اینگونه هست ؟
    ضمن اینکه همچنان کلیک چپ هم کار صحیح خودش را انجام میده .
    از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
    با موس دیگه ای تست کرده اید ؟
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    در تمامی محیط ها و قسمتها بدین شکل عمل میکنه , ؟
    یعنی روی دسکتاپ و یا همین صفحه وقتی کلیک راست میکنید عمل کلیک چپ را انجام میده ؟ یا فقط روی لینک ها و ادرس های اینترنتی اینگونه هست ؟
    ضمن اینکه همچنان کلیک چپ هم کار صحیح خودش را انجام میده .
    از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
    آره تو تمام قسمتها به همین نحو عمل می کنه،ویندوزم در حال حاضر 7 هس،قبلا که 8 و 10 و قبلترشم 7 داشتم این مشکل نبوده ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sun girl
    آره تو تمام قسمتها به همین نحو عمل می کنه،ویندوزم در حال حاضر 7 هس،قبلا که 8 و 10 و قبلترشم 7 داشتم این مشکل نبوده ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده
    حتما با یه موس دیگه هم تست کنید .
    البته نمیدونم از چه موس ی استفاده میکنید اما ببینید در خود موس تون کلیدی برای تعویض این حالت وجود نداره ؟
    ضمن اینکه یکبار هم در تنظیمات موس گزینه راست را اعمال کنید و نتیجه را ببینید و سپس مجددا به حالت معمول که همون چپ کلیک میشه , برگردانید . در زمان تغییر تنظیمات حتما گزینه اپلای و سپس اوکی را بزنید . و در پایان هم حتما یه ریستارت بکنید .
    در صورت عدم نتیجه منتظر سایر نظرات کاربران باشید .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در خود موس تون کلیدی برای تعویض این حالت وجود نداره ؟
    نه همچین قابلیتی نداره
    ضمن اینکه یکبار هم در تنظیمات موس گزینه راست را اعمال کنید و نتیجه را ببینید و سپس مجددا به حالت معمول که همون چپ کلیک میشه , برگردانید . در زمان تغییر تنظیمات حتما گزینه اپلای و سپس اوکی را بزنید . و در پایان هم حتما یه ریستارت بکنید .
    دقیقا همین کارو انجام داده بودم ولی مشکل همچنان پابرجا بود
    در صورت عدم نتیجه منتظر سایر نظرات کاربران باشید .
    سپاس ،حتما

8. عضو ثابت sun girl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مشکل سخت افزاری بود ،یه مقدار با کلیک راست ماوس که مشکل داشت ور رفتم و بعد از دستکاری هایی که انجام دادم بالاخره درست شد.
    با تشکر

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •