سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات روی این نمونه از هاردها در حدود 500مگابایت در ثانیه است.آیا این حجم از اطلاعات توسط رم و پردازنده هایی از نسل سوکت 775 با چهار هسته و باس 1333 قابل پردازش میباشد؟؟؟
دوست عزیز بله ساپورت میشه ولی از اونجایی که سخت افزارهای دارای سوکت 775 فاقد درگاه های SATA3 هستند پس این انتظار هم نمیرود که شما هارد جدیدی با تکنولوژی ساتا3 بخواید روی همچین سخت افزارهایی بزنید! اما بله ساپورت میشود بخاطر اینکه کلا درگاه ساتا دارند سخت افزارهای سوکت 775 ساپورت ، ولی نتیجه ی مطلوب رو ممکنه نداشته باشه و نهایت سرعت در تبادل اطلاعات و راندمان فرضا 500MB/s رو ممکنه احساس نکنید. و نتیجه ی اینچنینی رو واقعا به شما نده.
سلام
به نظر من اقای خلج یه ssd با ظرفیت 128 یا 256 مارک ocz vertex4 بگیرن خیلی خوبه درسته شاید سیستمشون نتونه از قدرت ssd کمال استفاده رو بکنه ولی برای اینده که بخوان سیستمشون رو هم عوض کنند
دوباره لازم نیست دنبال هارد ssd نو باشن چون حداکثر سرعت کابل های ساتا همینقدره وبرای سرعت بیشتر باید دنبال هارد ssd با رابط pci express باشن که خیلی خیلی گرونه
و از این هارد ssd هم فقط برای درایو سیستمشون استفاده کنند و از هاردهای معمولی برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده کنند این رو هم در نظر داشته باشید که با افزایش حجم ssd سرعتش هم تصاعدی بالا میره
در پناه حق
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
ممنون از نظراتتان.
البته بنده سیستمم را تقریبا چند ماهی است جمع کردم و فکر میکنم مادر برد از فن آوری SATA3 پشتیبانی کند.
مدل مادر بردم هم:
Asus p5p41 TD
تنوع و برند در هاردهای SSD بسیار بالا میباشد.قیمت در مدلهای شرکتهای مختلف تفاوت چشمگیری دارد.به لحاظ قیمت بالا و تنوع انتخاب بسیار سخت و دشوار است.
از دوستان ممنون میشم با توجه به مشخصات سیستمم پیشنهاد بدهند که چه مدلی بهتر است.البته حجم بسیار بالا مد نظرم نیست و فقط از آن برای ویندوز و برنامه ها میخواهم استفاده کنم.
در ضمن سیستمم 8 گیگ رم با باس 1333 دارد و پردازنده هم core2quad q9400 با کارت گرافیک ایسوس چیپ انویدیا gt440 میباشد.
البته در مورد بالا به دنبال هاردی هستم بین 60 تا 90 گیگ صرفا برای ویندوز و برنامه ها.
دوست عزیز به مشخصات مین بوردتون توجه بفرمایید :
اگر به قسمت storage توجه بفرمایید متوجه میشوید که نوشته SATA 3GB/s یعنی سیستم ساتا با قابلیت ترنسفر 3گیگ بر ثانیه که این ظرفیت برای ساتا 2 هست نه ساتا 3 . چونکه تکنولوژی ساتا 3 با قابلیت 6گیگ بر ثانیه هست و شما ساتا 3 ساپورت نیست مین بوردتون.
در مورد پیشنهاد هارد SSD مطابق با سیستم شما هم به نظرم چونکه شما به فکر مقرون به صرفه بودن و قیمت برند هستید پیشنهاد میکنم به تاپیک قیمت بروز قطعات مراجعه کنید و از قیمت روز باخبر شوید و طبق قیمت و براورد مد نظر خودتون یه برند رو انتخاب کنید عزیز.
ممنون از تذکری که دادید.البته از آنجاییکه این تکنولوژی نسبتا جدید و البته هنوز بسیار گران است خیلی از کاربران به سراغش نرفته اند از جمله خود من.به همین منظور اطلاعات در این زمینه زیاد بالا نیست.
در حال حاضر با توجه به سیستمی که در بالا گفتم هارد فعلی آن وسترن دیجیتال 500 گیگ 32 مگ بافر است.میخواستم بدانم اگر از هارد ssd و البته با توجه به ساپورت مادربرد sata2 استفاده کنم چه میزان تغییر در سرعت لود سیستم عامل و اجرای برنامه ها به وجود میاید.
در ضمن در برخی از سایتها با هاردهای sata3 برخورد کردم که ظاهرا از sata2 هم پشتیبانی میکردند.آیا میشود به این شکل هم استفاده کرد یا خیر؟
خواهش میکنم دوست عزیز. ببینید تفاوت ساتا 2 با ساتا 3 رو ممکنه در عمل زیاد احساس نکنیم ولی خب واقعا با هم فرق دارند این رو به عینه دیدم خودم و تست کردم. منتهی در مورد هاردهای SSD باید عرض کنم که چیزی نیست که بخوایم واقعا پی ببریم بهش ببینیم فرقش چقدره و جا داره بگم که همین مساله در تمام دنیا و چه خارج چه داخل جای بحث است و اتفاق نظری زیاد در موردش نیست فقط عرض کردم همون چیزیست که هممون میدونیم که تکنولوژی ساتا 3 پیشرفته تر از ساتا 2 است و همین کفایت میکنه که مسلما افراد بیشتر به سمت ساتا 3 میروند و مخصوصا عزیز در مورد هاردهای SSD تا اونجا که برام هم تجربه شده و هم زیاد به چشمم خورده استفاده کنندگان بیشتر فضای اونها مورد علاقه شون هست یعنی این اثبات شده که فضای بیشتر در هاردهای SSD حالا بنا به تکنولوژی های ساتا 2 و یا 3 خود درخور اهمیت به سزایی است و کیفیت و سرعت بالاتری داره. سرعت هارد SSD ساتا 2 چیزی در حدود 3Gb/s=375MB/s بصورت تئوری و 285MB/s به صورت واقعیست ! در حالی که یک هارد SSD ساتا 3 چیزی حدود 6Gb/s=750MB/s تئوری و 600MB/s واقعیست !
در مورد این هاردهایی هم که اشاره کردید حقیقتا بنده چیزی نشنیدم تاحالا و دنبالشم نگرفتم اطلاعی در این زمینه ندارم ولی خوب شد که این نکته رو هم چک کنم و بیشتر آگاهی پیدا کنم.
بوک مارک ها