صفحه 2 از 12 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 114

موضوع: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض re: بررسی و مقایسه پردازنده های گرافیکی nvidia و amd

شاید به نظر شما اون کارت گرافیک ارزشش بیشتر باشه ولی من اگه بخوام سیستم انتخاب کنم سی پی یو وگرافیکو AMDبر می دارم چون از یک برند باشند خیلی بهتره وهماهنگی بهتری داره درضمن کارت های انودیا تقلبی اون توی بازار من زیاد دیدم نمونش همون کارت گرافیکی که گفتم وقتی نصب می کردی درایورشو می گفت این درایور مال این کارت گرافیک نیست!خیلی جالب ومسخره بود!و من تابحال تقلبی amdرو ندیدم اگر هم باشه خیلی کمتر از انودیا هست با تشکر

2. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

GeForce GTX 280
    کارت خوبیه به نظرم
    بیشتر به خاطر GPU بالاش
    من باهاش تو بازی ای مشکل نداشتم و تو render هایی که می کنم راضیم
    نمایش امضاء

3. نمایش اطلاعات

سلام من {ATI{HIS 5750 1GB/DDR5 داشتم ولي با بعضي از مادر بورد هاي gigabyte همخوني نداره بعد عوض كردم مدل GeForce{GIGABYTE GF 9800GT 512MB DDR3) رو گرفتم ، عاليه .

4. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

کارت گرافیکی که من گرفتم هم برند مادر بردم یعنی ایسوس با چیپست انویدیا است.مدل و مشخصات اون به شرح زیر میباشد.درسته که یک گیگ است اما با احتساب رم دستگاه تا 4 گیگ شر میشه.من که ازش راضیم.اما دوست دارم نظر دوستان را هم بدونم.
    ASUS - GeForce GT 440 - 1GB - DDR5

Graphics EngineNVIDIA GeForce GT 440Bus StandardPCI Express 2.0Video MemoryGDDR5 1GBEngine Clock822 MHzCUDA Core96 Shader Clock1644 MHzMemory Clock3200 MHz ( 800 MHz GDDR5 )RAMDAC400 MHzMemory Interface128-bitResolutionD-Sub Max Resolution : 2048x1536
    DVI Max Resolution : 2560x1600InterfaceD-Sub Output : Yes x 1
    DVI Output : Yes x 1 (DVI-I)
    HDMI Output : Yes x 1
    HDCP Support : YesSoftwareASUS Utilities & DriverDimensions8.46 " x 5.11 " Inch

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کارت گرافیک بنده دوتا nvidia gtx 460 sli از برند gigabyte هستش . از اونجایی که تکنولوژی physix در کارت های ati وجود نداره ، از nvidia استفاده میکنم.
    نمونه ای از بازیها که برای اجرای اون در حالت APEXPhysx on نیاز به کارت گرافیک دارای این تکنولوژی هست ، MAFIA II هستش
    بنده اکثر کارت گرافیکهای معتبر و مشهور و پرقدرت مثله ATI 5970 رو تست کردم .این کارت با قدرت سرسام آوری که داره ، کاملا در مقابل فزیکس آن مافیا 2 کم میاره و از رده خارج میشه
    من با دوتا GTX 460 در این بازی افت فریم دارم

6. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

ASUS - GeForce GT 440 - 1GB - DDR5
    سلام
    نظرتان در مورد این مدل کارت گرافیک چیست؟
    چه سطحی از بازیهای موجود را ساپورت میکنه؟
    این کرت 1 گیگ است و با توجه به 8 گیگ رم سیستم در حدود 3 گیگ از رم سیستم را هم مورد استفاده قرار میده و تا ظرفیت 4 گیگ میرسه.

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

من قصد ندارم این مدل از کارت گرافیک را با مدلهای دیگر مقایسه کنم.در مبحث رایانه و سخت افزار شرایط به گونه ایست که هر چقدر هزینه کنی باز هم جا برای هزینه و ارتقا وجود دارد.
    فقط میخواستم بدونم این کارت گرافیک با توجه به گرافیک برنامه ها و بازیهای موجود دارای چه قدرتی است و آیا وجود این کارت گرافیک در روی سیستمی با 8 گیگ رم و سی پی یو core2quad q9400 از عهده بازیهای موجود با گرافیک بالا بر میاد یا کم میاره؟

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

متاسفانه هیچگاه برای مطالبتون تاپیک مجزا ایجاد نمیکنید و نمیدونم نوعی لجبازی هست یا بلخره هر چی البته قصد جسارت نداشتم و امیدوارم حمل بر جسارت نشه
    وقتی میگیم تاپیک مجزا یعنی اینکه ممکنه (100 درصد) کسانی باشن این مطالب ( بحث درمورد سخت افزار های شما یا دیگران) براشون مهم و کارگشا باشه و یا یه چیزه جدید یاد بگیره و یا اشتباهات مارو تصحیح کنه پس با نوشتن عنوان مشابه این بحث در موتور جستجو میخواد دنیال مطلبش بگرده و از اونجایی که تو تالار ما یعنی سافت گذر این جور مباحثات معلوم نیست تو دل کدوم تاپیک نهفته شده ، سافت گذر از لیست جستجو ها حذف میشه یا کلا همانند این مطالب اصلا پیدا نمیشن
    درکل هر جور راحتید شاید میخواید تاپیک ها اسراف نشن
    بگذریم
    قضیه مقایسه ی کارتگرافیک ها نیست رتبه و رنکینگ کارت رو نشون میده اما...
    کارت شما با نوع حافظه ی ddr5 و نیز ظرفیت 1 gig برای اکثر بازیهای کامپیوتری در حد متوسط و یا متوسط به بالا در حالت غیر HD بهترین هستش . این کارت در ویندوز های 64 بیتی(و البته کمی کمتر از این مقدار در 32 بیتی ها) میتونه از ظرفیت ram استفاده کنه و به اصطلاح share کنه .همچنین چون تکنولوژی NVIDIA PhysX داره ، به خوبی بازی های این سری رو اجرا میکنه اما در نظر داشته باشید نباید انتظار داشته باشید اصلا افت فریم نخواهیم داشت و این کارت تمامی بازی هارو با حالت very high و بدون افت فریم و لگ اجرا کنه اما در حد متوسط و گاها متوسط به بالا تمامی بازیهارو به نحو احسن اجرا خوهد کرد و درکل راضی کننده هستش.البته اجرا کردن و کارکرد این کارت و تمامی کارت ها بستگی زیادی به Shader Clock و Memory Clock و Memory Interface بستگی دارد
    اضافه میشود که:
    سی پی یو و مقدار حافظه ی رم شما هم عالی هستش .برای بازی بیش از 5 گیگ رم کاربرد ندارد.اما برای رندرینگ در حالت 64 بیتی هر چقدر حافظه ی رم شما بیشر باشه سرعت رندرینگ افزایش پیدا خواهد کرد

9. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

ممنون از لطفتان
    در مورد اختصاص تایپیک هم به روی چشم.
    ویندوزی که استفاده میکنم ویندوز سون 64 بیتی هست.با این حساب و با اطلاعاتی که عنوان نمودید میشود اینطور استباط کرد که این سیستم از لحاظ سخت افزاری در میان سیستمهای موجود خانگی در حد متوسط رو به بالا هست.
    باز هم از کمکتون ممنون

10. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام
    من دچار مشکلی شدم.از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
    مشخصات سیستم من که در چند پست پیش عنوان کردم بعد از نصب ویندوز سون البته 64 بیتی اقدام به نصب چند بازی برای تست کردم.
    بازی پرندگان خشمگین که خوب خیلی سبکه و راحت نصب و اجرا شد.
    بعد یک نسخه نسبتا قدیمی از بازی ماشین سواری داشتم که بعد از نصب و اجرا در حین بازی دائما در حال تیک زدن و گیر هست.این بازی چندان سنگین نیست.
    در ضمن آخرین ورژن ایرکت ایکس هم روی سیستم نسبه.
    بازی فوتبال 2012 هم که نصب میکنم در هنگام اجرا اصلا صفحهای برای بازی باز نمیکنه.
    از دوستان کسی علت مشکلم را میدونه لطفا کمک کنید

صفحه 2 از 12 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)