صفحه 1 از 10 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 100

موضوع: بررسی مشکلات و ایرادات مادربوردها

1. نمایش اطلاعات

Post بررسی مشکلات و ایرادات مادربوردها

سلام دوستان

از امروز می خواهیم درباره تمامی مادربوردها
    بحث کنیم!
    مباحث:
    Chipset
    اسلات های رم , PCI Express 16 & 1 & Gen 3 , مودم و...
    USB 2 & 3
    پین های پاور , یو اس بی , جامپر و...
    سوکت های CPU
    Panel Back یا پنل پشت کیس
    ?DDR
    SATA
    IDE
    BIOS
    Cmos
    و...
    اینم جدیدترین محصول هفته ASUS وGIGABYTE و ASRock:
    X79 Motherboard Roundup: ASRock, ASUS, Gigabyte

جدیدترین مین بورد انعطاف پذیر!

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام یه مینبورد خوب ویه سی پی یوی با قیمت مناسب برای بازی سوکر 2012 می خوام که بهم معرفی کنید ممنون میشم مین گیگا باشه سی پی یو هم اینتل

4. نمایش اطلاعات

سلام یه مینبورد خوب ویه سی پی یوی با قیمت مناسب برای بازی سوکر 2012 می خوام که بهم معرفی کنید ممنون میشم مین گیگا باشه سی پی یو هم اینتل
    از نظر من بهترین مین بورد و سی پی یو با قیمت مناسب:
    Mainboard H61 Asus & Msi
    CPU:Intel G620 & AMD FM1
    سی پی یو ها هم کارت گرافیگ هستند و سی پی یو!
    مین ام اس ای سی پی یو AMD می خوره!
    مین ایسوس هم سی پی یو Intel می خوره!

و برای قیمت هم می تونی به نمایندگی عصر نو با شماره 05112795033 تماس بگیر تا قیمت دقیق قطعات بالا رو بهتون بده!

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بررسی مادربرد msi z77a-gd65t

شرکت پیشرو msiبا معرفی و عرضه مادربورد Z77A-GD65در این مدت کوتاه موفقیت‌های چشمگیری کسب کرده است که از آن جمله می‌توان به اعطای جوایز متعددی به این محصول، از سوی برترین مراجع سخت‌افزاری جهان اشاره کرد! البته Z77A-GD65تنها محصول شرکت msiنیست که به این موفقیت دست یافته ولی اولینمادربورد از سری جدید Z77 تلقی می‌گردد. شرکت msiدر این سری نیز همچون سری محصولات X79، تمرکز ویژه‌ای بر کیفیت اجزا و قطعات الکترونیکی در کنار ویژگی‌های منحصر به فرد محصولات خود داشته به طوری که سطح جدیدی از بازدهی انرژی (Power Efficiency) و مصرف انرژی (Power Consumption) را در صنعت مادربوردسازی تعریف کرده است!
    ارائه ۳اسلات PCI-E 3.0برتری مهمی برای کاربران و گیمرهای حرفه‌ای علاقه‌مند به چینش‌های چندگانه کارت‌گرافیک می‌باشد. قطعات الکترونیکی تحت استاندارد Military Class III(نسل سوم کلاس نظامی) مصرف انرژی و دمای کاری کمتر، همچنین سرعت بالا در حالت اورکلاکینگ را تضمین می‌کند. در واقع آنچه که کاربران از یک مادربورد ایده‌آل انتظار دارند؛ طول عمر و کارایی بالا، همراه با مصرف انرژی پایین می‌باشد که Z77A-GD65همه این موارد را در کنار هم داراست. در بررسی‌های متعدد انجام شده مادربورد Z77A-GD65از کمترین میزان مصرف انرژی در میان رقبای خود برخوردار بوده که به لطف قطعات الکترونیکی تحت استانداردMilitary Class IIIو سیستم توان مبتنی بر فازهای DrMOS IIحاصل شده است. در این میان نباید از تکنولوژی انحصاری شرکتmsiبا عنوان APSیا Active Phase Switchingنیز غافل شد که به صورت سخت افزاری مدیریت سیستم توان مادربورد و تعداد فازهای آماده به کار را بر عهده دارد.

منبع:نت ويزارد

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اولین مادربورد های amd دنیا سازگار با ویندوز 8

هر یک از این محصولات به فناوری‌های اختصاصی ایسوس از جمله
    Remote GO!، Network iControl، Direct Key و... مجهز شده‌اند که همگی از قابلیت سازگاری با نسخه جدید سیستم عامل ویندوز نیز برخوردار می‌باشند.
    مادربوردها AM3+/990FX کاملاً به‌روزرسانی شده و به همراه ویژگی‌های جدیدی ارائه می‌شوند که توانمندی‌های ویندوز 8 را افزایش خواهند داد. قابلیت Fast Boot موجب بالا رفتن سرعت بوت شدن سیستم عامل شده و دسترسی به ویندوز 8 برای کاربر را تنها در 2 ثانیه میسر می‌کند که در نهایت زمان تلف شده کاربر به میزان چشم‌گیری کاهش خواهد یافت. ویژگی ASUS Boot Setting، فرآیند بوت سیستم را با استفاده از یک بایوس کاربرپسند نسبت به گذشته منعطف‌تر کرده و دسترسی به آن تنها با یک کلیک امکان‌پذیر است. Exclusive DirectKey برای کاربرانی توسعه یافته است که اغلب نیازمند دسترسی سریع و مداوم به بایوس سیستم می‌باشند.
    تمامی ویژگی‌های ذکر شده ارتباط مستقیمی با قابلیت‌های ویندوز 8 دارند اما ایسوس پا را فراتر گذاشته و قابلیت‌های دیگری نیز به این محصولات افزوده است. پردازنده‌های جدید Dual Intelligent 3 به همراه SMART DIGI+ Key، مدار رگولاتور به صورت دیجیتال و با کنترلرهای مجزا برای پردازنده و DRAM، پایداری یکپارچه سیستم، کارایی و بازده انرژی و پتانسیل اورکلاکینگ بخشی از این طراحی‌های نوین ASUS هستند که در سری مادربوردها M5A99/97 و TUF SABERTOOTH 990FX R2.0 در دسترس خواهند بود.
    Crosshair V Formula-Z مادربورد جدیدی از سری AM3+ می‌باشد که علاوه بر بهره گیری از فناوری‌های اختصاصی سری ROG، از قابلیت‌های ذکر شده در خصوص پلتفرم‌های جدید ایسوس نیز برخوردارند که تجربه‌ای جدید از اجرای بازی روی پلتفرم‌های AMD و ویندوز 8 را برای گیمرها به همراه خواهند داشت. قابلیت‌های اورکلاکینگ ROG Extreme Engine Digi+ II جهت کنترل و انتقال برق، SupremeFX III برای ایجاد صدای با کیفیت و واضح از جمله این ویژگی‌ها به شمار می‌روند.

ایسوس برای سوکت FM1 سازگار با چیپ ست‌های A75 و A55 شرکت AMD، مادربوردها جدیدی را ارائه کرده است که قابلیت پشتیبانی از ویندوز 8 را نیز دارند. مادربوردها سری F1A75-M PRO R2.0 و F1A55 R2.0 از توانایی سازگاری با سیستم‌عامل جدید و عرضه فناوری‌های اختصاصی ایسوس مبتنی بر پردازنده‌های AMD برخوردارند. F1A75-M PRO R2.0 به پردازنده Dual Intelligent Processor 2 به همراه کنترلرهای TPU و EPU مجهز شده است. به علاوه DIGI+VRM که قابلیت تنظیم ولتاژ را در زمان اورکلاکینگ در اختیار دارد. از دیگر ویژگی‌های این مادربوردها می‌توان به Network iControl، LucidLogix Virtu MVP، بایوس UEFI و Al Suite II اشاره کرد.

9. نمایش تشکر

10. Data King

سلام دوستان
    سیستم بنده مینش Gigabyte MA770TUD3 هستش چند روز پیش برای نصب یک نرم افزار بردم کامپیوتری و اونجا ازش خواستم که سیم های USB روی کیس رو از مین جدا کنه چون HUB دارم اما حالا 4 تا پورت USB جواب کارم رو نمیده و چون زیاد با USB کار میکنم کمه حالا میخوام اون سیم های USB رو مجددا به مین وصل کنم چون بالاخره دوتا پورت هم غنیمته متاسفانه باکس مین رو هم دور انداختم تا به راهنماش نگاه کنم ، حالا دوستان اگه کسی میتون با اسکرین یا فیلم نشون بده چطور میتونم اون سیم ها رو وصل مین کنم برای همیشه سپاسگزارش میشم

11. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط javad1993

یه سوال
    توی این عکس روی اولین مین بورد از راست یه چیزی شبی کارت گرافیک هست.اون چیه؟؟؟؟
    نمایش امضاء

12. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط javad1993
    سی پی یو ها هم کارت گرافیگ هستند و سی پی یو!
    این جمله دقیقا یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    نمایش امضاء

13. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Data King
    سلام دوستان
    سیستم بنده مینش Gigabyte MA770TUD3 هستش چند روز پیش برای نصب یک نرم افزار بردم کامپیوتری و اونجا ازش خواستم که سیم های USB روی کیس رو از مین جدا کنه چون HUB دارم اما حالا 4 تا پورت USB جواب کارم رو نمیده و چون زیاد با USB کار میکنم کمه حالا میخوام اون سیم های USB رو مجددا به مین وصل کنم چون بالاخره دوتا پورت هم غنیمته متاسفانه باکس مین رو هم دور انداختم تا به راهنماش نگاه کنم ، حالا دوستان اگه کسی میتون با اسکرین یا فیلم نشون بده چطور میتونم اون سیم ها رو وصل مین کنم برای همیشه سپاسگزارش میشم
    دوست عزيز رو بعضي مادر برد ها هك شده زده usb اونجا وصل كن سيم هاشو به ترتيب وصل كن

14. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مادربر برد جديد ecs x79r-ax

CPU Supportº Supports 2nd Gen Intel Core i7 processor family for the LGA 2011 Socket
    º DMI 5.0GT/s

Memoryº Quad-channel DDR3 memory architecture
    º 4 x 240-pin DDR3 DIMM socket support up to 64GB, per one DIMM support 16GB
    º DDR3 2500(OC)/2400(OC)/2133(OC)/1800/1600
    Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage
    under Windows® 32-bit OS.
    For Windows® 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation
    براي اطلاعات مشخصات به لينك زير برويد

صفحه 1 از 10 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)