صفحه 2 از 10 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 100

موضوع: بررسی مشکلات و ایرادات مادربوردها

1. Data King

نوشته اصلی توسط ali68124
    دوست عزيز رو بعضي مادر برد ها هك شده زده usb اونجا وصل كن سيم هاشو به ترتيب وصل كن
    ولی چیزی برای من ننوشته اونی که نوشته از این usb internal ها میخوره. از اون سیم ریزاست که برای power و reset و... هم از اونه.

2. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط data king
    ولی چیزی برای من ننوشته اونی که نوشته از این usb internal ها میخوره. از اون سیم ریزاست که برای power و reset و... هم از اونه.
    شما مراجعه به دفترچه مادر برد كنيد يا تماسي بگيريد از گارانتي محصول مادر برد خود

3. Data King

نوشته اصلی توسط ali68124
    شما مراجعه به دفترچه مادر برد كنيد يا تماسي بگيريد از گارانتي محصول مادر برد خود
    علی معلومه به طور کامل پست منو نخوندی ها عرض کردم باکس مین رو دور انداختم.

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.
    از دوستان کسی مین j&w استفاده کرده اگه کسی اطلاعاتی از این مین داره ممنون میشم در اختیار بنده قرار بدن و اینکه مین مناسبی برای بازی میباشد؟
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط booyegandom
    سلام.
    از دوستان کسی مین j&w استفاده کرده اگه کسی اطلاعاتی از این مین داره ممنون میشم در اختیار بنده قرار بدن و اینکه مین مناسبی برای بازی میباشد؟
    با سلام
    بنده سری به وبسایت این شرکت کم نام و نشان زدم مادربوردهای این شرکت از کیفیت متوسطی برخوردار هستند و برای بازی مناسب نیستند
    فاخرترین مادربورد این شرکت از رم هایی تا فرکانس 2400 پشتیبانی میکردند این در حالیست که شرکت های دیگر با همین چیپ ست تا فرکانس 2800 پشتیبانی میکردند که به خاطر کیفیت قطعات به کار رفته شده در انها میباشد

بنده شخصا این مادربورد رو پیشنهاد میدم
    ویرایش توسط player : 01-10-2012 در ساعت 10:02
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط booyegandom
    سلام.
    دوست عزیز

اینجانب برحسب تجربه ای که دارم توصیه می کنم از مارک های گم نام اقدام به خرید سخت افزار ننماید.

توصیه اینجاب از برند های زیر می باشد:

مانیتور : سامسونگ یا LG (در کل سامسونگ بهتر از LG می باشداما در صورت داشتن محدودیت بودجه می توایند از مارک LG هم خریداری کنید)

مادر برد : گیگا (بعضی از دوستان Asus رو پیشنهاد می کنند اما به نظر اینجانب از نظر راحتی نصب درایور های قطعات داخلی مادربرد مانند شبکه و کارت صوتی onbord هیچ کدام به خوبی گیگا نبوده و علاوه بر آن مادربرد گیگا کیفیت بسیاری خوبی دارد)

cpu : اینتل و AMD که در کیفیت زیاد فرقی نمی کنند اما در رده گران قیمت ها اینتل بهتر می باشد اما در رده قیمت متوسط و متوسط به پایین AMD بهتر است.

کارت گرافیک : Nvidia و ATi یا همان AMD حال حاضر : مارک ASUS این دو کارت گرافیک به نظرم بهترین می باشد البته HIS هم نسبتا خوب می باشد.(در رده گران قیمت 300 هزار به بالا به نظرم Nvidia بهتر می باشد اما کمتر از این رده قیمت AMD مناسب تر به نظر می رسد.

کیس و منبع تغذیه : بهترین مارک در بازار ایران از نظر کیفیت گرین می باشد و از خریداری مارک های ناشناخته خودداری کنید.

در مورد رم : متاسفانه بازار رو در طی این سال ها آشفته بوده و هر سال می بینیم که رم شرکت خاصی در بازار رواج پیدا می کند اما در کل رم استاندارد که از قیمت شان مشخص است خریداری کنید(منظورم این است که چینی نباشد)

در مورد دی وی دی رایتر هم : سامسونگ و ASUS و پایونر نسبتا خوب و تقریبا در یک سطح قرار دارند.
    ویرایش توسط opera : 01-10-2012 در ساعت 10:18

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

مادربورد من Asus p8H67 هست. من 4 تا سؤال دارم:
    1- چرا در حالت عادی گزینه ی Hibernate وقتی ویندوز میریزم فعال نیست و باید تغیراتی در Power Options بدم حتماً؟ در صورتی که سایر مادربوردها اینجوری نیستن.
    2- چرا وقتی کامپیوتر به حالت Hibernate هست با ماوس و کیبورد کامپیوتر روشن میشه؟ خیلی وقتا حتی اسپیکر رو هم که بعد از Hibernate خاموش میکنم کامپیوتر روشن میشه!
    3- هر از گاهی وقتی پای سیستم میشینم صدای اتصال Flash و سایر چیزا به USB میاد! یا به کوچکترین حرکت فیزیکی حساسه این مادربرد یا به خاطر دسته ی جوی استیکه؟! نگران بودم نکنه اتصالی باشه اما الان بیشتر از یک سال گذشته و اگه اتصالی بود تا الان ترکیده بود!
    4- دمای مادربرد و CPU باید چقدر باشه؟! من به شدت نگران اینم که مادربردم بسوزه. الان دمایی که صفحه ی نمایش کیس من نشون میده 33 درجه هست، البته نرم افزارهایی دارم که دمای تک تک قطعات رو بنویسه واسم. فقط میخوام بدونم دمای کیس باید چقدر باشه؟

12. عضو ممتاز Sir.iman آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام من یه لپ تاپ قدیمی دارم میخوام بایوس ابدیت کنم .با نرم افزار cpu-z چک کردم برای مادربرد نوشته hippo یعنی مدله مادربرده؟ چون تو اموزش اپدیت بایوس انواع مادربردها همچین اسمی ندیدم اصلا
    نمایش امضاء

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط imanforooghi
    سلام من یه لپ تاپ قدیمی دارم میخوام بایوس ابدیت کنم .با نرم افزار cpu-z چک کردم برای مادربرد نوشته hippo یعنی مدله مادربرده؟ چون تو اموزش اپدیت بایوس انواع مادربردها همچین اسمی ندیدم اصلا
    دوست عزیز

معمولا بایوس مادربرد رو زمانی آپدیت می کنند که با قطعه های جدید سخت افزاری سازگاری نداشته باشد این مورد هم برای لپ تاپ ها به ندرت اتفاق می افتد چرا که بیش تر قطعات لپ تاپ و حتی بیش تر خود لپ تاپ ها قابلیت ارتقا ندارند و در نتیجه مساله ناسازگاری قطعات هم به ندرت برای لپ تاپ پیش می آید بنابراین با توجه به دلایل گفته شده و این که آپدیت بایوس مادربرد ریسک های زیادی رو به همراه دارد چرا که اگر در حین آپدیت آن اشتباهی آپدیت بایوس مادربرد دیگری رو اعمال کنید و یا برق سیستم قطع شود باید به صورت سخت افزاری قطعه بایوس مادربرد تعویض شود.

بنابراین توصیه می کنم تا زمانی که به ارتقای بایوس مادربرد نیازی نداشتید به این کار اقدام نکنید.

14. نمایش تشکر

15. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    مادربورد من Asus p8H67 هست. من 4 تا سؤال دارم:
    1- چرا در حالت عادی گزینه ی Hibernate وقتی ویندوز میریزم فعال نیست و باید تغیراتی در Power Options بدم حتماً؟ در صورتی که سایر مادربوردها اینجوری نیستن.
    2- چرا وقتی کامپیوتر به حالت Hibernate هست با ماوس و کیبورد کامپیوتر روشن میشه؟ خیلی وقتا حتی اسپیکر رو هم که بعد از Hibernate خاموش میکنم کامپیوتر روشن میشه!
    3- هر از گاهی وقتی پای سیستم میشینم صدای اتصال Flash و سایر چیزا به USB میاد! یا به کوچکترین حرکت فیزیکی حساسه این مادربرد یا به خاطر دسته ی جوی استیکه؟! نگران بودم نکنه اتصالی باشه اما الان بیشتر از یک سال گذشته و اگه اتصالی بود تا الان ترکیده بود!
    4- دمای مادربرد و CPU باید چقدر باشه؟! من به شدت نگران اینم که مادربردم بسوزه. الان دمایی که صفحه ی نمایش کیس من نشون میده 33 درجه هست، البته نرم افزارهایی دارم که دمای تک تک قطعات رو بنویسه واسم. فقط میخوام بدونم دمای کیس باید چقدر باشه؟
    دوست عزیز

1- در ویندوز xp به صورت پیش فرض قابلیت Hibernate فعال نیست و ابتدا باید این قابلیت رو فعال کنید اما در ویندوز 7 ظاهرا به صورت پیش فرض فعال می باشد مگر در نسخه های دستکاری شده ویندوز 7 که در این ویندوز ها این قابلیت رو با ترفندی خاص (ترفند مربوطه یادم نیست) فعال کنید.

2- روشن شدن سیستم شما با حرکت موس و کیبورد در حالت Hibernate به احتمال زیاد بر می گردد به تنظیمات مادربرد شما در قسمت setup یا همان تنظیمات قسمت بایوس سیستم که باید به این قسمت مراجعه کرده و قابلیت روشن شدم سیستم با موس و کیبورد رو غیرفعال کنید و اما در مورد بلندگو نظر خاصی ندارم و چنین اتفاقی در حالت عادی نباید اتفاق بیفتد.

3- در صورتی که از قطعات usb دار مانند موس usb و ... استفاده کنید چنین صدا هایی عادی خواهند بود.

4- در مورد دمای کیس هم فکر نکنم دمای کیس اندازه گیری شود معمولا دمای cpu و مادربرد و کارت گرافیک و هارد اندازه گیری می شود که درمای 33 درجه برای مادربرد دمای مناسبی بوده و در این دما هیچ مشکلی پیش نمی آید حتی تا دمای 40 درجه سانی گراد هم فکر نمی کنم مادربرد با مشکلی مواجه شود.

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 10 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)