صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 از مجموع 18

موضوع: مباحث و سوالات عمومی درباره راه اندازی ssd ها

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    تریم فعال باشه قبل از عملیات خوندن و نوشتن ، سیستم عامله که براش بصورت خودکار اطلاعاتی که از قبل نشونه گزاری یا مورد استفاده قرار نمیگیرنو پاک میکنه نه خود ssd این کارو کنه
    چه ربطی داره به اور رایت؟ چه ربطی داره به خوندن و نوشتن زیاد؟
    کی گفته سجاد سیستم عامل به ssd دستور میده و کنترلر ssd فرمان سیستم عامل رو اجرا میکنه اگر اینجوری بود که شما میگی همه ssd ا از دستور trim پشتیبانی میکردن که
    خواهشا با ارامش تایپیک رو از اول بخون تا خوب برات جا بیفته نمیشه که ادم بی مطالعه و منبع بیاد حرف بزنه که
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اوستا عباس تویی
    یه طرف واقعا خوشال شدم دیدمت ، از یه طرفم بسیار ناراحت . ناراحتی مو تو پروفت گفتم و امیدوارم عمل کنی
    مشکل اینجا هه که همه ی سیستم عامل ها از تریم ساپورت نمیکنن

نکته :: چگونه SSD TRIM Support را در ویندوز فعال کنیم ؟

نکته :: منظور از TRIM Support در هارد دیسک های SSD چیست ؟

ربطش به اور رایت چی بود آخر؟ تریم که برا همین ساخته شد . برا کند نشدن نوشتن و خوندن
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

اوستا عباس تویی
    آره،خودمم

یه طرف واقعا خوشال شدم دیدمت ، از یه طرفم بسیار ناراحت . ناراحتی مو تو پروفت گفتم و امیدوارم عمل کنی
    مشکل اینجا هه که همه ی سیستم عامل ها از تریم ساپورت نمیکنن

نکته :: چگونه SSD TRIM Support را در ویندوز فعال کنیم ؟

نکته :: منظور از TRIM Support در هارد دیسک های SSD چیست ؟

ربطش به اور رایت چی بود آخر؟ تریم که برا همین ساخته شد . برا کند نشدن نوشتن و خوندن
    تنها در ویندوز xp ساپورت نمیشه،و در ویندوز 7 و 8 کافیه گزینه optimize رو انتخاب کنی
    منابعت هم داغونن چون ssd هارد نیست
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان ینی اطلاعاتش رو غلط داد؟ کجاش غلط بود؟
    بدش این تیکه رو ندیدی؟ :

هر چند به دلیل عدم استفاده از هرگونه دیسک در این نوع حافظه ها ،حتی بکار بردن واژه هارد دیسک در این مورد از حافظه های ذخیره سازی درست نیست اما به هر حال ما آن را به عنوان هارد SSD می شناسیم

ربط شو آخر نگفتی
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

علت ایجاد system reverse اینه که بوت ویندوز و نوع پارتیشن اکتیو جدا شه که اگه طرف ویندوز دوم رو خاست نصب کنه ، ویندوز دوم بوت اش دسکاری نشه یا ویندوز اولش به فنا رفت ، ویندوز دومش مشکل بوت شدن نداشته باشه.

بهگمونم فقط با ویندوز 7 موقه ایجاد پارتیشن ، پارتیشن بندی کنی ، این درایو ساخته شه ینی نمیدونم با ویندوز 8 هم میشه یا نه
    برا درس کردن این درایو با نرم افزار پارتیشن بندی ای مثل acronis disk director ، فقط کافیه یه درایو با هر حجمی (مثلا 300 مگ) یا برا ویندوز 64 بیتی بیشتر مثلا 600 مگ به بالا (800 مگ) با حالت primary و همینطور active بسازی .

اقا سجاد در مورد قسمت اول این پست تون موافقم .
    و اما در مورد پارتیشن سیستم ریسرود در ویندوز 7 و 8 هم به همین منوال هست و در زمان ساخت پارتیشن با دیسک ویندوز در ویندوز 7 , یه پارتیشن 100 مگی و در ویندوز 8 یه پارتیشن 350 مگی درست میکنه و به نظرم بهتر هست که در ساخت این پارتیشن سیستم ریسرود از خود دیسک ویندوز استفاده کرد و برای ساخت سایر پارتیشن ها ( لاجیکال و پریماری ) از اکرونیس ترجیحا نسخه بوت ان استفاده بشه .
    ویرایش توسط S!RUS : 21-03-2016 در ساعت 17:54 دلیل: کوتاه کردن نقل قول
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فرقی نداره که
    با اکرونیسم ساختم چندین بار
    اغلب کاربرد این حالت که از اکرونیس ساخته میشه برا وقتیه که هارد پر باشه و نخای کل هارد رو خالی کنی (چون برا ساخت این پارتیشن از طریق ویندوز 7 ، باید کل هاردت خالی باشه و هیچ درایوی نداشته باشی) . تهشم برا مخفی موندن و نشون ندادنش تو ویندوز ، باید با همون اکرونیس مخفی اش کنی
    هر چن من از این درایو خوشم نمیاد و اغلب بدون این درایو رو میسازم
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ SajjadKhati , البته بنده بیشتر منظورم در زمان نصب ویندوز هست که کل درایو فرمت میشه , نه اینکه بخوام بعدا یه پارتیشن برای سیستم ریسرود یا یه پارتیشن اکتیو بسازم . فکر کنم موضوعات با هم قاطی شده . ضمنا اگه اشتباه هم نکنم دلیل مخفی بودن و ادغام با پارتیشن ویندوز , عدم نام گذاری این پارتیشن سیستم ریسرود هست که مشخص نمیشه .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت gongbok آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    من ssdرو به عنوان سیستم استفاده میکنم و میخوام کش ها،عکس ها و کلا همه چیز های به درد بخور هارد دیسک رو بیارم تو ssd
    اما موقع باز کردن فولدرها اجازه دسترسی ندارم،واقعا حوصله ندارم باز تنظیمات فایرفاکس،idm و... رو از اول تنظیم کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •