نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: پارتیشن بندی هارد هیبریدی

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض پارتیشن بندی هارد هیبریدی

سلام دوستان خسته نباشید

موردی برام پیش اومده خواستم درمیون بذارم

یه لپ تاپ msi ge62vr دارم که از۱ترا هارد دیسک و ۱۲۸ گیگ هم دیسک ssd استفاده شده در اون
    اولین پارتیشن بندیش یکم عجیب بود وقتی خواستم کل حجم ssdرو یه درایو واحد بسازم و ویندوز رو در اون نصب کنم یه پیامی داد که گفت حداقل ۵۰۰مگ باید رزرو سیستم باقی بمونه!(فک کنم حالت کش داشته باشه) و بقیه رو به به پارتیشن تبدیل کرد!!!
    این عکس نهایی پارتیشنها:

سوال اول! اینکه چرا همچین چیزی اتفاق افتاد و ۵۰۰ مگ ب اون صورت در اومد؟!
    سوال دوم اینکه بهترین نوع پارتیشن بندی برای این نوع درایو ها چیه؟ من اومدم مستقیم ویندوز رو توی ssdنصب کردم و نمیدونم ایا این کار درسته یانه!

لطفا اگر کسی اطلاع داره در میون بذاره

متشکرم

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali2040
    سلام دوستان خسته نباشید

موردی برام پیش اومده خواستم درمیون بذارم

یه لپ تاپ msi ge62vr دارم که از۱ترا هارد دیسک و ۱۲۸ گیگ هم دیسک ssd استفاده شده در اون
    اولین پارتیشن بندیش یکم عجیب بود وقتی خواستم کل حجم ssdرو یه درایو واحد بسازم و ویندوز رو در اون نصب کنم یه پیامی داد که گفت حداقل ۵۰۰مگ باید رزرو سیستم باقی بمونه!(فک کنم حالت کش داشته باشه) و بقیه رو به به پارتیشن تبدیل کرد!!!
    این عکس نهایی پارتیشنها:

سوال اول! اینکه چرا همچین چیزی اتفاق افتاد و ۵۰۰ مگ ب اون صورت در اومد؟!
    سوال دوم اینکه بهترین نوع پارتیشن بندی برای این نوع درایو ها چیه؟ من اومدم مستقیم ویندوز رو توی ssdنصب کردم و نمیدونم ایا این کار درسته یانه!

لطفا اگر کسی اطلاع داره در میون بذاره

متشکرم

سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید.
    بنده نمیدونم که پارتیشن بندی قبلی به چه صورتی بوده
    اما اون 500 مگ برای پارتیشن سیستم ریسرود هست , و مشکلی نیست .
    برای اینکه ویندوزتون از سرعت بالایی هم برخوردار باشه باید در SSD نصب کنید که درست هست .
    بهترین نوع پارتیشن بندی هم جدا از پارتیشن ویندوز که پریماری هست سایر پارتیشن ها باید لاجیکال باشه , این مورد هم که شما سایر پارتیشن هاتون پریماری هست به این دلیل هست که توسط دیسک ویندوز اقدام به پارتیشن بندی کردید .
    برای تبدیل پریماری به لاجیکال باید از برنامه های پارتیشن بندی مثل اکرونیس استفاده کرد . البته میتونید بهمین صورت هم بزارید و استفاده کنید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

سلام بسیار متشکرم⚘
    فقط یه سوال دیگه اینکه من حداکثر تعداد پارتیشن رو درست کردم
    ولی شنیده بودم که میشه با محیط uefi تقریبا به صورت بی نهایت پارتیشن ایجاد کرد! روی ویندوزی هم که خریدم نوشته که این امکانو داره... اما وقتی وارد محیط پارتیشن بندی شدم متوجه شدم بیشتر از ۵تا نمیشه ساخت🤔 یکی ssd و ۴تا هم در هارد چی شده که اینجوری شده؟🤔

5. نمایش تشکر

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خواهش میکنم .
    بله . زمانیکه شما وارد محیط پارتیشن بندی شده اید بصورت پیش فرض فقط میشه 4 پارتیشن پریماری ساخت و اما در ساخت پارتیشن های لاجیکال محدودیتی ندارد . اگر نیاز به درایو های بیشتری دارید میتونید توسط Acronis Disk Director یا سایر برنامه های پارتیشن بندی اقدام به ایجاد و یا تبدیل به لاجیکال کنید و همین طور هر تعداد که خواستید بسازید . در انجمن اموزش کار با اکرونیس دیسک دایرکتور هست , در پست 6 بصورت فشرده و با حجم کم قابل دانلود هست . ضمنا تا جایی که براتون مقدور هست تحت بوت اینکار را انجام دهید .سوالی در این خصوص بود در خدمتیم .
    ضمنا اگه خواستید از این تاپیک هم میتونید استفاده کنید .
    ویرایش توسط S!RUS : 02-01-2017 در ساعت 16:52 دلیل: غلط املایی
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •