درود خدمتای استادان گرامی
حقیقتش تو شرکت الان از مخابرات اینترنت میگیریم ، که خیلی هزینش رفته بالا و همزمان هم یک سیستم بیشتر نمیتونه وصل باشه و باید باهاشون هماهنگ کرد مثه اینکه ، چون خودم خونه شاتل دارم مشکلی تو این زمینه نداره و حتی چند تا سیستم وایرلس هم زمان باهم وصلن با اینکه سرعت خونه 128ئه ولی شرکت لن هستش ، اولا میخوام بدونم آیا بخاطر اینکه لن هستش این مشکله یا نه کلا مخابرات اینجوریه اگه اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید
راهنمایی دوم اینه که وقتی روی خط دیگه شاتل گرفتم میخوام اینترنتشو بین همه سیستما به اشتراک بزارم ، بعد چون مودما 4 تا خروجی حداکثرشونه و ما 6 تا کامپیتور داریم ، میخوام بدونم بهترین راهش چیه ، و آیا میشه هم وایرلس داشت که اگه کسی با لپتاپی چیزی خواست وصل شه بتونه ولی ما سیستمارو به صورت لن وصل کنیم؟ یه نکته دیگم اینه که میخوایم بایگانی از کاغدی به کامپیوتری تغییرش بدیم ، و ممکنه بعدا لازم بشه فایل هم توی شبکه اشتراک گذاشته بشه ، پس خواهش میکنیم لطف کنید روشی رو پیشنهاد بدید که هم بشه اینترنت رو بین سیستما به اشتراک گذاشت و هم فایلو .
یه روش هم پیشنهاد بدید که اگه نخواستیم فایل اشتراک بزاریم و فقط اینترنت رو به اشتراک بزاریم من خودم فک کردم ارزون ترین راهش ترکیب مودم ای دی اس ال 2750 دی لینک + هاب DES-1008 دی لینکه (عکس های زیر) و آیا اینکار شدنیه؟ که مستقیم سیم لن رو از مودم گرفت و به هاب داد و ازون پخش کرد؟ و آیا اونوخ وایرلسش هم کار میکنه مودم؟
+
مرسی که این همه سوالای منو میخونید ، شرمنده![]()
بوک مارک ها