نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: راهنمایی در رابطه با : تقسیم اینترنت و اشتراک گذاشتن فایل بین چند سیستم

1. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض راهنمایی در رابطه با : تقسیم اینترنت و اشتراک گذاشتن فایل بین چند سیستم

درود خدمتای استادان گرامی

حقیقتش تو شرکت الان از مخابرات اینترنت میگیریم ، که خیلی هزینش رفته بالا و همزمان هم یک سیستم بیشتر نمیتونه وصل باشه و باید باهاشون هماهنگ کرد مثه اینکه ، چون خودم خونه شاتل دارم مشکلی تو این زمینه نداره و حتی چند تا سیستم وایرلس هم زمان باهم وصلن با اینکه سرعت خونه 128ئه ولی شرکت لن هستش ، اولا میخوام بدونم آیا بخاطر اینکه لن هستش این مشکله یا نه کلا مخابرات اینجوریه اگه اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید

راهنمایی دوم اینه که وقتی روی خط دیگه شاتل گرفتم میخوام اینترنتشو بین همه سیستما به اشتراک بزارم ، بعد چون مودما 4 تا خروجی حداکثرشونه و ما 6 تا کامپیتور داریم ، میخوام بدونم بهترین راهش چیه ، و آیا میشه هم وایرلس داشت که اگه کسی با لپتاپی چیزی خواست وصل شه بتونه ولی ما سیستمارو به صورت لن وصل کنیم؟ یه نکته دیگم اینه که میخوایم بایگانی از کاغدی به کامپیوتری تغییرش بدیم ، و ممکنه بعدا لازم بشه فایل هم توی شبکه اشتراک گذاشته بشه ، پس خواهش میکنیم لطف کنید روشی رو پیشنهاد بدید که هم بشه اینترنت رو بین سیستما به اشتراک گذاشت و هم فایلو .

یه روش هم پیشنهاد بدید که اگه نخواستیم فایل اشتراک بزاریم و فقط اینترنت رو به اشتراک بزاریم من خودم فک کردم ارزون ترین راهش ترکیب مودم ای دی اس ال 2750 دی لینک + هاب DES-1008 دی لینکه (عکس های زیر) و آیا اینکار شدنیه؟ که مستقیم سیم لن رو از مودم گرفت و به هاب داد و ازون پخش کرد؟ و آیا اونوخ وایرلسش هم کار میکنه مودم؟

+
    مرسی که این همه سوالای منو میخونید ، شرمنده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت aliadel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود
    دوست عزیز مخابرات که معمولا سرعتش پایینه ولی بستگی به سرویسی که میگیری داره مثلا 128 نامحدود سرعتش بیشتر از ۱۲۸ نمیشه ولی ۱۲۸ محدود تا ۲ مگ یا بیشتر میره.
    شرکت هم احتمالا چون ۱۲۸ نامحدوده سرعتش پایینه وگرنه با کابل سرعت شبکه بیشتره.
    دومی هم جوابش مثبته
    نکته دیگه، همه شبکه نهایتا به مودم (اکسس پوینت) وصله پس اینترنت داره. فایل هم براحتی در شبکه میشه به اشتراک گذاشت.
    برای اشتراک گذاری فایل معمولا باید یه homegroup یا workgroup ایجاد کنید و لازمه استفاده از اون ملحق شدن به گروهه.
    سوال آخر هم که با دومی یکی بود.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliadel
    درود
    دوست عزیز مخابرات که معمولا سرعتش پایینه ولی بستگی به سرویسی که میگیری داره مثلا 128 نامحدود سرعتش بیشتر از ۱۲۸ نمیشه ولی ۱۲۸ محدود تا ۲ مگ یا بیشتر میره.
    شرکت هم احتمالا چون ۱۲۸ نامحدوده سرعتش پایینه وگرنه با کابل سرعت شبکه بیشتره.
    دومی هم جوابش مثبته
    نکته دیگه، همه شبکه نهایتا به مودم (اکسس پوینت) وصله پس اینترنت داره. فایل هم براحتی در شبکه میشه به اشتراک گذاشت.
    برای اشتراک گذاری فایل معمولا باید یه homegroup یا workgroup ایجاد کنید و لازمه استفاده از اون ملحق شدن به گروهه.
    سوال آخر هم که با دومی یکی بود.
    ابتدا ممنون از پاسختون

در رابطه با اینترنت منظورم این بود اگه یه سیستم وصل باشه اینترنت سیستم های بعدی کامل قطع میشه ، این بخاطر سرعت پایینشه؟

سوال بعدی هم همون تجهیزاتی که گفتم آیا کافیه یا باید تجهیزات پیشرفته تری تهیه کنم؟ لطف میکنید اگه نوعشونم بگید

و آیا این روش بهتره ، یا روشی که یک کامپیوتر رو به مودم وصل کنی و ازون به بقیه کامپیتور ها اینترنت بدی؟
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت aliadel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در رابطه با اینترنت، شما کانکشن نباید بسازین باید تو خود مودم از ppoe برای ساختن اکسس پونت استفاده کنین (اگه ساختین که مشکل همون سرعت پایینه مخابراته)
    سوال بعدی، بستگی به نیاز شما داره که میخواین چند سیستم متصل باشن
    مسلما اینترنت مستقیما از مودم شیر بشه بهتره، مگر اینکه بخواین تغییراتی در نحوه شیرکردن اینترنت بدین.

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •