نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شما از کدام برند CPU استفاده می کنید؟

رأی دهندگان
56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • INTEL

43 76.79%
  • AMD

13 23.21%
صفحه 25 از 25 اولین ... 15232425
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 243 از مجموع 243

موضوع: مباحث Overclock و Benchmark

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amiriran
    سلام
    این قسمت
    CPU Ratio Setting از 6 هست تا نهاتش 12.5که من هم روی 12.5 که قرار میدم اوور میشه تا 3.25 . کامل هم میتونه از حداکثر فرکانس پردازنده استفاده کنه
    مقدار فرکانس پایه هم از 260 بیشتر نمیشه و اگه بیشتر قرار بدم سیستم بالا نمیاد و ارور میده
    من هر کاری میکنم از 3.25 بالاتر نمیره مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟ پاور هم 350 وات هست
    سلام.

این یعنی Multiplier پردازنده شما قفله. Underclock میتونید بکنید، ولی Overclock نمیتونید.

تنها راه اورکلاک شما همون بالا بردن Bus Speed هست. اگه تا 260 بالا بردین و تست استرس موفق و دما مناسب بوده، بهتره بذارید همونطور باقی بمونه، یا اینکه Bus Speed رو که زیاد میکنید، 5 میلی ولت هم ولتاژ اضافه کنید. اگه بازم سیستم بالا نیومد میتونه به خاطر ضعف برق رسانی مادربورد باشه و تو این حالت کاری نمیشه کرد. هر اروری اومد ازش عکس بگیرید تا بهتر بررسی کنیم.

مدل پاورتون خوبه، ولی توانش پایینه و چندان برای اورکلاک مناسب نیست. ولی فکر نکنید با تعویض پاور میتونید بیشتر اورکلاک کنید. خود مادربورد و پردازنده تون هم برای اورکلاک محدودیت دارن و همونطور که قبلاً گفتم زیاد کردن Bus Speed بیشتر از یک حدی میتونه تو کارکرد مادربورد و پردازنده نارسایی ایجاد کنه.

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

این یعنی Multiplier پردازنده شما قفله. Underclock میتونید بکنید، ولی Overclock نمیتونید.

تنها راه اورکلاک شما همون بالا بردن Bus Speed هست. اگه تا 260 بالا بردین و تست استرس موفق و دما مناسب بوده، بهتره بذارید همونطور باقی بمونه، یا اینکه Bus Speed رو که زیاد میکنید، 5 میلی ولت هم ولتاژ اضافه کنید. اگه بازم سیستم بالا نیومد میتونه به خاطر ضعف برق رسانی مادربورد باشه و تو این حالت کاری نمیشه کرد. هر اروری اومد ازش عکس بگیرید تا بهتر بررسی کنیم.

مدل پاورتون خوبه، ولی توانش پایینه و چندان برای اورکلاک مناسب نیست. ولی فکر نکنید با تعویض پاور میتونید بیشتر اورکلاک کنید. خود مادربورد و پردازنده تون هم برای اورکلاک محدودیت دارن و همونطور که قبلاً گفتم زیاد کردن Bus Speed بیشتر از یک حدی میتونه تو کارکرد مادربورد و پردازنده نارسایی ایجاد کنه.
    پس نهایتش همین3.26 هست بازم خوبه چه کنم دیگه
    حالا میرم یه کولر ارزون تر میگیرم چون دما تو این فرکانس با کولر استوکس نهایت70درجه میشد

اقا واقعا از کمکتون ممنونم
    خیلی خیلی ممنونم

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام ، من بر اساس تصویر زیر که قسمتی از یک ویدئو آموزشی داخل یوتیوب بود پردازند ۱۶۰۰ رو تا فرکانس ۳۶۰۰ اوورکلاک کردم ( با نرم افزار رایزن مستر که خودش ولتاز ۱.۲۳۵۷ رو هم اضافه کرد ) ، ولی تصویر سیستم رفت و دیگه بوت نشد ، با ریست بایوس تونستم بوت بشم مجدد. داخل همون ویدئو شخص اورکلاک کننده تا ۳۸۰۰ رفت و مشکلی نداشت.

عجیب تر اینه که الان بعد از ریست بایوس ، فقط ۳ هسته از پردازنده من شناسایی شده ، داخل تسک منیجر ، خود برنامه رایزن مستر و برنامه سی پی یو زد ، سی پی یو من رو ۳ هسته و ۶ رشته شناسایی میکنن. مادربرد b۳۵۰m mortar

نمایش امضاء

صفحه 25 از 25 اولین ... 15232425

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •