نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: اضافه کردن پورت USB 3 به مادربرد

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question اضافه کردن پورت USB 3 به مادربرد

سلام
    میخواستم به مادربردم پورت USB3 اضافه کنم، مادربرد هم سوکت PCIe رو داره، از تعمیرکار پرسیدم گفت با این کار سرعت واقعی USB 3 نمیشه، اگه سرعت 100 باشه، با این کار سرعتش 60 خواهد بود.
    با این کار سرعتش چقدر فرق میکنه یا بازم همون سرعت USB 2 رو میده؟ ارزش اضافه کردن USB3 رو داره؟
    لطفا راهنمایی کنید، ممنون

2. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SaeedEsi
    سلام
    میخواستم به مادربردم پورت USB3 اضافه کنم، مادربرد هم سوکت PCIe رو داره، از تعمیرکار پرسیدم گفت با این کار سرعت واقعی USB 3 نمیشه، اگه سرعت 100 باشه، با این کار سرعتش 60 خواهد بود.
    با این کار سرعتش چقدر فرق میکنه یا بازم همون سرعت USB 2 رو میده؟ ارزش اضافه کردن USB3 رو داره؟
    سلام

اولین موردی که باید بهش توجه بشه ساپورت کردن قابلیت USB 3 هست که اگر مادربورد شما اینو ساپورت میکرد پورت USB 3 هم داشت

و این که دیوایسی که میخواین فایل بهش منتقل کنید هم باید USB 3 باشه

وگرنه خب همون usb 2 هم خوبه و ارزش نداره هزینه کنید

3. نمایش تشکر

4. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SaeedEsi
    سلام
    درود
    به هیچ وجه USB 3 نمیشه، البته با یه درگاه USB 3 میتونید ازش ساپورت کنید اما کارایی USB 3 رو مشاهده نخواهید کرد.در کل ارزش انجام این کار رو نداره،مگر اینکه روزانه مجبور باشید با USB 3 کار کنید./
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ
    سلام

اولین موردی که باید بهش توجه بشه ساپورت کردن قابلیت USB 3 هست که اگر مادربورد شما اینو ساپورت میکرد پورت USB 3 هم داشت

و این که دیوایسی که میخواین فایل بهش منتقل کنید هم باید USB 3 باشه

وگرنه خب همون usb 2 هم خوبه و ارزش نداره هزینه کنید
    فکر کنم USB 3 رو ساپورت میکنه، چون داخل CD مادربرد درایور USB 3 هست. اگه اضافه کنم، سرعتش چقدر از USB 3 واقعی کمتر میشه؟ دیوایسی هم که میخوام ازش استفاده کنم USB 3 داره.

7. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز مشخصه که نمی تونید پورت اضافه کنید وقتی مادربرد ساپورت نکنه و عملاً کار بیهوده ای هست.

8. نمایش تشکر

9. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    دوست عزیز مشخصه که نمی تونید پورت اضافه کنید وقتی مادربرد ساپورت نکنه و عملاً کار بیهوده ای هست.
    پوزش برای بالا آوردن تاپیک
    آقای امیر چرا نتونن؟ اکثر مادربورد ها حتی سری نسبتا قدیمی هم از pciexpress ساپورت میکنن و ایشون تنها برای اینکه بخوان از usb 3 استفاده کنند نیاز به کارت usb3 pcie دارن،اینطور نیست؟
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود
    به هیچ وجه USB 3 نمیشه، البته با یه درگاه USB 3 میتونید ازش ساپورت کنید اما کارایی USB 3 رو مشاهده نخواهید کرد.در کل ارزش انجام این کار رو نداره،مگر اینکه روزانه مجبور باشید با USB 3 کار کنید./
    سرعتش چقدر از USB 3 واقعی کمتر میشه؟

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

12. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    پوزش برای بالا آوردن تاپیک
    آقای امیر چرا نتونن؟ اکثر مادربورد ها حتی سری نسبتا قدیمی هم از pciexpress ساپورت میکنن و ایشون تنها برای اینکه بخوان از usb 3 استفاده کنند نیاز به کارت usb3 pcie دارن،اینطور نیست؟
    دو تا نکته:
    - بله درست میگید، من اصلاً فکرم سمت PCI Card ها نرفت، در این حالت دیگه Onboard نیست ولی خب امکان پذیره.
    - یک بار این مورد رو تست کردم، سرعت در حد همون USB 2.0 موند. شاید PCI Card ای که من استفاده کردم یا مادربردی که استفاده کردم به این صورت بوده.

13. نمایش تشکر

14. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SaeedEsi
    سرعتش چقدر از USB 3 واقعی کمتر میشه؟Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
    دوست گرامی بنده شخصا تست نکردم اما تجربیات دیگران نشون میده که اون کارایی و سرعتی که usb3 حقیقی و آنبورد داره،یک کارت pci از. Usb3 نمیتونه داشته باشه،همونطور که اقای امیر گفتن و خودشون تجربه داشتن تفاوت چندانی با usb2 نمیکرد.پس اگه شما فقط برای رفع نیازتون تنها به داشتن usb3 کارتون راه میفته میتونید کارت pcie usb3 رو تهیه کنید،اما اگر تنها ساپورت از usb3 نیازتون رو برآورده نمیکنه و علاوه بر ساپورت کردن ،شما کارایی بمانند usb3 رو خواستار هستید بهتره اقدام به تهیه ی یک مادربورد نسل جدید با پشتیبانی از usb 3 کنید.میتونید در تاپیک مشاوره برای خرید نیازتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند.موفق باشید/
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    دوست گرامی بنده شخصا تست نکردم اما تجربیات دیگران نشون میده که اون کارایی و سرعتی که usb3 حقیقی و آنبورد داره،یک کارت pci از. Usb3 نمیتونه داشته باشه،همونطور که اقای امیر گفتن و خودشون تجربه داشتن تفاوت چندانی با usb2 نمیکرد.پس اگه شما فقط برای رفع نیازتون تنها به داشتن usb3 کارتون راه میفته میتونید کارت pcie usb3 رو تهیه کنید،اما اگر تنها ساپورت از usb3 نیازتون رو برآورده نمیکنه و علاوه بر ساپورت کردن ،شما کارایی بمانند usb3 رو خواستار هستید بهتره اقدام به تهیه ی یک مادربورد نسل جدید با پشتیبانی از usb 3 کنید.میتونید در تاپیک مشاوره برای خرید نیازتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند.موفق باشید/
    USB 3 برام ضروری نیست، چون دیوایس USB 3 دارم فقط برای افزایش سرعت و استفاده از حداکثر کارایی اون، قصد اضافه کردن USB 3 رو داشتم، ممنونم

17. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •