نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: خاموش شدن یک دفعه pc

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض خاموش شدن یک دفعه pc

سلام خسته نباشيد
    ببخشيد من کامپيوترم همين جوري که دارم باهاش کار ميکنم گاهي يهو خاموش ميشه يا گاهي که ميخوام صفحه کليد رو بکشم بيرون و ي چيزي تايپ کنم اگه يه ذره تند بگشم بيرون احتمال خاموش شدنش هست و براي روشن کردنش بايد حتما دوشاخه کيس از پريز برق بکشم بيرون و دوباره بزنم تا روشن بشه سيم کيس رو با سيم مانيتورم عوض کردم گفتم شايد مشکل از سيم باشه ولي بازم همون آشو همون کاسه و يهوي خاموش ميشه اگه بگيد مشکل از پريز هست خب من پريز هاي ديگه رو هم امتحان کردم ولي نميدونم چرا همه اش يهويي خاموش ميشه...؟

و یه نکته : اینکه خاموش شدن یک دفعه ای چقدر اسیب به سیستم وارد میکنه...؟

اما يه سوال ديگه:
    اينکه توي دوشاخه کيسم يه چيزي هست فک کنم فيوزي چيزي باشه ميخواستم بپرسم که اون چيه و چيکار ميکنه و خاموش شد يهو مربوط به اين ميشه يا نه عکسشو پايين گذاشتم تا منظورم رو بهتر متوجه بشيد...

تصویر اول :
    http://upir.ir/951/guest/6021_6009a.jpg

تصویر دوم:
    http://upir.ir/951/guest/6120_bd98e.jpg

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    سلام خسته نباشيد
    ببخشيد من کامپيوترم همين جوري که دارم باهاش کار ميکنم گاهي يهو خاموش ميشه يا گاهي که ميخوام صفحه کليد رو بکشم بيرون و ي چيزي تايپ کنم اگه يه ذره تند بگشم بيرون احتمال خاموش شدنش هست و براي روشن کردنش بايد حتما دوشاخه کيس از پريز برق بکشم بيرون و دوباره بزنم تا روشن بشه سيم کيس رو با سيم مانيتورم عوض کردم گفتم شايد مشکل از سيم باشه ولي بازم همون آشو همون کاسه و يهوي خاموش ميشه اگه بگيد مشکل از پريز هست خب من پريز هاي ديگه رو هم امتحان کردم ولي نميدونم چرا همه اش يهويي خاموش ميشه...؟

تصویر دوم:

سلام .
    در واقع این کابل های سه شاخه فیوز دار بیشتر برای مناطقی ( یا کشورها ) بکار میره که ساختار برق مناسبی ندارند , و همون فیوز با کوچکترین نوسات برق , عکس العمل نشون میده و موجب خاموشی سیستم میشه .
    در مورد اینکه ایا خاموشی سیستم به دفعات میتونه مضر باشه , به نظر بنده که قطعا اینگونه هست , خاموشی کامل و ارتباط مجدد ابتدا به پاور و سپس سایر قطعات صدمه خواهد زد .
    و البته به نظر بنده با یکی از مراکزی که اینگونه کابل ها و یا تبدیل ها را دارند سوال کنید که فیوزش سالم هست یا خیر .
    و نهایتا اگه از قطعی و نوسان برق زیادی برخوردار نیستید , از سایر تبدیل ها استفاده کنید . البته با توجه به پریز برق تون .
    و به عنوان پیشنهاد : حتما از یک محافظ مناسب استفاده کنید که دارای نمایش دیجیتالی ولتاژ برق هم باشه , تا در صورتیکه قطعی و یا نوسانی داشتید محافظت کنه و همیشه مقدار ولتاژ مناسب و یکسانی را ذخیره داشته باشه .
    منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    در واقع این کابل های سه شاخه فیوز دار بیشتر برای مناطقی ( یا کشورها ) بکار میره که ساختار برق مناسبی ندارند , و همون فیوز با کوچکترین نوسات برق , عکس العمل نشون میده و موجب خاموشی سیستم میشه .
    در مورد اینکه ایا خاموشی سیستم به دفعات میتونه مضر باشه , به نظر بنده که قطعا اینگونه هست , خاموشی کامل و ارتباط مجدد ابتدا به پاور و سپس سایر قطعات صدمه خواهد زد .
    و البته به نظر بنده با یکی از مراکزی که اینگونه کابل ها و یا تبدیل ها را دارند سوال کنید که فیوزش سالم هست یا خیر .
    و نهایتا اگه از قطعی و نوسان برق زیادی برخوردار نیستید , از سایر تبدیل ها استفاده کنید . البته با توجه به پریز برق تون .
    و به عنوان پیشنهاد : حتما از یک محافظ مناسب استفاده کنید که دارای نمایش دیجیتالی ولتاژ برق هم باشه , تا در صورتیکه قطعی و یا نوسانی داشتید محافظت کنه و همیشه مقدار ولتاژ مناسب و یکسانی را ذخیره داشته باشه .
    منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .

سلام ممنون از پاسخ خوبتون
    اول اینکه من از اون کابل های دوشاخه ای استفاده کردم همونطور که قبلا گفتم از کابل مانیتورم که دوشاخه ای هست اما با استفاده از اون کابل هم بصورت یک دفعه خاموش میشه
    چطوری جلوی خاموش شدن یک دفعه ای رو بگیرم تا اسیبی به سیستمم وارد نشه...؟

5. نمایش تشکر

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام ممنون از پاسخ خوبتون
    اول اینکه من از اون کابل های دوشاخه ای استفاده کردم همونطور که قبلا گفتم از کابل مانیتورم که دوشاخه ای هست اما با استفاده از اون کابل هم بصورت یک دفعه خاموش میشه
    چطوری جلوی خاموش شدن یک دفعه ای رو بگیرم تا اسیبی به سیستمم وارد نشه...؟

سلام و خواهش میکنم .
    با توجه به این توضیح شما و تست فوق که انجام داده اید ,
    تا جایی که بنده بدونم و تجربه یاری کنه باید مشکل از پاورتون باشه , البته در صورتیکه خاموشی کل سیستم را داشته باشید , نه اینکه فقط خاموشی مانیتور باشه , چون در این حالت بیشتر به تنظیمات مانیتور برمیگرده , که با توجه به توضیحات شما , این مورد در خصوص مشکل شما صدق پیدا نمیکنه .
    پس بازم میگم به نظر بنده میتونه مشکل از پاورتون باشه .
    منتظر نظرات سایر دوستان باشید و ضمنا میتونید به یه متخصص یا تعمیرگاه مربوطه هم نشون بدید .
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام . در واقع این کابل های سه شاخه فیوز دار بیشتر برای مناطقی ( یا کشورها ) بکار میره که ساختار برق مناسبی ندارند , و همون فیوز با کوچکترین نوسات برق , عکس العمل نشون میده و موجب خاموشی سیستم میشه . در مورد اینکه ایا خاموشی سیستم به دفعات میتونه مضر باشه , به نظر بنده که قطعا اینگونه هست , خاموشی کامل و ارتباط مجدد ابتدا به پاور و سپس سایر قطعات صدمه خواهد زد . و البته به نظر بنده با یکی از مراکزی که اینگونه کابل ها و یا تبدیل ها را دارند سوال کنید که فیوزش سالم هست یا خیر . و نهایتا اگه از قطعی و نوسان برق زیادی برخوردار نیستید , از سایر تبدیل ها استفاده کنید . البته با توجه به پریز برق تون . و به عنوان پیشنهاد : حتما از یک محافظ مناسب استفاده کنید که دارای نمایش دیجیتالی ولتاژ برق هم باشه , تا در صورتیکه قطعی و یا نوسانی داشتید محافظت کنه و همیشه مقدار ولتاژ مناسب و یکسانی را ذخیره داشته باشه . منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    ممنون از پاسخ تون من مانیتورم اصلا خاموش نمیشه فقط سیستم بصورت کامل خاموش میشه
    همون طور که شما گفتید فکر کنم مشکل از پاور باشه چون پریزها رو امتحان کردم سیم رو هم عوض کردم اما هنوز مشکل وجود داره و تنها چیزی که امتحان نکردم پاور میمونه که مشکل از همون هست

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

البته یه نکته رو فراموش کردم بگم اینکه سیستمم وقتی خاموش میشه که ی ذره تکون بخوره اگه ی ذره تکون بخوره بصورت کامل سیستم خاموش میشه اما مانیتور خاموش نمیشه و برا روشن کردنش باید از پریز بکشم و دوباره بزنم تا روشن بشه

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

البته یه نکته رو فراموش کردم بگم اینکه سیستمم وقتی خاموش میشه که ی ذره تکون بخوره اگه ی ذره تکون بخوره بصورت کامل سیستم خاموش میشه اما مانیتور خاموش نمیشه و برا روشن کردنش باید از پریز بکشم و دوباره بزنم تا روشن بشه
    پس کیس را باز کنید و ابتدا کلیه اتصالات کابل ها را چک کنید که محکم در جای خودشون قرار گرفته باشند ,
    هر چند که تکان های زیاد برای هارد خیلی مضر هست , مخصوصا در زمان روشن بودن سیستم و اجرای برنامه ها
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    پس کیس را باز کنید و ابتدا کلیه اتصالات کابل ها را چک کنید که محکم در جای خودشون قرار گرفته باشند ,
    هر چند که تکان های زیاد برای هارد خیلی مضر هست , مخصوصا در زمان روشن بودن سیستم و اجرای برنامه ها

نه کیسم زیاد تکون نمیخوره ببینید شما یک میز کامپیوتر رو در نظر بگیرید بعد کشوی صفحه کلید این میز قرقرهاش یکم خرابه که اگه بخوای صفحه کلید رو بکشی بیرون گاهی ی ذره کیس هم تکون میخوره و همین ی ذره ای که تکون میخوره باعث خاموشیش میشه
    تکون خوردنش زیاد نیست فقط به اندازه کشیدن صفحه کلید به بیرون هست که البته فقط گاهی باعث خاموشیش میشه

و گاهی هم خودش خاموش میشه و برا روشن کردنش حتما باید از پریز بکشم و دوباره جا بزنم تا روشن بشه

البته ناگفته نماند با یه بار جا زدن سه شاخه داخل پریز روشن نمیشه حداقل باید 2 الی 3 بار سه شاخه رو دربیارم و دوباره جا بزنم تا روشن بشه

14. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام خسته نباشيد

و یه نکته : اینکه خاموش شدن یک دفعه ای چقدر اسیب به سیستم وارد میکنه...؟

اما يه سوال ديگه:
    اينکه توي دوشاخه کيسم يه چيزي هست فک کنم فيوزي چيزي باشه ميخواستم بپرسم که اون چيه و چيکار ميکنه و خاموش شد يهو مربوط به اين ميشه يا نه عکسشو پايين گذاشتم تا منظورم رو بهتر متوجه بشيد...

تصویر اول :
    http://upir.ir/951/guest/6021_6009a.jpg

تصویر دوم:
    شما مشکلتون کابل اینها نیست به فیوزم ربط نداره چون فیوز بپره دیگه اجازه روشن شدن دوباره نمیده
    من احتمال میدم مادربورد شما مشکل پیدا کرده
    حدس دومم مشکل فن سی پی هست احتمال داره به درستی کار نکنه و گرمای سی پی یو باعت خاموشی سیستم میشه تا جلو صدمه خورد به سی پی یو بگیره
    حدس سوم من مشکل پاور شما هست
    بهتره اینها رو چک کنید بهتره یه متخصص ببینه چون اینجوری ادامه بده حتما مشکلی جدی پیش میاد
    موفق باشید

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •