صفحه 10 از 10 اولین ... 8910
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 از مجموع 100

موضوع: بررسی مشکلات و ایرادات مادربوردها

1. نمایش اطلاعات

آقا من خیلی وقته کارم سخت افزاره و از برند های Asrock و Elite متنفرم.واقعا مادر برد های لول پایینشون خیلی به درد نخور هستن و عیبو ایراد های بنی اسراییلی پیدا میکنن.این مطلقیت نداره و خب همه مادر بردها خراب در نمیان.اما احتمالشون به نسبت بقیه بیشتره.این در حالیه که یه مادربرد asrock در مقابل یه gigabyte با همون مشخصات خیلی کند تره و performance پایینی داره.

2. عضو ثابت gongbok آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    بنده مادربرد رو عوض کردم حالا میخوام ببینم میتونم بدون عوض کردن ویندوز از ویندوز قبلی روی مین برد استفاده کنم؟

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بهتره عوض کنی ویندوز رو
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. نمایش اطلاعات

یاسلام خدمت دوستان عزیز

بنده قصد ارتقای رم دارم از کجا بفهمم مادربوردم چقدر رم ساپورت میکنه
    مدل مادر بورد
    foxconn A78Ax_s/A78AX_k
    مادربوردم دوتا جای رم داره والان رمش 2 گیگ هست
    باتشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط vahidrn
    یاسلام خدمت دوستان عزیز

بنده قصد ارتقای رم دارم از کجا بفهمم مادربوردم چقدر رم ساپورت میکنه
    مدل مادر بورد
    foxconn A78Ax_s/A78AX_k
    مادربوردم دوتا جای رم داره والان رمش 2 گیگ هست
    باتشکر

سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید .
    معمولا مشخصات در دفترچه مادربرد هست و همچنین در سایت اصلی هم میتونید مشاهده کنید , خیلی کامل توضیح داده. بصورت قرمز شده براتون گذاشتم ماگزیمم 4 گیگ

Dual channel DDR2 1066**/800/667x 2 DIMMs, Max 4GB
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام چند روزه کامپیوتر من از این مرحله جلوتر نمیره نمیدونم چکار کنم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    DSC_0034.jpg

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    باطری بایوس رو دربیارین و یه ربع بزارین بیرون باشه و بعد وصل کنین ببینین درست میشه یا نه؟
    فقط به کناره ی باطری دست بزنین
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل اساسی و عجیب بعد از ریست کردن بایوس

سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم و گرامی.
    جسارتا عارضم خدمت شما من بنا به دلایلی و یکسری مشکلات داخل ویندوز 7 احساس کردم باید بایوس مادربورد رو ریست کنم و همین کارو هم انجام دادم ولی بعد از روشن کردن سیستم به هبچ عنوان دیگه نتونستم هیچ کاری انجام بدم چون بصورت خیلی عجیبی شروع به بوق نامنظم مثل بوق ماشین عروس مثلا میکنه و یه چند ثانیه بعد مجدد ریست میشه خودبخود.هیچ دسترسی به هیچی و هیچ جا هم ندارم نه وارد بایوس میشه نه هیچی کلا همه چیز تعطیل شده.عاجزانه تقاضا میکنم اساتید و دوستان عزیز هرکسی در این زمینه اطلاعاتی داره دریغ نکنه متشکرم.
    اطلاعات سیستم:
    مادربورد گیگابایت مدل:ga-p61a-d3
    سی پی یو :intel 2030
    رم 8 گیگ
    گرافیک hd 5450 ddr3
    راستی اضافه کنم این سیستم با همین مشخصات بدون کم و کاست و هیچگونه تغییری نزدیک به 2 سال و خورده ای خیلی عالی و بدون مشکل در حال کردن بوده و الان به این مشکل برخوردم.منتظر نظرات شما عزیزان هستم .باتشکر

14. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farsaam
    جسارتا عارضم خدمت شما من بنا به دلایلی و یکسری مشکلات داخل ویندوز 7 احساس کردم باید بایوس مادربورد رو ریست کنم و همین کارو هم انجام دادم ولی بعد از روشن کردن سیستم به هبچ عنوان دیگه نتونستم هیچ کاری انجام بدم چون بصورت خیلی عجیبی شروع به بوق نامنظم مثل بوق ماشین عروس مثلا میکنه و یه چند ثانیه بعد مجدد ریست میشه خودبخود.هیچ دسترسی به هیچی و هیچ جا هم ندارم نه وارد بایوس میشه نه هیچی کلا همه چیز تعطیل شده.عاجزانه تقاضا میکنم اساتید و دوستان عزیز هرکسی در این زمینه اطلاعاتی داره دریغ نکنه متشکرم.
    اطلاعات سیستم:
    رم 8 گیگ
    گرافیک hd 5450 ddr3
    راستی اضافه کنم این سیستم با همین مشخصات بدون کم و کاست و هیچگونه تغییری نزدیک به 2 سال و خورده ای خیلی عالی و بدون مشکل در حال کردن بوده و الان به این مشکل برخوردم.منتظر نظرات شما عزیزان هستم .باتشکر
    دوست عزیز

متاسفانه اینجانب منظور شما رو از ریست بایوس متوجه نشدم لطفا مراحل کارهایی که انجام داده اید دقیق توضیح دهید.

اما در کل با ریست بایوس اتفاق خاصی رخ نمی دهد و اصولا نباید با چنین مشکلی مواجه شوید مگر این که اقدام به آپدیت بایوس کرده باشید.

توصیه می شود به صورت حضوری از یک فرد متخصص کمک بگیرید و اگر به هر دلیل مادربردتان از کار افتاده باشد با تست سایر قطعات می توان از سالم بودن تک تک آن ها اطمینان حاصل کرد. موفق باشید.

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farsaam
    اطلاعات سیستم:
    رم 8 گیگ
    گرافیک hd 5450 ddr3

سلام
    باتری مادربرد رو به مدت 5 دقیقه در بیارین و همینطور برق محافظ برق رو قطع کنین و بعد ببینین درست میشه؟
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 10 از 10 اولین ... 8910

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)