نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
اوستا عباس تویی![]()
یه طرف واقعا خوشال شدم دیدمت ، از یه طرفم بسیار ناراحت . ناراحتی مو تو پروفت گفتم و امیدوارم عمل کنی
مشکل اینجا هه که همه ی سیستم عامل ها از تریم ساپورت نمیکنن
نکته :: چگونه SSD TRIM Support را در ویندوز فعال کنیم ؟
نکته :: منظور از TRIM Support در هارد دیسک های SSD چیست ؟
ربطش به اور رایت چی بود آخر؟ تریم که برا همین ساخته شد . برا کند نشدن نوشتن و خوندن
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
آره،خودمم
تنها در ویندوز xp ساپورت نمیشه،و در ویندوز 7 و 8 کافیه گزینه optimize رو انتخاب کنییه طرف واقعا خوشال شدم دیدمت ، از یه طرفم بسیار ناراحت . ناراحتی مو تو پروفت گفتم و امیدوارم عمل کنی
مشکل اینجا هه که همه ی سیستم عامل ها از تریم ساپورت نمیکنن
نکته :: چگونه SSD TRIM Support را در ویندوز فعال کنیم ؟
نکته :: منظور از TRIM Support در هارد دیسک های SSD چیست ؟
ربطش به اور رایت چی بود آخر؟ تریم که برا همین ساخته شد . برا کند نشدن نوشتن و خوندن
منابعت هم داغونن چون ssd هارد نیست
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
الان ینی اطلاعاتش رو غلط داد؟ کجاش غلط بود؟
بدش این تیکه رو ندیدی؟ :
هر چند به دلیل عدم استفاده از هرگونه دیسک در این نوع حافظه ها ،حتی بکار بردن واژه هارد دیسک در این مورد از حافظه های ذخیره سازی درست نیست اما به هر حال ما آن را به عنوان هارد SSD می شناسیم
ربط شو آخر نگفتی![]()
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
اقا سجاد در مورد قسمت اول این پست تون موافقم .و اما در مورد پارتیشن سیستم ریسرود در ویندوز 7 و 8 هم به همین منوال هست و در زمان ساخت پارتیشن با دیسک ویندوز در ویندوز 7 , یه پارتیشن 100 مگی و در ویندوز 8 یه پارتیشن 350 مگی درست میکنه و به نظرم بهتر هست که در ساخت این پارتیشن سیستم ریسرود از خود دیسک ویندوز استفاده کرد و برای ساخت سایر پارتیشن ها ( لاجیکال و پریماری ) از اکرونیس ترجیحا نسخه بوت ان استفاده بشه .
ویرایش توسط S!RUS : 21-03-2016 در ساعت 17:54 دلیل: کوتاه کردن نقل قول
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
فرقی نداره که
با اکرونیسم ساختم چندین بار
اغلب کاربرد این حالت که از اکرونیس ساخته میشه برا وقتیه که هارد پر باشه و نخای کل هارد رو خالی کنی (چون برا ساخت این پارتیشن از طریق ویندوز 7 ، باید کل هاردت خالی باشه و هیچ درایوی نداشته باشی) . تهشم برا مخفی موندن و نشون ندادنش تو ویندوز ، باید با همون اکرونیس مخفی اش کنی
هر چن من از این درایو خوشم نمیادو اغلب بدون این درایو رو میسازم
@ SajjadKhati , البته بنده بیشتر منظورم در زمان نصب ویندوز هست که کل درایو فرمت میشه , نه اینکه بخوام بعدا یه پارتیشن برای سیستم ریسرود یا یه پارتیشن اکتیو بسازم . فکر کنم موضوعات با هم قاطی شده . ضمنا اگه اشتباه هم نکنم دلیل مخفی بودن و ادغام با پارتیشن ویندوز , عدم نام گذاری این پارتیشن سیستم ریسرود هست که مشخص نمیشه .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
من ssdرو به عنوان سیستم استفاده میکنم و میخوام کش ها،عکس ها و کلا همه چیز های به درد بخور هارد دیسک رو بیارم تو ssd
اما موقع باز کردن فولدرها اجازه دسترسی ندارم،واقعا حوصله ندارم باز تنظیمات فایرفاکس،idm و... رو از اول تنظیم کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بوک مارک ها