نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: از کار افتادن گاه به گاه نشانگر ماوس

1. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Red face از کار افتادن گاه به گاه نشانگر ماوس

سلام دوستان
    دلم براتون تنگ شده بود حالتون خوبه؟ حال انجمن چی؟
    و اما سوالم دوستان ماوس من بعضی وقت ها کار نمیکنه ماوس جدید گرفتم حل نشد کامپیتر رو بردم پیش تعمیر کار گفت باید ایراد نرم افزاری باشه ولی راه حلی نگفت.
    به نظر شما راه حل چیه؟
    ممنون که کمک میکنید

2. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    موستون اگر usb هست جابجاش کنید اگر ps2 هست با یک موس usb تست کنید درایور موس رو هم نسبت به سیستم عاملتون بروز کنید.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط navid1377
    سلام دوستان
    دلم براتون تنگ شده بود حالتون خوبه؟ حال انجمن چی؟
    و اما سوالم دوستان ماوس من بعضی وقت ها کار نمیکنه ماوس جدید گرفتم حل نشد کامپیتر رو بردم پیش تعمیر کار گفت باید ایراد نرم افزاری باشه ولی راه حلی نگفت.
    به نظر شما راه حل چیه؟
    ممنون که کمک میکنید
    سلام من قبلا این مشکل رو داشتم ، و از وقتی که درایور موسم رو آپدیت کردم این مشکل برام پیش اومد حالا شما هم یا درایورت رو آپدیت کن یا اگه قبلا آپدیت کردی ، آپدیت جدیدت رو پاک کن

5. نمایش تشکر

6. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

موستون اگر usb هست جابجاش کنید اگر ps2 هست با یک موس usb تست کنید درایور موس رو هم نسبت به سیستم عاملتون بروز کنید.
    به ماوس usb دسترسی ندارم فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه.
    ممنون

ن قبلا این مشکل رو داشتم ، و از وقتی که درایور موسم رو آپدیت کردم این مشکل برام پیش اومد حالا شما هم یا درایورت رو آپدیت کن یا اگه قبلا آپدیت کردی ، آپدیت جدیدت رو پاک کن
    اصلا درایوری برای ماوس نصب نکردم خودش کار میکنه.

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط navid1377
    به ماوس usb دسترسی ندارم فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه.
    ممنون

اصلا درایوری برای ماوس نصب نکردم خودش کار میکنه.
    نوید جان , اگه اشتباه نکرده باشم , بیشتر این موارد به چیپست های مادربرد مربوط میشه , شکافهای پی سی ای و اکسپرس همینطور پورتهای یو اس بی و ساتا و آی دی ای , ببین اگه چیپست مادر برد ( دیسک مادربرد ) را یه بار دیگه نصب کنید درست میشه و یا اینکه اخرین ورژن اون را نصب کنید . ضمنا از لق نبودن درگاه موس و همینطور سالم بودن خود درگاه مربوطه هم مطمئن شوید و تست کنید . اگه دیسکهای درایور پک هم دارید واسه اپدیت میتونید استفاده کنید .

پیوست : با عرض پوزش , بنده فکر کردم مشکل در بعضی اوقات غیرفعال شدن موس را دارید , گویا ناپدید شدن موقتی اشاره گر ( کروسر ) موس را فقط دارید , بهر حال این مورد گاها میتونه نتیجه وجود ویروس در سیستم باشه .
    ویرایش توسط S!RUS : 28-08-2014 در ساعت 22:58
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •