سلام فرق این دو مادر برد چیه؟و کدوم بهتره؟
GIGABYTE
GA-G41MT-S2PT
ASUS P5G41T-M LX
اگه قیمتش هم میدونین بگین؟
سلام فرق این دو مادر برد چیه؟و کدوم بهتره؟
GIGABYTE
GA-G41MT-S2PT
ASUS P5G41T-M LX
اگه قیمتش هم میدونین بگین؟
سلام.
این دو مدل مادربورد هردو در یک سطح قرار دارن.
هردو مبتنی بر چیپست G41 اینتل هستن، هردو برای سوکت LGA 775 اینتل طراحی شدن، هردو 8 گیگ و تا فرکانس 1333 مگاهرتز رم روشون قابل استفاده هست، هردو 4 پورت SATA 3Gbps و 8 پورت USB 2.0 دارن، هردو یک اسلات PCIe x16 دارن، هردو صدای 8 کاناله رو پشتیبانی میکنن و ...
قیمتشون هم متاسفانه چون دیگه تو بازار موجود نیستن نمیدونم.
گیگابایت بهتره، چون یک اسلات PCIe x1 اضافی داره و کلاً از نظر گارانتی تو کشورمون وضعیت بهتری داره.
سلام
شاهین جان بین این دومین برد کدوم یکیشون باکیفیت و بصرفه تره؟
orginal_1377761422_Z87-C- 01.jpg orginal_1408863129_Z97 gaming 3 - 01.jpg
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
همیشه کیفیت و به صرفه بودن ، خلاف هم هستن
کیفیت و قدرت مادربرد MSI بهتره. هر چند ممکنه ماسفت های ضعیف تری استفاده کرده باشه ولی 6 فاز کاری در مقابل 4 فاز ایسوز و استفاده از خازن سیاه برتریش نسبت به ایسوز هه
ولی پیشنهاد من برای خرید برد در این سطح این نیست
اگه واقعا با کیفیت ترین و مقرون به صرفه ترین و پر قدرت ترین در سطح خودش رو میخای ، 90 تومن اضافه کن و اینو بخر :
قیمت | خرید | مشخصات مادربرد GA-Z97X-UD3H-BK گیگابایت سری بلک ادیشن سوکت 1150 تراشه Z97 اینتل
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاء
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاء
آها دست دوم این قطعه رو
اولا نیازی به مادربرد نداری . هی مادربرد عوض میکنه
دوما صبر کن حداقل یکی مادربرد گیگا رو بفروشه ، بگیر
نمایش امضاء
اما به نظر من هر چی رو که دست دوم میگیری ، یه تک قلم مادربرد رو نو بگیر
درسته گرون میشه ولی مطمئن باش ارزش داره . من بجات بودم خنک کننده نمیگرفتم و هیچ هزینه ای نمیکردم . یه راست میرفتم سراغ اون مادربرد BK ای که گفتم چون این مادربرد فعلا تو کشور بسیار محدوده و ممکنه بزودی تموم شه و دیگه احتمالا نمیارن. فعلا این مادربرد تو دست 2 سایت تک مکث و رایان صبا هست (تک مکث اوایل آورده بود و بعد از تموم شدن تا چند ماه نیاورد و الان چند هفته که آورد) . این بار تموم شه شاید دیگه نیاره . رایان صبا هم این قدر ... هست که رغبت نکنی بری طرف اش
هر چند اول هم گفتم اگه واسه گیم میخای ، رو مادربرد زیاد تمرکز نکن چون تفاوت محسوسی تو نتیجه نداره . فرق مادربرد H97-D3H ای که 400 تومنه با Z97-Soc Force که قدرتمندترین مدار تغذیه رو تو حیطه ی قیمت اش داره که حدود یه تومنه ، تو گیم تاثیرشون زیر 10 درصده (5 تا 8 درصد)
بوک مارک ها