صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 114

موضوع: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض re: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

دوست عزيز مشخصات سيستم دقيقا مي گيد

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj' pid='14189' dateline='1320498130
    سلام
    من دچار مشکلی شدم.از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
    مشخصات سیستم من که در چند پست پیش عنوان کردم بعد از نصب ویندوز سون البته 64 بیتی اقدام به نصب چند بازی برای تست کردم.
    بازی پرندگان خشمگین که خوب خیلی سبکه و راحت نصب و اجرا شد.
    بعد یک نسخه نسبتا قدیمی از بازی ماشین سواری داشتم که بعد از نصب و اجرا در حین بازی دائما در حال تیک زدن و گیر هست.این بازی چندان سنگین نیست.
    در ضمن آخرین ورژن ایرکت ایکس هم روی سیستم نسبه.
    بازی فوتبال 2012 هم که نصب میکنم در هنگام اجرا اصلا صفحهای برای بازی باز نمیکنه.
    از دوستان کسی علت مشکلم را میدونه لطفا کمک کنید
    اینکه اگه فکر کنید سیستمتون برای اجرای بازی ضعیفه ، سخت در اشتباه هستید
    شما ببینید حداقل ترین سیستم برای اجرای pes2012 چیه:

OS: Windows XP Service Pack 3 and above. Latest Direct X installed
    Video Cards: Nvidia GeForce 6600 and up, ATI Radeon X1300 and above
    RAM: 1 GB minimum. 2GB recommended
    Pentium 2.4 GHZ single core
    Available Disk Space of around 8 GB
    Sound Cards: DirectX 9c and up compatible
    آیا سیستمت از این هم ضعیفتره؟ کارتت سری 6600 هه؟؟؟!
    بعضی از بازیها در 64 بیت اجرا نمیشن.مانند driver سانفرانسیسکو و مشکل از کرکشون هست .از 64 بیت بودن ویندوزتون اطمینان حاصل کنید . رو Computer راست کلیک کنید به به properties برید و ببینید وینوزتون واقعا 64 بیت هست یانه
    و به یاد داشته باشید حین بازی حداقل 2 گیگ حافظه ی آزاد از رم نیاز هست که باید خالی باشه.شما تو قسمت پرفرمنس task manager ببینید چقد از رمتون خالی هست
    سیستم شما باید اکثر بازیهارو بدون هیچ مشکلی اجرا کنه

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj' pid='14189' dateline='1320498130
    سلام
    من دچار مشکلی شدم.از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
    مشخصات سیستم من که در چند پست پیش عنوان کردم بعد از نصب ویندوز سون البته 64 بیتی اقدام به نصب چند بازی برای تست کردم.
    بازی پرندگان خشمگین که خوب خیلی سبکه و راحت نصب و اجرا شد.
    بعد یک نسخه نسبتا قدیمی از بازی ماشین سواری داشتم که بعد از نصب و اجرا در حین بازی دائما در حال تیک زدن و گیر هست.این بازی چندان سنگین نیست.
    در ضمن آخرین ورژن ایرکت ایکس هم روی سیستم نسبه.
    بازی فوتبال 2012 هم که نصب میکنم در هنگام اجرا اصلا صفحهای برای بازی باز نمیکنه.
    از دوستان کسی علت مشکلم را میدونه لطفا کمک کنید
    سلام دوست عزيز نظر من اينكه شما ويندوز 7 نسخه يولتيميت 64 بيتي نصب كنيد برنامه uac مخصوص ويندوز 7 هست براوتن مي زارم اجرا كنيد و turn off كنيد و اكتيو ويندوز 7 نصب كنيد سيستم ريست كنيد شما آخرین نسخه بسته کامل دات نت فریم ورک نصب كنيد . دايريكس 11 هم نصب كنيد كه لينك براي شما مي فرستم آخرين درايور كارت گرافيك نصب كنيد يك برنامه هست مال asus است نصب كنيد لنك گذاشتم براتون
    گرافيك شما PhysX ساپورت مي كند + OpenCL 1.1+OpenGL 4.1 اگر داريد نصب كنيد
    [CENTER]دانلود برنامه UAC [CENTER] [CENTER]دانلود برنامه دايريكس 11 [CENTER] [CENTER]لينك برنامه [CENTER] [CENTER]دانلود آخرين درايور كارت گرافيك شما [CENTER] [CENTER]

4. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

ممنون از لطفتون
    عزیز دل برادر ویندوز من 7 و 64 بیتی است.فعلا جنیون است و آخرین آپدیتهای مایکروسافت را دریافت کرده و کاملا به روز است.
    دایرکت ایکس من نسخه 11 هست.
    تمام ورژنهای دات نت فریمورک را هم نصب کردم.
    همین امشب آخرین درایور کارت گرافیک را از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب هم کردم.
    البته PhysX + OpenCL 1.1+OpenGL 4.1 را ندارم و توی اینترنت هم پیدا نکردم.ممنون میشم اگر آخرین ورژن این برنامه ها را دارید برایم بذارید.
    در خصوص uac هم اگر امکان داره برام توضیح بدید.واینکه چرا باید off کنم.من با این برنامه آشنایی ندارم.کارش چیه؟

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزيز من هم هميشن مشكب داشتم يك بنده خدايي همين توضيحي كه داده بودم به شما به من داده بود من گرافيكم 1 گيگ 9500 بود PhysX.OpenGL تو بعضي از سي دي بازي ها است ببينيد
    PhysX + OpenCL 1.1+OpenGL 4.1 اين 3 تا برنامه را تو قسمت گرافيك شما خودم كه ساپورت مي كنه ديدم كه تو بازي ها به كار مي ره
    شما هم سرچي بكنيد من هم گير آوردم مي فرستم
    شما تو اين سايت برو

6. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

دوستان همانگونه که در مطالب اخیر عنوان کردم به تازگی کارت گرافیک ایسوس با چیپست انویدیا و مدل gt440 را که در چند پست قبل تصویر ومشخصات آن عنوان شده را خریداری کردم.
    در هنگام خرید این محصول با همین برند و امکانات و البته با یک تفاوت نوع مشابهی هم داشت.یکی با رم ddr3 بود و دیگری با رم ddr5
    که البته مورد دوم گرانتر هم بود و من آنرا گرفتم.لذا با توجه باینکه دارای ظاهر و ویژگیهای یکسان و فقط با رم متفاوت بودند میخواستم بدونم کسی تفاوت کلی آنها را میداند.اینکه کدام بهتر و سریعتره و اگر اینطور است این اختلاف تا چه اندازه ای است.آنقدر اختلاف فاحش است که ارزش تفاوت قیمت قابل ملاحظه ای داشته باشد؟

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

معلومه که ddr 5 بهتر هست چراکه حافظش از نوعه ddr5 هستش و این یعنی اینکه 1400 مگاهرتز از نوعه ddr3 سرعتش بیشتره میشه گفت دو برابر ddr3 سرعت عمل بیشری داره
    همچنین نوعه ddr5 تکنولوژی RAMDAC هم داره که بازهم کارایی کارت رو بالاتر میبره

8. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj' pid='14208' dateline='1320528381

در خصوص uac هم اگر امکان داره برام توضیح بدید.واینکه چرا باید off کنم.من با این برنامه آشنایی ندارم.کارش چیه؟
    UAC یا همان User Account Control قابلیتی می باشد که به شما کمک می کند که نرم افزار های آسیب رسان بر روی سیستم شما به راحتی اجرا نشوند و از سلامت سیستم شما مواطبت می کند به همین منظور برای اجرای فایل های اجرایی مشکوک از شما اجازه می خواهد، سیستم هایی که آنتی ویروس و ... را دارند و از امنیت سیستم خود مطمئن هستند، این قابلیت برای آنها آزار دهنده میشه، به همین منظور کاربرانی که کمی با سیستم آشنایی دارند این قابلیت را غیر فعال می نمایند.
    طریقه غیر فعال کردن
    در منوی استارت کلمه UAC را تایپ نمایید
    وارد 'گزینه Change user account control setting بشوید و Slider مربوطه را به Never Notify بکشید و پس از اوکی کردن و ریست ویندوز این قابلیت غیر فعال می شود.
    نمایش امضاء

9. نمایش اطلاعات

Post مباحث محصولات nvidia

سلام دوستان

از امروز می خواهیم درباره گرافیگ انویدیا بحث کنیم!
    مباحث:
    ُاسلات ها یاBUs
    3D
    DirectX
    GPU
    میزان برق مصرف
    دمای استاندارد
    جدیدترین گرافیگ های روز دنیا
    تعداد بیت ها
    Graphics Clock
    Processor Clock
    VRam
    CUDA Cores
    PhysX
    و...

اینم جدیدترین محصول هفته اونویدیا:

انویدیا امروز در فستیوال بازی شانگهای از کارت گرافیک جدید خود رونمایی کرد. GeForce GTX 690 محصولی است که با دو واحد GPU کپلر ۲۸ نانومتری، عنوان «سریع ترین کارت گرافیک دنیا» را از GTX 680 ربوده و به نام خود ثبت نموده است.
    این کارت گرافیک دارای 3072 هسته کودا بوده و بدنه بیرونی آن از جنس آلومینیوم با روکش کروم سه ظرفیتی است. اطراف فن این کارت گرافیک، برای کاهش نوسان و افزایش تبادل گرمایی با لایه ای از منیزیم پوشانده شده است. البته برای خنک سازی این غول گرافیکی به همین یک مورد اکتفا نشده و این کارت علاوه بر فن قدرتمندی که در وسط دارد، از دو اتاقک بخار هم در دو طرف بهره می برد.
    از همه اینها گذشته، اصل ماجرا این است که شما برای داشتن چنین کارت گرافیک قدرتمندی باید ۱۰۰۰ دلار هزینه کنید. GTX 690 تقریبا ۴ دسی بل از مدل های قبلی ساکت تر است، در حالی که نرخ فریم دو برابر را پشتیبانی می کند. البته باید برای به بازار آمدن این کارت گرافیک، کمی صبر کنید تا بتوانید مشغول بازی با Crysis 2 Ultra با سرعت 57‪.‬8 فریم بر ثانیه شوید!

Information:
    نام ومدل: GEFORCE GTX 690 GDDR5
    GPU: دارایDual Chip GPU 2700MGhz GPU X2
    CODA CORES:تکنولوژی کودا 3072
    تعداد بیت ها:دارای دوتا چیپ 256بیت X2 256Bit
    اسلات یاBUS: اسلات PCI Express GEN3
    دارای تکنولوژی Quad SLI را دارا است.
    همگام سازی شده با تمامی گیمرهای روزدنیا

نقل و قول از MSI:

• Dual 28nm GPUs
      - The fastest graphics card on earth!!
      - Adopts dual 28nm GTX 600 GPUs and 4GB GDDR5 memory.
      - Support NVIDIA GPU Boost Technology.
      - Support PCI Express 3.0.
    • Afterburner Overclocking Utility
      - Support in-game video recording.
      - Support wireless control by android/iOS handheld devices.
      - Support built-in DX11 effect test.
      - Support multi-card control.
    • 3DVision Surround
      - Support 3 displays in full stereoscopic 3D with a single card.
      - Support up to 4 displays with a single card for multifunction.
    • All Solid Capacitor
      - 10 years ultra long lifetime (under full load).
      - Lower temperature and higher efficiency.
      - Aluminum core without explosion.

10. نمایش اطلاعات

Post مباحث محصولات Radeon

سلام دوستان

از امروز می خواهیم درباره گرافیگ
    Radeon

بحث کنیم!
    مباحث:
    ُاسلات ها یاBUs
    3D
    DirectX
    GPU
    میزان برق مصرف
    دمای استاندارد
    جدیدترین گرافیگ های روز دنیا
    تعداد بیت ها
    Graphics Clock
    Processor Clock
    VRam
    و...
    اینم جدیدترین محصول هفته Radeon:
    AMD Radeon HD 7970 GHz Edition

Information:
    Stream Processors 2048 Compute Performance (SPDP/DPFP) 4.3 TFLOPS / 1.08 TFLOPS Texture Units 128 Z/Stencil 128 ROP Units 32 Clock Speeds
    Engine Clock 1000 MHz Boost Clock 1050 MHz Memory Clock (Data Rate) 6.0Gbps / 6 GHz (effective) Memory
    Memory Type GDDR5 Total Video Memory 3072MB Memory Interface 384-bit Total Memory Bandwidth 288 GB/s Texture Filtering Rate (Bilinear) 134.4 GT/sec [33.6 GP/sec] Physical & Thermal
    Fabrication Process 28 nm Transistor Count 2.8 Billion Connectors 1 x Dual-Link DVI, 2 x mini-DP, 1 x HDMI Form Factor Dual Slot Power Connectors 1 x 6-pin, 1 x 8-pin Recommended Power Supply 500 watts Thermal Design Power (TDP) ~250 watts AMD ZeroCore Power <2 watts

صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)