ssd رو چطور میخوای پارتیشن بندی کنی امیر جان؟
ببین من یکپارچه پارتیشن بندی کردم برای حفظ performance ssdالان هم همه برنامه ها نصبه ببین چقدر فضای خالی دارم
.
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
سلام عباس جون
تصمیم گرفتم کل فضای ssd یعنی 128 گیگش رو به پارتیشن ویندوز اختصاص بدم.میخوام با خود ویندوز پارتیشنش کنم.
1-بدون اینکه مفهوم این عبارات رو بدونم اینجوری متوجه شدم که اگه از نوع mbr باشه میشه ولی از نوع gpt نمیشه و باید حتما برنامه rufus رو نصب کنیم.یعنی اگه بخوایم روی pc نصب کینم poweriso مشکلی نداره.ولی برای لپ تاپ باید اون برنامه رو نصب کنیم.درسته؟
2-هاردهای کامپیوتر از نوع mbr هستند دیگه؟
با خود ویندوز پارتیشنبندی نکن که ssd رو حیف میکنی.از برنامه فوق العاده AOMEI partition assistant نسخه بوتیبل استفاده کن.
این برنامه راحت و بدون از دست رفتن اطلاعات پارتیشنها رو به mbr یا به gpt تبدیل میکنه یه قسمت Align هم داره تو منو Advance که شما روی ssd optimize تنظیمش کن.
نوشته ها روسی هستش که با راه حلی که تو نظرات هست میتونی به انگلیسی تغییرش بدی.
ویرایش:حتما حالت ساتای مادربورد رو روی AHCI ست کن.
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
منم اول همین فکر رو کردم و انجام دادم وقتی ویندوز اومد بالا ssd جیگر زلیخا شده بود علاوه بر 350 مگ 3 تا پارتیشن 128 و 64 و99 مگ برای خودش ساخته بود.
با اون نرم افزاری که معرفی کردم ssd رو یکدست هم میتونی mbr و هم میتونی gpt به صورت primary پارتیشن بندی کنی بهینه شده برای ssd.
مادربور رو هم حالت SATA ش رو بزار روی AHCI و بیخیال intel smart response شو که ssd رو زود پیر میکنه پورت ساتا ssd رو هم حتما متصل کن به اولین ساتای اصلی مادربورد که مستقیم به چیپ اینتل متصل بشه.
اون 350 مگ لازم نیست ایجاد بشه.
اصلا فرق mbr و gtp چیه؟دست خودمونه که کدومشو انتخاب کنیم؟اگه دست خودمونه کدومش بهتره؟
gpt میتونه 128 درایو پرایمری داشته باشه و هارد های فوق العاده ظرفیت بالا رو که هنوز تا تولیدشون 30 سال زمان موندهرو راحت فرمت میکنه و برای مادربوردهای uefi بهینه شده.
mbr میتونه 4 درایو پرایمری داشته باشه و هاردهای ظرفیت کمتری رو پشتیبانی میکنه که حتی اونها هم ساخته نشدن.
دو تا لینک میدم کامل بخون.
مرسی عباس جون
گفتی uefi یاد یه چیزی افتادم.
من برای نصب ویندوز وقتی دی وی دی ویندوز رو قرا میدم و وارد منوی بوت میشم.یه گزینه اسم دی وی دی رایترو زده که همیشه اونو انتخاب میکنم و وارد مراحل نصب ویندوز میشم.اما یه گزینه دیگه هست که اسم دی وی دی رایتر رو زده و جلوش داخل پرانتز نوشته ufei .من هیچ موقع اینو انتخاب نکردم.کار درستی میکردم؟![]()
بوک مارک ها