صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 114

موضوع: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

Post بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

دوستان، بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی AMD و NVIDIA همه در این تاپیک خواهند بود.

موفق باشید.

تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط wasted : 29-03-2014 در ساعت 12:17

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: READON ATI HD یا NVIDIA GEFORCE

نوشته اصلی توسط Moralist!
    اونوقت ما که 4670 داریم کدوم رو باید انتخاب کنیم؟
    سلام.شرمنده دوست عزیز چون جا کم بود در نظر سنجی واسه همین سعی کردم از گرافیک های تقریبا جدید در آن استفاده کنم.(دلیل اصلی نبودن جا در نظر سنججی بود)

3. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز شما صحیح می فرمایید
    4670 گرافیک پرقدرتی نیست متوسط است
    اشکالی ندارد

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    مشخصات کامل گرافیک را همراه با دلیل این که چرا این گرافیک را گرفته اید بیان کنید تا بتوان از آن به عنوانه راهنمایی برای خرید کارت گرافیک استفاده کرد.(یا یک الگو یا مرجعی برای خرید گرافیک باشد)
    سلام
    بنده گرافیک 9400 gt دارم gigabyte

دلیلی برای انتخواب اون ندارم هر چی پول بیشتر بدی بهتر ، اگر داشتم بالاترش رو میخریدم.
    فقط چند نکته رو بگم وقت ندارم وگرنه کامل توضیح میدادم

1 - برای خرید به مقدار رم اون اصلا توجه نکنید یعنی اگر 256 هم بود کافیه یا حداکثر 512 -- اگر شما 1 Gig بگیرید یعنی پول اضافی برای رم گرافیک دادید.

2 - سه چیز خیلی مهم است ddr رم که هر چه بالاتر باشد بهتر است -- بیت گرافیک مثلا 128 یا 256 bit -- و سرعت gpu اون که از بقیه مهمتره مثلا مثل مال من که 9400 هست هر چه بیشتر بهتر.

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    مشخصات کامل گرافیک را همراه با دلیل این که چرا این گرافیک را گرفته اید بیان کنید تا بتوان از آن به عنوانه راهنمایی برای خرید کارت گرافیک استفاده کرد.(یا یک الگو یا مرجعی برای خرید گرافیک باشد)
    مدل کارت گرافیک
    GeForce XFX 8400 GS Super Overclocked Edition
    دیلیل خاصی ندارم چون رو سیستمم بود ولی ازش راضیم چون cod-bo رو به راحتی با بهترین حالت ممکن در حد خودش اجرا میکنه
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من کارت گرافیکHis Hd5570رو خریدم ودلیلش هم اینکه اولا از انودیا متنفرم با کارت های مضخرفش یکی قبلا خریده بودم fx5500که256بود ولی وقتی تست می زدی 32نشون می داد و خیلی ضعیف بود ولی قبلش یک گرافیکSapphire 32mbداشتم که خیلی از اون قوی تر بود درضمن اگه پول می داشتم حتما کارت گرافیک بالاتری می خریدم و100درصد atiواز برندهای SapphireوHisمی خریدم درضمن از کارت گرافیکمم الان راضیم چون هم خیلی کم مصرفه و هم خیلی کم صدا ومقرون به صرفه!

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض re: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

نوشته اصلی توسط bazras2008
    من کارت گرافیکHis Hd5570رو خریدم ودلیلش هم اینکه اولا از انودیا متنفرم با کارت های مضخرفش یکی قبلا خریده بودم fx5500که256بود ولی وقتی تست می زدی 32نشون می داد و خیلی ضعیف بود ولی قبلش یک گرافیکSapphire 32mbداشتم که خیلی از اون قوی تر بود درضمن اگه پول می داشتم حتما کارت گرافیک بالاتری می خریدم و100درصد atiواز برندهای SapphireوHisمی خریدم درضمن از کارت گرافیکمم الان راضیم چون هم خیلی کم مصرفه و هم خیلی کم صدا ومقرون به صرفه!
    سلام.دوست گرامی fx5500 که ماله چند سال پیشه و خیلی قدیمیه.serie gtx580 یا serie gtx480 آخرین محصولهای انویدیا است که 10 برابر بهتر از ATI RADEON HD 5870 (که جزء اخرین محصول های ati محصوب میشود) هست.
    gtx480:
    کد:
    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4595
    hd 5870:
    کد:
    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4259
    که اختلاف قیمت هم آنچنان ندارند.انویدیا قدرتش فوق عالیه.

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    سلام.دوست گرامی fx5500 که ماله چند سال پیشه و خیلی قدیمیه.serie gtx580 یا serie gtx480 آخرین محصولهای انویدیا است که 10 برابر بهتر از ATI RADEON HD 5870 (که جزء اخرین محصول های ati محصوب میشود) هست.
    gtx480:
    کد:
    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4595
    hd 5870:
    کد:
    http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4259
    که اختلاف قیمت هم آنچنان ندارند.انویدیا قدرتش فوق عالیه.
    درسته قدیمیه ولی atiاز همون اول کیفیت کارت گرافیکش معرکست درضمن آخرین محصل ati5870که نیست5970هم هست که خیلی قوی تره ودرضمن سری6000که فوق العادست شما که می گی انودیا 10برابر قویتره بنچ مارکی چیزی براز که 10 برابر بهتر باشه!Atiحرف نداره اگه انودیا 10برابر بهتر باشه!که نیست

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ati و nvidia دو رقیب هستند مثل amd و intel
    در این دو برند بیشترین انتخواب ها به nvidia و intel بر میگرده چون در بازار بیشتر یافت و بیشتر مورد استفاده قرار میگیره و این دو برند بهتر جواب دادند.

در مورد اون که گفتی 256 بود ولی 32 نشون میداد که فکر نمیکنم اینطوری باشه
    ولی اگر هم اینطوری باشه به اون میگن حالت استفاده از رم یا همون پاسخگویی گرافیک با استفاده از رم.

یعنی رم واقعی گرافیک شما 32 هست ولی با کمک رم کامپیوتر تا 256 جواب میدهد.

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست گرامی bazras 2008 من گفتم از محصول های اخرش است و نگفتم اخرینش است و اینکه 5970 فقط 2گیگ آن موجود میباشد و من خواستم 2تا گرافیکه تقریبا یک قیمت را مقایسه کنم.اینی 5870 گزاشتم 1گیگ بود(برابر بودن قیمت) بازم میگم از لحاظ قیمت هم gtx 480 بیشتر میارزه (1.5 گیگ است و فیزیک عالی)و فیزیک آن هم که عالیه.اگه طبق حرف شما بود من باید gtx 580 را با سری 6000 مقایسه میکردم.و دلیل مقایسه من از این دو مدل 1-تقریبا هم قیمت و 2-تقریبا در یک زمان آمدند به بازار 3-از مدل های اخر هستند و برای مقایسه مناسب بودند.
    منتظر جوابم.
    با تشکر رضا

صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)