صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 از مجموع 28

موضوع: مباحث و مشکلات پردازنده های AMD

1. نمایش اطلاعات

دوستان عزیز همکاری لازم را داشته باشند

یکی از کاربران لطف کرد و گفت که"در آخره بحث رو تغییر ندیم و مطالب رو دنبال کنیم!" پس دوستان لطف کنند و همکاری داشته باشند تا تاپیک منحرف نشود

با تشکر
    پس دوستان بحث دما یک بحث تقریبا مهمی هست و من توبیشتر انجمن های دیگه نیگاه کردم از این چیزا خبر نبود پس ادامه بدیم!

2. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سوختن مادربورد توسط cpu

با سلام و درود فراوان خدمت دوستان.
    یه سوال برام پیش اومده ممکنه cpu که مشکل داشته باشه مادربورد رو هم بسوزونه(باتوجه به اینکه برعکسش امکان پذیر هست)میخوام یه cpu از دوستم بگیرم روی مادربورد خودم امتحان کنم ک اگه سالم بود واسه خودم بزارمش ولی میگه نمیدونم سالمه یانه امکان داره مادربوردتو بسوزونه.خودم همچین چیزیو بعید میدونم ولی از دوستان کسی هستش ک بتونه جواب قطعی بده؟
    باتشکر
    نمایش امضاء

3. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m a h d i
    با سلام و درود فراوان خدمت دوستان.
    یه سوال برام پیش اومده ممکنه cpu که مشکل داشته باشه مادربورد رو هم بسوزونه(باتوجه به اینکه برعکسش امکان پذیر هست)میخوام یه cpu از دوستم بگیرم روی مادربورد خودم امتحان کنم ک اگه سالم بود واسه خودم بزارمش ولی میگه نمیدونم سالمه یانه امکان داره مادربوردتو بسوزونه.خودم همچین چیزیو بعید میدونم ولی از دوستان کسی هستش ک بتونه جواب قطعی بده؟
    باتشکر
    درود.

دوست عزیز من تا حالا همچین چیزی نشنیدم که مادر برد توسط cpu بسوزه!
    اگه سوکت هاش یکی باشه مشکلی نداره.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشخصات cpu AMD

سلام دوستان.
    کسی میتونه مشخصات cpu که عکسشو گذاشتم بهم بده؟
    IMG_20140526_190728.jpg
    نمایش امضاء

6. عضو حرفه ای phoenix آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و ارادت

فكر كنم اين مدل باشه:

Capture2.PNG

1.jpg

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون دوست عزیز اره مدلش همونه توی سایت amd سرچ کردم بلاخره پیدا کردمش.
    خیلی مچکرم از لطفتون.
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام و خسته نباشید

من یک cpu amd و یک مادربرد می خواهم بخرم cpu تا رنج ۶۰۰ هزار تومان باشه و مادربرد هم با cpu مشکلی نداشته باشه و همخونی داشته باشه می خواهم cpu ۶ هسته ای یا ۸ هسته ای باشه

البته من اصلا بازی نمی کنم کارم database و برنامه نویسی هست اما یک cpu و مادربرد می خواهم که چندین سال داشته باشم و با سرعت خیلی خوب هم بالا بیاد و اصلا یک ذره هم کم نیاره چون با vmware هم کار می کنم و چندین ویندوز باهاش باز می کنم و همچنین sql server و visual studio و حتی برنامه های دیگر هم اجرا همزمان می کنم

من نظرم بر روی این سی پی یو هست نظر شما چیست؟ AMD FX-8300 Black Edition

یک cpu ای باشد که به درد برنامه نویسان بخورد البته من دوست دارم سرعت دستگام خیلی بالا باشه

ممنونم که راهنمایی می کنید

با تشکر از شما

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مشکلت رو توی تاپیک خرید سیستم مطرح کن
    AMD بخاطر مصرف بالاش و قابلیت قدرت ارتقاء کمترش منسوخ شده اما ارزونتره هر چند ارزونتره اما قدرت کمتری داره پس عملا ارزونتر نیست (تازه چون مصرف بیشتری داره در طولانی مدت هزینه ی برق بیشتری میاد)
    بازم هر چند پردازنده هایی مثل 9590 روی همین سوکت +AM3 سوار میشن اما در عمل شدنی نیست چون مصرف فوق بالای 220 وات دارن و این رو حتی شاید مادربردهای فوق حرفه ای برای اورکلاک هم نتونه تحمل کنه چه برسه به مادربردای معمولی
    اگه مشکل مالی نداری ، پیشنهادم یه cpu ی Intel I5 6400 به قیمت 635 تومنه و یه مادربرد Gigabyte Z170-D3H به قیمت 530 تومن تقریبا (و البته یه رم DDR4 . چون کاربرد همزمان چند نرم افزار رو داری ، پیشنهادم اینه که حداقل رم 8 گیگ بگیری. بیشتر از 8 هم فک نکنم به کارت بیاد)
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •