سلام دوستان من مادربورد لپ تاپم phoneix هست میخوام بایوس رو اپدیتش کنم سایت سازندش که عضویت میخواد و پولیه میخواستم ببینم راه دیگه ای هست که اپدیتش کنم؟؟؟
سلام دوستان من مادربورد لپ تاپم phoneix هست میخوام بایوس رو اپدیتش کنم سایت سازندش که عضویت میخواد و پولیه میخواستم ببینم راه دیگه ای هست که اپدیتش کنم؟؟؟
نمایش امضاءهرگاه با در بسته ای روبرو شدی که قفل بزرگی به ان زده شده نا امید نشو چون اگه قراربود اون در باز نشه جاش دیوار میساختن
احتمالا با برنامه BiosAgentPlus بشه اينكار رو انجام داد....البته من خودم هروقت سيستم لپتاپ رو اپديت كردم به نسبت Stock كندتر شد....
اينه كه اگه نظر من رو ميخواي تا زمانيكه در اجراي برنامه ها به مشكلي برنخوردي اين كار رو انجام نده
علاوه بر اين فايلي كه براتون پيوست كردم,ميتونيد از سايت سازنده لپتاپ هم آخرين اپديتها رو دريافت كنيد كه البته راه بهتري هست
نمایش امضاءNima
سلام ممنونم من لپ تاپم مدل benq a53 هست قدیمیه 5-6 سال قبل خریدم فک کنم لازم باشه اپدیت کنم چون با درایورای ویندوز 7 مشکل داره
این برنامه رو از سایتش دانلود کردم اپدیت رو تشخیص میده ولی برای دانلودش باید پول بدی و عضو بشی متاسفانه
نمایش امضاءهرگاه با در بسته ای روبرو شدی که قفل بزرگی به ان زده شده نا امید نشو چون اگه قراربود اون در باز نشه جاش دیوار میساختن
ميتونيد از برنامه هاي Driver Update استفاده كنيد
از برنامه هاي رايگان ميشه SlimDrivers رو نام برد.....اگه اشتباه نكنم Advanced System Optimiser هم چنين قابليتي رو داره و در سايت سافتگذر هم نسخه كاملش موجوده:
دانلود بهترین برنامه برای آپدیت درایورها دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر
اينجا هم لينك براي دانلود كليه درايورهاي لپتابتون:
![]()
نمایش امضاءNima
اونا رو که امتحان کردم .. فایده ای نداره به نظرم باید بایوس حتما اپدیت بشه تا مشکل حل بشه این نرم افزارا بایوس رو چک نمیکنه فقط درایور ها رو چک میکنه
اين چطور؟
1.jpg
ضمنا , در ويندوز 7 چه مشكلي داري كه ميخواي Bios اپديت كني؟
نمایش امضاءNima
مدل لپ تاپ من a53 هست این که شما گذاشتید a53e هست عجیبه سایت خود لپ تاپ اپدیتی ارائه نمیده اما اون نرم افزار BiosAgentPlus میگه اپدیتش موجوده !
متاسفانه این لپ تاپ سازگار با ویندوز ویستا ساخته شده و موقع ویندوز ویستا اومد بیرون و با درایورهای صدا و تصویر ویندوز سون مشکل داره همه راهی هم امتحان کردم فایده نداره گفتم شاید با اپدیت بایوس مشکل حل بشه
مطمئنيد A53 و A53e از نظر سخت افزاري با هم فرق دارن
مثلا لپتاپ من HP Pavillion هست....DV600se ....زمان خريد به من گفتن se آخرش براي اينه كه اين مدل براي خاورميانه توليد شده و كيبورد عربي داره
شما يه بررسي بكن ببين A53E تفاوتي با لپتاپ شما داره.....ضمنا فكر ميكنم مشكل شما با اپديت Bios برطرف نميشه وشما بايد درايورهاي Win7 رو براي سيستمت پيدا كني(اگه باشه)
در مورد لپتاب من,در سايت HP تنها درايورها براي ويندوز 7 هست و وقتي Win8 نصب كردم خيلي از درايورها,با اينكه بر طبق ويندوز, "Successfully" نصب شدنولي كارايي قبل رو نداشتن(از جمله Wifi و Bluetooth ) و مجبور شدم برگردم به 7
شما هم در اینترنت دنبال درایروهای سیستمت برای Win 7 بگرد(آخرين ورژن) و نصبشون كن....اگه جواب نداد احتمالا بايد با همون Vista كنار بياي
نمایش امضاءNima
بوک مارک ها