صفحه 3 از 10 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 100

موضوع: بررسی مشکلات و ایرادات مادربوردها

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    سیستم بنده مینش Gigabyte MA770TUD3 هستش چند روز پیش برای نصب یک نرم افزار بردم کامپیوتری و اونجا ازش خواستم که سیم های USB روی کیس رو از مین جدا کنه چون HUB دارم اما حالا 4 تا پورت USB جواب کارم رو نمیده و چون زیاد با USB کار میکنم کمه حالا میخوام اون سیم های USB رو مجددا به مین وصل کنم چون بالاخره دوتا پورت هم غنیمته متاسفانه باکس مین رو هم دور انداختم تا به راهنماش نگاه کنم ، حالا دوستان اگه کسی میتون با اسکرین یا فیلم نشون بده چطور میتونم اون سیم ها رو وصل مین کنم برای همیشه سپاسگزارش میشم

نوشته اصلی توسط Data King
    ولی چیزی برای من ننوشته اونی که نوشته از این usb internal ها میخوره. از اون سیم ریزاست که برای power و reset و... هم از اونه.
    نوشته اصلی توسط Data King
    علی معلومه به طور کامل پست منو نخوندی ها عرض کردم باکس مین رو دور انداختم.
    دوست عزیز

در صورتی که دفترچه مادربرد خود دسترسی نداشته باشید می توانید نسخه pdf آن را از سایت شرکت مربوطه دانلود کنید به خصوص اگر مادربرد شما گیگا باشد به صورت صددرصد دفترچه آن به صورت pdf در اینترنت موجود خواهد بود.

2. عضو ممتاز Sir.iman آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

معمولا بایوس مادربرد رو زمانی آپدیت می کنند که با قطعه های جدید سخت افزاری سازگاری نداشته باشد این مورد هم برای لپ تاپ ها به ندرت اتفاق می افتد چرا که بیش تر قطعات لپ تاپ و حتی بیش تر خود لپ تاپ ها قابلیت ارتقا ندارند و در نتیجه مساله ناسازگاری قطعات هم به ندرت برای لپ تاپ پیش می آید بنابراین با توجه به دلایل گفته شده و این که آپدیت بایوس مادربرد ریسک های زیادی رو به همراه دارد چرا که اگر در حین آپدیت آن اشتباهی آپدیت بایوس مادربرد دیگری رو اعمال کنید و یا برق سیستم قطع شود باید به صورت سخت افزاری قطعه بایوس مادربرد تعویض شود.

بنابراین توصیه می کنم تا زمانی که به ارتقای بایوس مادربرد نیازی نداشتید به این کار اقدام نکنید.
    اخه لپ تاپ با ویندوز ویستا سازگاره وبعد نصب سون با مشکل خش خش صدا مواجه میشه که هر کاری کردیم مشکل رفع نمیشه به توصیه یکی از دوستان اپدیت بایوس اخرین راهه که ممکنه جواب بده
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط imanforooghi
    اخه لپ تاپ با ویندوز ویستا سازگاره وبعد نصب سون با مشکل خش خش صدا مواجه میشه که هر کاری کردیم مشکل رفع نمیشه به توصیه یکی از دوستان اپدیت بایوس اخرین راهه که ممکنه جواب بده
    دوست عزیز

فکر نمی کنم مشکل از بایوس سیستم باشد به احتمال زیاد مشکل شما یکی از حالات زیر رو خواهد داشت :

1- درایور کارت صوتی شما مشکل دارد و دایور سازگار با آن ارایه نشده است و یا شما آخرین درایور و درایور سازگار با ویندوز 7 را نصب نکرده اید.

2- پلیرهایی که شما استفاده می کنید با ویندوز 7 سازگار نیستند به همین دلیل برای مطمئن شدن از پلیرهای مختلف و آخرین ورژن آن ها استفاده کنید.

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

1- در ویندوز xp به صورت پیش فرض قابلیت Hibernate فعال نیست و ابتدا باید این قابلیت رو فعال کنید اما در ویندوز 7 ظاهرا به صورت پیش فرض فعال می باشد مگر در نسخه های دستکاری شده ویندوز 7 که در این ویندوز ها این قابلیت رو با ترفندی خاص (ترفند مربوطه یادم نیست) فعال کنید.

2- روشن شدن سیستم شما با حرکت موس و کیبورد در حالت Hibernate به احتمال زیاد بر می گردد به تنظیمات مادربرد شما در قسمت setup یا همان تنظیمات قسمت بایوس سیستم که باید به این قسمت مراجعه کرده و قابلیت روشن شدم سیستم با موس و کیبورد رو غیرفعال کنید و اما در مورد بلندگو نظر خاصی ندارم و چنین اتفاقی در حالت عادی نباید اتفاق بیفتد.

3- در صورتی که از قطعات usb دار مانند موس usb و ... استفاده کنید چنین صدا هایی عادی خواهند بود.

4- در مورد دمای کیس هم فکر نکنم دمای کیس اندازه گیری شود معمولا دمای cpu و مادربرد و کارت گرافیک و هارد اندازه گیری می شود که درمای 33 درجه برای مادربرد دمای مناسبی بوده و در این دما هیچ مشکلی پیش نمی آید حتی تا دمای 40 درجه سانی گراد هم فکر نمی کنم مادربرد با مشکلی مواجه شود.
    مشکلی با فعال کردن Hibernate ندارم و آسونه.
    دمای CPU الان 43 درجه هست اما مادر برد 37 درجه!
    و در بایوس هم در مورد اینکه با ماوس و کیبورد روشن بشه کامپیوتر چیزی پیدا نکردم!

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    مشکلی با فعال کردن Hibernate ندارم و آسونه.
    دمای CPU الان 43 درجه هست اما مادر برد 37 درجه!
    و در بایوس هم در مورد اینکه با ماوس و کیبورد روشن بشه کامپیوتر چیزی پیدا نکردم!
    دوست عزیز

دمای cpu و مادربرد عادی هستند.

در مورد عملکرد ماوس و کیبورد باز هم فکر می کنم به دقت قسمت setup رو بررسی نکرده اید در صورت بررسی دقیق تر پیدا می کنید چرا که در اکثر مادربرد ها این گزینه ها وجود دارند.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در مادربرد های جدید Asus، تکنولوژی جدیدی با نام Asus SSD Caching قرار دارد که شامل دو پورت SATA3 و یک سری الگوریتم نرم افزاریست.
    با استفاده از این قابلیت، شما می توانید یک SSD مثلاً با حجم 20 یا 30 گیگابایت را به عنوان یک حافظه ی موقت یا Cache برای هارد اصلی سیستم خود قرار دهید. در این روش، اطلاعات ابتدا بر روی SSD ریخته می شوند که سرعت بسیار بالایی دارد، بعد آرام آرام و بدون اینکه کاربر متوجه شود از SSD به محل مورد نظر در هارد منتقل می شوند.
    این روش می تواند سرعت انتقال اطلاعات هارد و بوت رایانه را تا 2 برابر افزایش دهد.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

همین الان داشتم ASUS - P8H61-M LX PLUS و ASUS - P8B75-V رو مقایسه میکردم. متوجه شدم تو مشخصات ASUS - P8H61-M LX PLUS اشاره نشده که Intel HD Graphics رو ساپورت میکنه یا نه. رفتم از خود سایت Asus هم چک کردم. اونجا هم همینطوره. در حالی که در توضیحات ASUS - P8B75-V قشنگ آوردن که Intel HD Graphics رو پشتیبانی میکنه. بنده هم که حالا حالا ها باید با گرافیک مجتمع ادامه بدم. یعنی الان باید فکر بورد ارزون رو از سرم بیرون کنم ؟ :|

تازه نوشته فقط 32nm ساپورت میکنه. پس i7 3770 رو نمیشه با این بورد ازش استفاده کرد. :|

http://www.asus.com/Motherboards/Int...specifications
    ویرایش توسط wasted : 02-11-2012 در ساعت 04:03

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

همین الان داشتم ASUS - P8H61-M LX PLUS و ASUS - P8B75-V رو مقایسه میکردم. متوجه شدم تو مشخصات ASUS - P8H61-M LX PLUS اشاره نشده که Intel HD Graphics رو ساپورت میکنه یا نه. رفتم از خود سایت Asus هم چک کردم. اونجا هم همینطوره. در حالی که در توضیحات ASUS - P8B75-V قشنگ آوردن که Intel HD Graphics رو پشتیبانی میکنه. بنده هم که حالا حالا ها باید با گرافیک مجتمع ادامه بدم. یعنی الان باید فکر بورد ارزون رو از سرم بیرون کنم ؟ :|

تازه نوشته فقط 32nm ساپورت میکنه. پس i7 3770 رو نمیشه با این بورد ازش استفاده کرد. :|

http://www.asus.com/Motherboards/Int...specifications
    سلام دوست من اون سی پی یو که نوشتی نسل Lvy Bridge ومادربردهای سری z ساپورت میکنه ولی مادربردهای
    ASUS - P8H61-M LX PLUS
    ASUS - P8B75-V
    این دو مادربرد سی پی یو i7 از نسل Sandy Bridge ساپورت میکنه!
    اون چیپ H61 هم مینش آنبرده و فضای گرافیگشو از سی پی یو میکشه ولی P75 غیر آنبرده!

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Live
    سلام دوست من اون سی پی یو که نوشتی نسل Lvy Bridge ومادربردهای سری z ساپورت میکنه ولی مادربردهای
    ASUS - P8H61-M LX PLUS
    ASUS - P8B75-V
    این دو مادربرد سی پی یو i7 از نسل Sandy Bridge ساپورت میکنه!
    اون چیپ H61 هم مینش آنبرده و فضای گرافیگشو از سی پی یو میکشه ولی P75 غیر آنبرده!
    چرا، ASUS - P8B75-V ساپورت میکنه. اینجا مراجعه کنید (مال خود Asus هست) سی پی یو Ivy Bridge مورد نظر من تو CPU Support List هست.

16. عضو ممتاز Sir.iman آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام من از نرم افزار driver pack solution استفاده کردم که ایتم اپدیت بایوس هم داره.وقتی روش کلیک کردم پیغام داد اپدیت ممکنه خطرناک باشه ادامه میدهید؟ در مورد ایراداتی که ممکنه پیش بیاد قبلا زیادشنیدم.میخواستم بدونم این روش ریسک داره یا نه؟ ممنون
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 3 از 10 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 4 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 4 مهمان در این انجمن حضور دارند)