نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: کامپیوترم روشن نمیشه

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض کامپیوترم روشن نمیشه

سلام خسته نباشید

ببخشید نمیدونم چطور شد کامپیوترم روشن نمیشه داشتم باهاش کار میکردم یهو هنگ گرد ریستارت شد بعد وقتی خواست بیاد بالا هارد دیسک 1 رو نشناخت آخه ویندوز داخل اون بعد خاموشش کردم فیش هارد رو کندم و دوباره زدم و روشن کردم رفتم توی بایوس ببینم شناسایی کرده یا نه که دیدم شناسایی کرده بعد که ریستارت کردم ویندوز بیاد بالا دیدم باز نمیاد کامپیوتر رو خاموش کردم در کیس رو باز کردم با باد سردش داخل کیس رو تمیز تکردم روی cpu گرفتم روی ram گرفتم همه جای کامپیوتر رو گرفتم گردخاک رو دور کردم بعد خواستم روشن کنم دکمه روشن شدن رو میزنم صدای بوق میده البته بوقش قطع وصل میشه بعد خودش خاموش میشه و دوباره روشن میشه اما برای بار دوم بوق نمیزنه یکم روشن میمونه بعد خاموش میشه مانیتور هم که کلا خاموشه اصلا روشن نمیشه RAM رو در آورد جاش رو عوض کردم ولی هنوز همون طور چیکارش کنم..؟

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگه موقع باد زدن ، باد به فن ها خورده باشه و چرخیده باشن ، احتمالا این روشن نشدن از اونه
    چی کار باید کرد رو دقیق نمیدونم اما فک کنم یه نیم ساعت صبر کردن چاره اش باشه (جدا کردن کامل از برق)
    بعد رم و گرافیک رو دربیار و داخل اسلات ها و همینطور محل اتصال رم و گرافیک رو خوب تمیز کن
    برا تمیز کردن کامپیوتر ، قبل از دست زدن به قطعات ، دستت رو به آلومینیوم بمال و به ic ها هم دست نزن و محل اتصال رم و ... رو بصورت مستقیم دست نزن (با بادگیر یا دستمال پاک کن محل اتصال رو)
    کلا اگه هاردت هنگ کرد ربط خیلی زیادی به پاک کردن نداشت . با نرم افزار بوت HDD Regenerator چک کن
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

ممنون حل شد سیستم رو تمیز کردم مشکلم حل شد

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •