صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 24

موضوع: مشکل در ورود به قسمت boot لپ تاپ

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در ورود به قسمت boot لپ تاپ

سلام ببخشید من روی لپ تاپم رمز گذاشتم یکی اومده همه اش رمز زده وحالا اینجوری شده میخوام ویندوز لپ تاپم رو عوض کنم نمیشه رمزش رو خودم بلدم اما هرچه میزنم نمیشه الان تقریبا یه هفته ای میشه این جوری شده چکار کنم که بتونم وارد بشم و ویندوز لپ تاپم رو عوض کنم...؟

وقتی میخواهم وارد بشم و ازم درخواست رمز میکنه رمز رو میزنم اما قبول نمیکنه رمز رو این تصویر رو ببینید...

http://upir.ir/sh94/guest/1020305.jpg

البته این عبارت رو هم وارد کردم BFBF5092 که در تصویر می بینید و پس از هر بار خاموش و روشن کردن لپ تاپ عوض میشه

ممنون میشم راهنماییم کنید...

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    سلام ببخشید من روی لپ تاپم رمز گذاشتم یکی اومده همه اش رمز زده وحالا اینجوری شده میخوام ویندوز لپ تاپم رو عوض کنم نمیشه رمزش رو خودم بلدم اما هرچه میزنم نمیشه الان تقریبا یه هفته ای میشه این جوری شده چکار کنم که بتونم وارد بشم و ویندوز لپ تاپم رو عوض کنم...؟

وقتی میخواهم وارد بشم و ازم درخواست رمز میکنه رمز رو میزنم اما قبول نمیکنه رمز رو این تصویر رو ببینید...

البته این عبارت رو هم وارد کردم BFBF5092 که در تصویر می بینید و پس از هر بار خاموش و روشن کردن لپ تاپ عوض میشه

درود .
    شما برای یوزر اکانت رمز گذاشته اید یا برای بایوس ؟ چه لپ تاپی دارید ؟
    چون اگه برای اکانت بود که باید با هر نوع دیسک بوتیبل ویندوزی میتونستید وارد بوت شوید . البته میتونید از هایرن دیسک استفاده کنید . دقیقا برنامهایی برای هر دو قسمت دارد .
    البته اگه PC بود که با برداشتن باتری سیموس یا جامپرها میتونستید درستش کنید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    شما برای یوزر اکانت رمز گذاشته اید یا برای بایوس ؟ چه لپ تاپی دارید ؟
    چون اگه برای اکانت بود که باید با هر نوع دیسک بوتیبل ویندوزی میتونستید وارد بوت شوید . البته میتونید از هایرن دیسک استفاده کنید . دقیقا برنامهایی برای هر دو قسمت دارد .
    البته اگه PC بود که با برداشتن باتری سیموس میتونستید درستش کنید .
    من هم بر روی بایوس رمز گذاشتم هم روی هارد دیسک

رمز هارد را میزنم وارد میشه اما برای بایوس که میزنم وارد نمیشه..

حالا میخواهم وارد بایوس شوم که بتوانم CD را BOOT کنم نمیتوانم

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من هم بر روی بایوس رمز گذاشتم هم روی هارد دیسک

رمز هارد را میزنم وارد میشه اما برای بایوس که میزنم وارد نمیشه..

حالا میخواهم وارد بایوس شوم که بتوانم CD را BOOT کنم نمیتوانم

خوب از طریق یه فلش بوتیبل تست کنید . ضمنا به این لینک هم توجه کنید , قسمت Command Prompt و سایر برنامه های ذکر شده راهم مد نظر داشته باشید .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خوب از طریق یه فلش بوتیبل تست کنید . ضمنا به این لینک هم توجه کنید , قسمت Command Prompt و سایر برنامه های ذکر شده راهم مد نظر داشته باشید .
    این روش را تست کردم نشد فلش مموری ندارم از طریق مموری که روی گوشی ام هست ویندوز را از طریق نرم افزار ISO to USB داخل مموری خودم کردم و تست کردم نشد

درضمن باطری راهم قبلا برای حذف رمز در آوردم به مدت چند دقیقه اما هنوز رمز هست

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز

در مورد لپ تاپ اطلاع دقیقی ندارم اما در اکثر pc ها علاوه بر کلیدی برای وارد شدن به محیط بایوس کلیدی دیگر هم برای وارد شدن به صفحه بوت منو وجود دارد ببینید احیانا چنین کلیدی برای لپ تاپ تان موجود هست؟

در ضمن نرم افزاری هم برای حذف پسورد بایوس وجود دارد که می توانید در محیط ویندوز از این نرم افزار استفاده کنید اما باز هم مطمئن نیستم بر روی لپ تاپ جواب دهد؟ (حتی تست این نرم افزار هم خطرناک می باشد)

CMOS De-Animator

عدم دسترسی به محیط bios

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

در مورد لپ تاپ اطلاع دقیقی ندارم اما در اکثر pc ها علاوه بر کلیدی برای وارد شدن به محیط بایوس کلیدی دیگر هم برای وارد شدن به صفحه بوت منو وجود دارد ببینید احیانا چنین کلیدی برای لپ تاپ تان موجود هست؟

در ضمن نرم افزاری هم برای حذف پسورد بایوس وجود دارد که می توانید در محیط ویندوز از این نرم افزار استفاده کنید اما باز هم مطمئن نیستم بر روی لپ تاپ جواب دهد؟ (حتی تست این نرم افزار هم خطرناک می باشد)

CMOS De-Animator

عدم دسترسی به محیط bios
    سلام

برای ورود به صفحه بایوس لپ تاپ فقط یک کلید هست آن هم با کلید F2 امکان پذیر هست

برای حذف رمز بایوس چکار باید انجام دهم...؟
    واما برای حذف رمز بایوس از طریق نرم افزار این عمل چه منافعی دارد؟ و چه معایبی دارد...؟

12. نمایش تشکر

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

برای ورود به صفحه بایوس لپ تاپ فقط یک کلید هست آن هم با کلید F2 امکان پذیر هست

برای حذف رمز بایوس چکار باید انجام دهم...؟
    واما برای حذف رمز بایوس از طریق نرم افزار این عمل چه منافعی دارد؟ و چه معایبی دارد...؟
    دوست عزیز

در آدرس زیر دو روش یکی با نرم افزار و دیگری بدون نرم افزار برای حذف پسورد بایوس ارایه شده است و هر آنچه به آن نیاز دارید و پاسخ سوال هایتان هم موجود می باشد :

عنوان: عدم دسترسی به محیط bios
    مشاهده صفحه

موفق باشید.

14. نمایش تشکر

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود .
    @ alimorteza12 ,

ببینید دوست عزیز مشکل رمز بایوس نمیتونه جلوگیری کنه از نصب ویندوز و ورود به محیط بوت , شما باید پیدا کنید با کدوم کلیدها میتونید بوت سیستم را عوض کنید .
    ضمنا جهت حذف و تغییر پسورد بایوس و هارد میتونید به این لینک مراجعه کنید . دو روش هست که اولی توسط برنامه کم حجمی بنام unlock hd هست و دومی در یک سایت روسی که همون کدی را که در تصویر گذاشته اید یا کد جدیدی که بهتون میده را وارد کنید تا همین سایت یه کد جدید به شما بده . ضمنا به هشدار در روش فوق هم توجه کنید .
    ضمنا برای رایت ویندوز روی فلش ( بوتیبل کردن ) در انجمن چندین روش و برنامه معرفی شده , که میتونید استفاده کنید .از رم گوشی هم استفاده نکنید از یک فلش 8 گیگ به بالا استفاده کنید , چون ویندوزتون 64 بیتی هست . لینک مربوطه .

عنوان: آموزش نصب ویندوز از طریق فلش

مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

در آدرس زیر دو روش یکی با نرم افزار و دیگری بدون نرم افزار برای حذف پسورد بایوس ارایه شده است و هر آنچه به آن نیاز دارید و پاسخ سوال هایتان هم موجود می باشد :

عنوان: عدم دسترسی به محیط bios
    مشاهده صفحه

موفق باشید.
    تایپکی که معرفی کردید در روش اول با نرم افزار که گفته خطرناک هست و امکان از کار انداختن سیستم میشه که تست نکردم اما در روش دوم که بدون نرم افزار هست تست کردم هیچ چیزی حاصل نشد نمیدانم شایت من کد را در CMD اشتباه وارد کردم اما من دقیقا عین همین باحروف بزرگ زیرهم تایپ کردم و در آخر اینتر را زدم اما چیزی حاصل نشد...

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)