در حال حاضر چه جوری باید از اخرین ورژن اپدیت کارت گرافیک نصب شده در سیستم اطلاع کسب کرد . از همین راه دیوایس منیجر و ...
up nvidia.jpg
در حال حاضر چه جوری باید از اخرین ورژن اپدیت کارت گرافیک نصب شده در سیستم اطلاع کسب کرد . از همین راه دیوایس منیجر و ...
up nvidia.jpg
MY ALBUM
کاربران عزیز لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن مطالعه شود .
هر گونه تبلیغات در پست و امضا>>> بن دائم و اخراج کاربر
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سیروس جان این امکان رو داری وارد سایت nvidia بشی؟
اگر بله خیلی راحت چک کن ببین آخرین نسخه پشتیبانی شده واسه کارت گرافیکت کدومه!
ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme Core Edition
بله ممنون . این نسخه را پیدا کردم , دانلود و نصب هم کردم . ضمنا ورژن اش هم بروز شد . در تصویر مشخص هست .
2014-10-07_235933.jpg2014-10-07_235803.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MY ALBUM
کاربران عزیز لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن مطالعه شود .
هر گونه تبلیغات در پست و امضا>>> بن دائم و اخراج کاربر
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
با سلام خدمت دوستان اگه کسی آموزش ابدیت کارت گرافیک بصورت تصویری داره ممنون میشم بذاره چون من در هنگام نصب از گزینه پیش فرض استفاده میکنم که پس اتمام نصب در کنار ساعت روی آیکن
کارت گرافیک علامت زرد رنگ مثل علامت تعجب میاد آیا این یعنی مشکلی در نصب هست در ضمن کارت گرافیک من Gt 8500 هست واز این درایور استفاده میکنم در 337.88-desktop-win8-win7-winvista
ویندوز من سون 64 بیتی هستش
با سلام
یک سوال و یک مشکل من دارم ، از نسخه nVIDIA.GeForce.Driver.436.48.win.10.x64 به بعد در بازی Resident Evil 2 Remake یک باگ به وجود می آید . این باگ روی روشنایی بازی تاثیر گذاشته و با هر بار رفتن به قسمت آپشن و آمدن بیرون روشنایی به تاریکی می رود . جالبه اگر نسخه nVIDIA.GeForce.Driver.436.48.win.10.x64 و قبلتر را نصب کنیم دیگر این باگ نیست . حالا سوال آیا راه کاری برای حل این باگ وجود دارد ؟ آیا می شود این باگ را به شرکت انویدیا اطلاع داد تا رفعش کند ، اگر بله چطور ؟ اگر می دانید خوشحال رمی شوم کمکم کنید . با تشکر فراوان از تمام کسانی که در این سایت زحمت می کشند ، خسته نباشید .
با سلام
یک سوال و یک مشکل من دارم ، از نسخه nVIDIA.GeForce.Driver.436.48.win.10.x64 به بعد در بازی Resident Evil 2 Remake یک باگ به وجود می آید . این باگ روی روشنایی بازی تاثیر گذاشته و با هر بار رفتن به قسمت آپشن و آمدن بیرون روشنایی به تاریکی می رود . جالبه اگر نسخه nVIDIA.GeForce.Driver.436.48.win.10.x64 و قبلتر را نصب کنیم دیگر این باگ نیست . حالا سوال آیا راه کاری برای حل این باگ وجود دارد ؟ آیا می شود این باگ را به شرکت انویدیا اطلاع داد تا رفعش کند ، اگر بله چطور ؟ اگر می دانید خوشحال رمی شوم کمکم کنید . با تشکر فراوان از تمام کسانی که در این سایت زحمت می کشند ، خسته نباشید .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها