صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: مباحث و سوالات عمومی درباره راه اندازی ssd ها

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث و سوالات عمومی درباره راه اندازی ssd ها

سلام خدمت همه دوستان بویژه عباس آقای عزیز
    از ناظم های محترم تقاضا دارم اگه نام و محل تاپیک نامناسبه خودشون تغییرات لازم رو انجام بدن

عباس جون شما قبلا گفته بودی وقتی ssd رو با خود ویندوز پارتیشن بندی کردی ، چند پارتیشن دیگه هم با حجم های مختلف ایجاد شده بود.
    با توجه به اینکه وقتی یک هارد hdd رو با خود ویندوز پارتیشن بندی میکنم فقط یک پارتیشن با نام system reserved میسازه،این مشکل به نظرت به خاطر چیه؟
    (آخه میدونی من قبلا که هارد سیستمم این پارتیشن system reserved رو نداشت یه سری مشکلات برام بوجود اومده بود که با پارتیشن بندی مجدد و ایجاد این پارتیشن حل شد.به خاطر همین حدس میزنم اگه هارد رو بدون ایجاد شدن این پارتیشن ،پارتیشن بندی کنم دوباره مشکلات قبلی ایجاد میشه)

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت امیر عزیز
    علت ایجاد شدن چندین پارتیشن با خود ویندوز رو نمیدونم ولی برای من با ssd اتفاق افتاد و الان هم system reserved ندارم و مشکلی هم ندارم ولی به گمونم ssd رو gpt پارتیشنبندی میکردم بهتر بود چون از قابلیت uefi مادربوردم میتونستم استفاده کنم گر چه الان هم بسیار راضیم چون سرعت بوت ویندوز با از کار انداختن خواب زمستانی باز هم خیلی خوبه
    بزار اساس بهینه سازی ssd رو توی 2 نکته خلاصه کنم

1. ssd باید برای حداکثر پرفورمنس یک پارتیشن بیشتر نداشته باشه.
    2. تا میتونیم باید از نوشتن و پاک کردن روی ssd پرهیز کنیم.

نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    با سلام خدمت امیر عزیز
    علت ایجاد شدن چندین پارتیشن با خود ویندوز رو نمیدونم ولی برای من با ssd اتفاق افتاد و الان هم system reserved ندارم و مشکلی هم ندارم ولی به گمونم ssd رو gpt پارتیشنبندی میکردم بهتر بود چون از قابلیت uefi مادربوردم میتونستم استفاده کنم گر چه الان هم بسیار راضیم چون سرعت بوت ویندوز با از کار انداختن خواب زمستانی باز هم خیلی خوبه
    بزار اساس بهینه سازی ssd رو توی 2 نکته خلاصه کنم

1. ssd باید برای حداکثر پرفورمنس یک پارتیشن بیشتر نداشته باشه.
    2. تا میتونیم باید از نوشتن و پاک کردن روی ssd پرهیز کنیم.

مرسی
    آیا حتما قابلیت بوت سریع رو باید در ویندوز غیرفعال کنیم؟(چون به صورت پیش فرض فعاله)

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

علت ایجاد system reverse اینه که بوت ویندوز و نوع پارتیشن اکتیو جدا شه که اگه طرف ویندوز دوم رو خاست نصب کنه ، ویندوز دوم بوت اش دسکاری نشه یا ویندوز اولش به فنا رفت ، ویندوز دومش مشکل بوت شدن نداشته باشه
    بهگمونم فقط با ویندوز 7 موقه ایجاد پارتیشن ، پارتیشن بندی کنی ، این درایو ساخته شه ینی نمیدونم با ویندوز 8 هم میشه یا نه
    برا درس کردن این درایو با نرم افزار پارتیشن بندی ای مثل acronis disk director ، فقط کافیه یه درایو با هر حجمی (مثلا 300 مگ) یا برا ویندوز 64 بیتی بیشتر مثلا 600 مگ به بالا (800 مگ) با حالت primary و همینطور active بسازی

پارتیشن gpt یا mbr هم هیش ربطی به مادربرد و برنامه ی بایوس و uefi نداره که اطلاعات مادربرد بالا بیاد یا نیاد یا ساپورت بشه یا نشه بخاطر نوع پارتیشن بندی هارد
    اساس ssd هم برا مقاومتی که داره طراحی شد تو شرایط بسیار سخت و مقاومت و طراحی ای شبیه رم داره . حالا چطور تو hdd که هزاران بار نوشته و خونده میشه هنوز عمر مفیدشو داره اما تو ssd که حداقل 10 برابر مقاوم تر و مصرف کمتر و سرعت بیشتری داره باید آدم احتیاط کنه و کمتر بنویسه و بخونه؟
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    علت ایجاد system reverse اینه که بوت ویندوز و نوع پارتیشن اکتیو جدا شه که اگه طرف ویندوز دوم رو خاست نصب کنه ، ویندوز دوم بوت اش دسکاری نشه یا ویندوز اولش به فنا رفت ، ویندوز دومش مشکل بوت شدن نداشته باشه
    بهگمونم فقط با ویندوز 7 موقه ایجاد پارتیشن ، پارتیشن بندی کنی ، این درایو ساخته شه ینی نمیدونم با ویندوز 8 هم میشه یا نه
    برا درس کردن این درایو با نرم افزار پارتیشن بندی ای مثل acronis disk director ، فقط کافیه یه درایو با هر حجمی (مثلا 300 مگ) یا برا ویندوز 64 بیتی بیشتر مثلا 600 مگ به بالا (800 مگ) با حالت primary و همینطور active بسازی

پارتیشن gpt یا mbr هم هیش ربطی به مادربرد و برنامه ی بایوس و uefi نداره که اطلاعات مادربرد بالا بیاد یا نیاد یا ساپورت بشه یا نشه بخاطر نوع پارتیشن بندی هارد
    اساس ssd هم برا مقاومتی که داره طراحی شد تو شرایط بسیار سخت و مقاومت و طراحی ای شبیه رم داره . حالا چطور تو hdd که هزاران بار نوشته و خونده میشه هنوز عمر مفیدشو داره اما تو ssd که حداقل 10 برابر مقاوم تر و مصرف کمتر و سرعت بیشتری داره باید آدم احتیاط کنه و کمتر بنویسه و بخونه؟
    سجاد جان ssd ها مثل هارد دیسک ها قابلیت over write ندارن و باید حتما سلول اول خالی بشه بعد بتونه اطلاعات رو در سلول بنویسه:-)
    اتفاقا gpt خیلی به uefi ربط داره و میتونی از قابلیت secur boot استفاده کنی و ...
    میتونی از لینک هایی که گزاشتم استفاده کنی:

عنوان: UEFI
    مشاهده صفحه

عنوان: UEFI
    مشاهده صفحه

نوشته اصلی توسط Д (\/) ! Я
    مرسی
    آیا حتما قابلیت بوت سریع رو باید در ویندوز غیرفعال کنیم؟(چون به صورت پیش فرض فعاله)
    خواهش میکنم
    اره امیر جان من و شما که ssd داریم سرعتمون اونقدر بالا هستش که نیاز به این قابلیت نداشته باشیم :) در ضمن به مقدار فضای رمت از ssd فضا ازاد میشه:)
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شاید بضی از قابلیت های uefi که به کانفیگ هارد ربط داره ، فقط تو اون حالت فعال بشه اما تو گفته بودی اگه پارتیشن gpt داشتم ، میتونستم از قابلیت uefi مادربردم استفاده کنم
    میگم gpt ربطی به استفاده از uefi مادربرد نداره
    قابلیت اوررایت ندارن؟ ینی الان تو ssd یه فایل که همنام فایل قبلی باشه رو بزاری تو یه جا با هم ، ارور میده و اوررایت نمیشه؟ عجبا
    نمایش امضاء

12. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

شاید بضی از قابلیت های uefi که به کانفیگ هارد ربط داره ، فقط تو اون حالت فعال بشه اما تو گفته بودی اگه پارتیشن gpt داشتم ، میتونستم از قابلیت uefi مادربردم استفاده کنم
    میگم gpt ربطی به استفاده از uefi مادربرد نداره
    قابلیت اوررایت ندارن؟ ینی الان تو ssd یه فایل که همنام فایل قبلی باشه رو بزاری تو یه جا با هم ، ارور میده و اوررایت نمیشه؟ عجبا
    سجاد جان چرا نمیگیری چی میگم
    شما اول برو تحقیق کن چرا کسانی که ssd خریدن میگن همون اوایل سرعتش بیشتر بود؟
    بعد بیا ادامه داستان رو بهت توضیح بدم
    پ.ن:داستان trim و graber
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من نمیدونم
    تو توضیح بده که چیه و ربطش به قابلیت اور رایت نشدن ssd چیه؟
    نمایش امضاء

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

من نمیدونم
    تو توضیح بده که چیه و ربطش به قابلیت اور رایت نشدن ssd چیه؟

وقتی شما دستور trim رو فعال نکنی ssd مجبوره اول برای اطلاعات جدید جا خالی کنه بعدش اطلاعات رو جای بده ولی وقتی trim فعال باشه از قبل جاها خالیه و ssd با خیال راحت اطلاعات رو past میکنه
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تریم فعال باشه قبل از عملیات خوندن و نوشتن ، سیستم عامله که براش بصورت خودکار اطلاعاتی که از قبل نشونه گزاری یا مورد استفاده قرار نمیگیرنو پاک میکنه نه خود ssd این کارو کنه
    چه ربطی داره به اور رایت؟ چه ربطی داره به خوندن و نوشتن زیاد؟
    نمایش امضاء

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •