نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: قطع شدن موس با هر بار روشن کردن سیستم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض قطع شدن موس با هر بار روشن کردن سیستم

با سلام وخسته نباشید
    از اونجایی که چندین سیستم دارم همه اونها با موس MEVAمدلmou2041مشکل دارند به سایتش هم رفتم اما موفق نشدم درایور اون رو پیدا کنم
    ویندوز ها سون سرویس بک1هستن مادربرد هم Eliteمدل a55f-a2میباشد
    مشکل از این قرار هست که وقتی که سیستم رو روشن میکنم ویا ریستارت، موس قطع هستش وحتما باید پورتusbموس را یک باز از پشت کیس جدا کنم و دوباره بزنم تا موس شناسایی و وصل بشه والبته گاهی اوقات هم که خیلی کم پیش میاد موس وصل هست و نیازی به کشیدن و وصل کردن usb نیست --با سایر موسها مشکلی ندارم اما چون از این مدل موس تعداد زیاد دارم میخوام که بلا استفاده نشه
    ممنون میشم اگه یکی به دادم برسه هر راهکاری که تو اینترنت جستجو کردم و رفتم جواب نداد حالا شما هم راه کاراتون رو بگید اگر رفته بودم که هیچ اما امیدوارم که راهگشای مشکل ما باشید

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

فکر کنم اشتباهی موضوع گذاشتم وگرنه تا حالا لا افل یکی جواب سلام ما رو که میداد !!!

3. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

موضوتون به گمونم کامل نیست توضیحی نیست یه جوریه به هم ریختس پس ویرایشش کنید

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali hosein
    موضوتون به گمونم کامل نیست توضیحی نیست یه جوریه به هم ریختس پس ویرایشش کنید
    عزیز دل هر چی فکر کردم از این واضح تر نمیشه گفت

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و احترام و تسلیت ایام محرم
    خب دوست گرامی اخبار سخت افزاری آخه چه ارتباطی با مشکل قطع شدن ماوس دارد.موضوع به تالار صحیح منتقل گردید.

اینجانب یادمه مشکل قطع شدن ماوس پس از خاموش و روشن کردن سیستم رو فقط با ویندوز XP SP3 داشتم در گذشته که دست آخر یک XP SP3 دیگر نصب کردم و مشکل حل شد. اما خب ویندوز شما 7 هست.
    متاسفانه ظاهرا مدل ماوس شما جزو مدل های discontinued هست و توی سایت سازنده اصلا نتوانستم صفحه اش رو پیدا کنم. علاوه بر تست یک ویندوز 7 سرویس پک دیگه (ترجیحا این یکی) بطور آزمایشی روی یکی از سیستم هاتون، فقط می تونم بهتون پیشنهاد کنم از قسمت پشتیبانی سایت موردنظر بخت خود را امتحان کنید. درضمن تنظیمات BIOSتون هم می تونید یکبار بحالت default بر گردانید ببینید چی می شه (اگه تابحال امتحان نکردید). دیگه بیشتر از این چیزی به ذهن اینجانب نمیرسه موفق باشید;)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام و احترام و تسلیت ایام محرم
    خب دوست گرامی اخبار سخت افزاری آخه چه ارتباطی با مشکل قطع شدن ماوس دارد.موضوع به تالار صحیح منتقل گردید.

اینجانب یادمه مشکل قطع شدن ماوس پس از خاموش و روشن کردن سیستم رو فقط با ویندوز XP SP3 داشتم در گذشته که دست آخر یک XP SP3 دیگر نصب کردم و مشکل حل شد. اما خب ویندوز شما 7 هست.
    متاسفانه ظاهرا مدل ماوس شما جزو مدل های discontinued هست و توی سایت سازنده اصلا نتوانستم صفحه اش رو پیدا کنم. علاوه بر تست یک ویندوز 7 سرویس پک دیگه (ترجیحا این یکی) بطور آزمایشی روی یکی از سیستم هاتون، فقط می تونم بهتون پیشنهاد کنم از قسمت پشتیبانی سایت موردنظر بخت خود را امتحان کنید. درضمن تنظیمات BIOSتون هم می تونید یکبار بحالت default بر گردانید ببینید چی می شه (اگه تابحال امتحان نکردید). دیگه بیشتر از این چیزی به ذهن اینجانب نمیرسه موفق باشید;)
    با سلام وآرزوی قبولی عزاداریها
    اخبار سخت افزاری؟!!!!
    ببخشید حواسم نبود اخبار با مشکل فرق داره فکر کردم برای حل مشکل باشه
    از شما به خاطر پاسختون ممنون هستم
    یه ایمیل به پشتیبانی دادم تا ببینم چی میشه
    موردی که هست اون صفحه ای که منتقل شده رو پیدا نکردم
    وگرنه در ادامه میخواستم بنویسم که :
    اگر ویندوز رو با این موس نصب کنم مشکلی نیست اما اگر موس دیگه ای به سیستم بزنم وبعد دوباره بخوام این موس رو بزنم مشکلی که نوشتم پیدا میکنه
    ناگفته نماند که وقتی سیستم روشن میشه چراغ کنار غلطک موس روشنه اما ledمربوط به لیز موس قطع هست و موس کار نمیکنه
    با تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •