نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل کنده شدن cpu

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل کنده شدن cpu

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من می خواستم فن cpu را جدا کنم که خمیر سیلیکون بهش بزنم بعد دیدم جدا نمی شه هر کاری کردم جدا نشد فهمیدم که خمیرسیلیکون جنس نامرغوب بوده و نیست که cpu حرارتش می رود بالا خمیر سیلیکون خشک شده و چسبیده به فن cpu بعد یکم با زور خواستم جداش کنم بعد از بیخ کنده شده یعنی cpu و بقیه اجزایش به فن cpu چسبیده شده بود و از مادربرد کنده شد

حالا به نظر شما چه قطعه ای می تونم تهیه کنم که بهش بزنم آیا می شود پایه cpu رو خرید یا موارد دیگر اگر می شود راهنمایی کنید

ممنون می شوم چون عجله داشتم البته شرمنده شما هستم

سکوت CPU هم 775 هست

ممنون می شوم که راهنمایی کنید

با تشکر از شما

2. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hassanzarabi
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من می خواستم فن cpu را جدا کنم که خمیر سیلیکون بهش بزنم بعد دیدم جدا نمی شه هر کاری کردم جدا نشد فهمیدم که خمیرسیلیکون جنس نامرغوب بوده و نیست که cpu حرارتش می رود بالا خمیر سیلیکون خشک شده و چسبیده به فن cpu بعد یکم با زور خواستم جداش کنم بعد از بیخ کنده شده یعنی cpu و بقیه اجزایش به فن cpu چسبیده شده بود و از مادربرد کنده شد

حالا به نظر شما چه قطعه ای می تونم تهیه کنم که بهش بزنم آیا می شود پایه cpu رو خرید یا موارد دیگر اگر می شود راهنمایی کنید

ممنون می شوم چون عجله داشتم البته شرمنده شما هستم

سکوت CPU هم 775 هست

ممنون می شوم که راهنمایی کنید

با تشکر از شما

سلام

فن سی پی یو رو باید اصولی باز کنید به خصوص تو باز کردن گیره هاش باید دقت کنید

اگر بلد نبودید باید لا اقل تو نت سرچ میکردید روش باز کردن رو گیر میاوردید

من فکر نکنم راهی باشه چون کلا از مادر بورد هم کنده شده دیگه

ولی بازم منتظر جواب دوستان باشید

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

حداقل از شاهکارتون یک عکس میذاشتید ببینیم مشکل چقدر جدیه اگر مدار زیر یعنی همون سوکت سی پی یو از برد کنده شده پایه هاش بورد بنداز بره چون فکر نکنم دیگه بشه اون دوباره برد بشه ولی باز عکس بود میشد نظر داد قطعی

5. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •