صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12

موضوع: مقایسه دو مادربرد

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    اما به نظر من هر چی رو که دست دوم میگیری ، یه تک قلم مادربرد رو نو بگیر
    درسته گرون میشه ولی مطمئن باش ارزش داره . من بجات بودم خنک کننده نمیگرفتم و هیچ هزینه ای نمیکردم . یه راست میرفتم سراغ اون مادربرد BK ای که گفتم چون این مادربرد فعلا تو کشور بسیار محدوده و ممکنه بزودی تموم شه و دیگه احتمالا نمیارن. فعلا این مادربرد تو دست 2 سایت تک مکث و رایان صبا هست (تک مکث اوایل آورده بود و بعد از تموم شدن تا چند ماه نیاورد و الان چند هفته که آورد) . این بار تموم شه شاید دیگه نیاره . رایان صبا هم این قدر ... هست که رغبت نکنی بری طرف اش
    هر چند اول هم گفتم اگه واسه گیم میخای ، رو مادربرد زیاد تمرکز نکن چون تفاوت محسوسی تو نتیجه نداره . فرق مادربرد H97-D3H ای که 400 تومنه با Z97-Soc Force که قدرتمندترین مدار تغذیه رو تو حیطه ی قیمت اش داره که حدود یه تومنه ، تو گیم تاثیرشون زیر 10 درصده (5 تا 8 درصد)
    خنک کننده رو صرفا بخاطر خرید پردازنده سری اورکلاک میگیرم والا نمیخواستم بخرم،چون میگن سی پی یوی گرمیه واحتیاج به کولر اختصاصی داره. میدونم این برد BK خیلی توپه،ولی خوب چون که میخام باندل عوض کنم بهمین خاطر بودجشو ندارم.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه
    میگم یا مادربرد نگیر (چون مادربردت هم به روزه و هم عوض کردنش به کارت نمیاد) یا اگه میخای بخری ، اون BK رو بخر
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •