صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 24

موضوع: سوالات مربوط به آپدیت کردن bios

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سوالات مربوط به آپدیت کردن bios

سلام.

داشتم توی سایت مادربورد درایورهای جدید برای Win8 رو دانلود میکردم که چندتا سوا برام پیش اومد

میخوام BIOS ـم رو آپدیت کنم.

مادربوردم ASUS P8H77-V هست و نسخه آخر BIOS ـش رو از سایت خود ASUS گرفتم. از اینجا

یه فایل هست به اسم P8H77-V-ASUS-1103.CAP که نمیدونم چطور ازش استفاده کنم. فکر کنم باید تو DOS اجراش کنم، درسته ؟ ولی نمیدونم چطور.

یه فایل دیگه هم بود توی BIOS Utilities . عنوان برنامه هست:

Bupdater Utility V1.30 for flash BIOS under DOS

توی Read me هم نوشته :

BUPDATER.EXE

How to run the utility under DOS
    -------------------------------------------
    1. Run the file BUPDATER.EXE

Usage
    bupdater.exe /i<ROM filename> [/o<backup filename>] [/pc] [/g]

اول میخوام بدونم این Bupdater Utility چی هست و به چه دردی میخوره و اینکه چطور باید ازش استفاده کنم.

=============================

سه تا درایور توی قسمت SATA بود برای :

Intel(R) Rapid Start Technology
    Intel(R) Rapid Storage Technology
    Intel(R) Smart Connect Technology

ولی نتونستم نصب کنم. میگه :

This computer does not meet minimum requirements for installing this software

چیزی که خودم حدس میزنم اینه که این سه تکنولوژی اینتل مربوط میشه به استفاده از SSD به عنوان Cache و چون من SSD ندارم نمیتونم این درایور هارو نصب کنم. درسته آیا ؟

============================

یه سوال دیگه هم دارم

نصب آخرین نسخه درایور Chipset و Management Engine Interface دقیقا چه تغییراتی رو ایجاد میکنه ؟ (کجا تاثیر میذاره ؟)

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

داشتم توی سایت مادربورد درایورهای جدید برای Win8 رو دانلود میکردم که چندتا سوا برام پیش اومد

میخوام BIOS ـم رو آپدیت کنم.

مادربوردم ASUS P8H77-V هست و نسخه آخر BIOS ـش رو از سایت خود ASUS گرفتم. از اینجا

یه فایل هست به اسم P8H77-V-ASUS-1103.CAP که نمیدونم چطور ازش استفاده کنم. فکر کنم باید تو DOS اجراش کنم، درسته ؟ ولی نمیدونم چطور.

یه فایل دیگه هم بود توی BIOS Utilities . عنوان برنامه هست:

Bupdater Utility V1.30 for flash BIOS under DOS

توی Read me هم نوشته :

BUPDATER.EXE

How to run the utility under DOS
    1. Run the file BUPDATER.EXE

Usage
    bupdater.exe /i<ROM filename> [/o<backup filename>] [/pc] [/g]

اول میخوام بدونم این Bupdater Utility چی هست و به چه دردی میخوره و اینکه چطور باید ازش استفاده کنم.

=============================

سه تا درایور توی قسمت SATA بود برای :

Intel(R) Rapid Start Technology
    Intel(R) Rapid Storage Technology
    Intel(R) Smart Connect Technology

ولی نتونستم نصب کنم. میگه :

This computer does not meet minimum requirements for installing this software

چیزی که خودم حدس میزنم اینه که این سه تکنولوژی اینتل مربوط میشه به استفاده از SSD به عنوان Cache و چون من SSD ندارم نمیتونم این درایور هارو نصب کنم. درسته آیا ؟

============================

یه سوال دیگه هم دارم

نصب آخرین نسخه درایور Chipset و Management Engine Interface دقیقا چه تغییراتی رو ایجاد میکنه ؟ (کجا تاثیر میذاره ؟)
    سلام دوست عزیزم اول لینکه برای آپدیت بایوس برای شما یک مقاله عالی پیدا کردم که صد در صد کارتون راه می اندازه و تمام جوابات میده ولی باید تو سایت عضو بشید که یک دقیقه هم طول نمیکشه

در مورد سوال شما در مورد Intel® Rapid می تونید به لینک های زیر مراجعه کنید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به دوستان گلم . قبل از هر چیز اگر سوالم در اینجا جاش نیست ببخشید و از ناظم این قسمت خواهش می کنم اگر تایپیک جاش اشتباه محبت کنن درستش کنند :

من از سایت شما آپدیت کارت گرافیکم را یافتم اما نتوانستم لینک مربوط به کارت صدا و مادربوردم را بیابم . ممنون میشم راهنماییم کنید . البته یکی گفته بود لذومی نیست که مادر بورد و کارت صدا را آپدیت کنی ولی گرافیک مهمه آیا درست گفته ؟
    مشخصات سیستمم :

<<< System Summary >>>

> Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. H87-PLUS

> Chipset : Intel

> Processor : Intel P6 @ 3100MHz

> Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM )

> Video Card : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti

> Hard Disk : Western Digital WD20EZRX-00D8PB0 SCSI Disk Device (2000GB)

> Hard Disk : Western Digital WD20EZRX-00D8PB0 SCSI Disk Device (2000GB)

> DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-216

> Monitor Type : Asus ASUS VH192 - 19 inches

> Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

> Operating System : Windows 7 Professional Professional 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)

> DirectX : Version 11.00

> Windows Performance Index : 5.9 on 7.9

------------------------------------------------------------------------------------------
    ***** End of report *****

6. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قبل از هر چیز از ناظم عزیز این بخش(wasted)میخوام که این پست و پست قبلی رو به مکان خودش جابه جا کنن.

@ nabipoor

سلام.

فکر کنم کارت صداتون Realtek High Definition باشه،درسته؟

اگه این باشه،سافت گذر آخرین درایور رو قرار داده در لینک زیر که میتونید دانلود کنید:

عنوان: Realtek High Definition
    مشاهده صفحه

برای بقیه اجزای مادربورد هم میتونید از DriverPack Solution استفاده کنید(مثل چیپ ست و ...)

البته با توجه به اینکه مادربوردتون جدیده میتونید درایورهاتون رو از سایت خود Asus هم دانلود کنید که البته این درایورها جدید هستن اما آخرین ورژن فکر نمیکنم باشن!

از این لینک میتونید درایورهای مادربورد رو دانلود کنید:
    عنوان: Drivers
    مشاهده صفحه

نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون . آیا لذومی دارد که کارت صدا و مادر برد کلا آپدیت بشن ؟ یک چیز دیگر الان صفحه کار کارت صدا این شکلیست ولی وقتی از سایت دان کنم که یک شکل دیگر میشه آیا یکی هستن یا فرق می کنن البته به آرم ASUS هم توجه کنید آیا فرق می کند یا نه ؟ اینم عکس :
    تصاویر پیوست شده

9. نمایش تشکر

10. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ nabipoor . البته تا وقتی خود سایت سازنده هست اصلا از درایور پک استفاده نکنید خصوصا در مورد شما , بارها شده در صورت عدم شناسایی یا نبودن درایور مربوطه , درایوری مشابه را نصب کرده که جوابگو نبوده و مشکلات دیگه ای را هم درست کرده ,
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    ممنون . آیا لذومی دارد که کارت صدا و مادر برد کلا آپدیت بشن ؟ یک چیز دیگر الان صفحه کار کارت صدا این شکلیست ولی وقتی از سایت دان کنم که یک شکل دیگر میشه آیا یکی هستن یا فرق می کنن البته به آرم ASUS هم توجه کنید آیا فرق می کند یا نه ؟ اینم عکس :
    مهم نیست این اپدیت جدید است واسه همین شکلش عوض میشه . و ضمنا در صورتی که مشکلی در مادربرد یا سیستم علی الخصوص ارورهای صحفه ابی نداشته باشید به نظر من لازم نیست اپدیت کنید و اما کارت صدا , در بعضی موارد و گیم ها و .. نیاز به اپدیت هست وگرنه در حالت معمولی خیر .
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

حالا یک سوال دیگر : چرا منوی آپدیت جدید با منوی من یکی نیست ؟ مگه این آپدیتها جدید نیستن پس چرا منو شون قدیمیه ؟ ( کارت صدا را می گم ) . بازم ممنون
    راستی اینها چین که همش دارن آپدیت میشن ؟ اگر بخوام آبدیت نشن چه باید بکنم ؟ یکی برای کارت گرافیکمه اون یکی هم برای برنامه acdsee .
    تصاویر پیوست شده
    • 1.jpg (69.9 کیلو بایت, 2 نمایش)

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    حالا یک سوال دیگر : چرا منوی آپدیت جدید با منوی من یکی نیست ؟ مگه این آپدیتها جدید نیستن پس چرا منو شون قدیمیه ؟ ( کارت صدا را می گم ) . بازم ممنون
    راستی اینها چین که همش دارن آپدیت میشن ؟ اگر بخوام آبدیت نشن چه باید بکنم ؟ یکی برای کارت گرافیکمه اون یکی هم برای برنامه acdsee .
    یکی از اون مواردی که در تصویر هست مربوط به برنامه ACD See هست که میتونید از منوی خود برنامه اپدیت اتوماتیک یا چک اپدیت , یه چیزی در همین مایه ها را کنسل کنید . البته این مورد در تمامی برنام ها صدق میکنه . و اون یکی هم مربوط به کارت گرافیک هست که مشخص هست . البته جزییات مربوط به اپدیت برام قابل تشخیص نبود . بهر حال کارت گرافیک هم یکی از مواردی هست تا واقعا لزوم نداشت اقدام به اپدیت نکنید , بیشتر کسانی که با بازیها سروکار دارند به اپدیت کارت گرافیک بیشتر نیاز دارند تا کاربران معمولی .
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor

درکل اگه آپدیت باشن خب بهتره؛

به احتمال زیاد اونی که از سایت Asus دانلود کردید همون طور که خودتون هم گفتید تولید شده توسط شرکت Asus باشه به همین خاطر آرم رو زده اون بالا که مثلاً اختصاصی بشه واسه شرکت خودش؛اما اونی که از سافت گذر دانلود کردید مخصوص خود شرکت Realtek هستش. پس از لحاظ درایوری فرقی ندارن و فقط ظاهر عوض شده!

نوشته اصلی توسط nabipoor

هم میتونید از طریق خود برنامه آپدیتشون رو غیرفعال کنید و هم میتونید در فایروال بذارید که مسدود بشن!

NVIDIA رو میتونید از Control Panel خودش غیرفعال کنید.
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 2 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 2 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •