صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 24

موضوع: مشکل در ورود به قسمت boot لپ تاپ

1. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    @ alimorteza12 ,

ببینید دوست عزیز مشکل رمز بایوس نمیتونه جلوگیری کنه از نصب ویندوز و ورود به محیط بوت , شما باید پیدا کنید با کدوم کلیدها میتونید بوت سیستم را عوض کنید .
    ضمنا جهت حذف و تغییر پسورد بایوس و هارد میتونید به این لینک مراجعه کنید . دو روش هست که اولی توسط برنامه کم حجمی بنام unlock hd هست و دومی در یک سایت روسی که همون کدی را که در تصویر گذاشته اید یا کد جدیدی که بهتون میده را وارد کنید تا همین سایت یه کد جدید به شما بده . ضمنا به هشدار در روش فوق هم توجه کنید .
    ضمنا برای رایت ویندوز روی فلش ( بوتیبل کردن ) در انجمن چندین روش و برنامه معرفی شده , که میتونید استفاده کنید .از رم گوشی هم استفاده نکنید از یک فلش 8 گیگ به بالا استفاده کنید , چون ویندوزتون 64 بیتی هست . لینک مربوطه .

عنوان: آموزش نصب ویندوز از طریق فلش

مشاهده صفحه
    سلام خسته نباشید
    من رمز رو چند بار اشتباه زدم و یه کد { 00610 } به من داد اما بعد وقتی کد رو وارد این قسمت که توی خود سایت
    { Введите код тут } وارد کردم چندین کد دیگه هم بهم داد که اون کد ها رو دونه به دونه روی سیستم وارد کردم هیچ تاثیری نداشت و میگفت رمز اشتباه است...
    ممنون میشم از شما دوستان عزیز من را بیشتر راهنمایی کنید تا بتوانم رمز هارد دیسک رو حذف کنم ...

تصویر زیر رو ببینید...

http://upir.ir/sh94/guest/56300.jpg

درضمن فلش ندارم یه ویندوز دارم 32 هست حافظه رم گوشیم 8گبگ هست و ویندوز هم 4 گیگ حجم میگیره که توی حافظه ریختم ولی نمیتونم برم توی بایوس لپ تاپم تنظیمات رو انجام بدم تا بتونم از طریق فلش ویندوز را نصب کنم....

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

من فلش ندارم اگر امکان دارد من را طوری راهنمایی کنید که بتوانم با حافظه رم گوشیم ویندوز را عوض کنم یه ویندوز با پسوند IOS گرفتم حجمش4 هست ممنون از لطف شما...

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alimorteza12
    سلام خسته نباشید
    من رمز رو چند بار اشتباه زدم و یه کد { 00610 } به من داد اما بعد وقتی کد رو وارد این قسمت که توی خود سایت
    { Введите код тут } وارد کردم چندین کد دیگه هم بهم داد که اون کد ها رو دونه به دونه روی سیستم وارد کردم هیچ تاثیری نداشت و میگفت رمز اشتباه است...
    ممنون میشم از شما دوستان عزیز من را بیشتر راهنمایی کنید تا بتوانم رمز هارد دیسک رو حذف کنم ...

تصویر زیر رو ببینید...

http://upir.ir/sh94/guest/56300.jpg

درضمن فلش ندارم یه ویندوز دارم 32 هست حافظه رم گوشیم 8گبگ هست و ویندوز هم 4 گیگ حجم میگیره که توی حافظه ریختم ولی نمیتونم برم توی بایوس لپ تاپم تنظیمات رو انجام بدم تا بتونم از طریق فلش ویندوز را نصب کنم....
    من فلش ندارم اگر امکان دارد من را طوری راهنمایی کنید که بتوانم با حافظه رم گوشیم ویندوز را عوض کنم یه ویندوز با پسوند IOS گرفتم حجمش4 هست ممنون از لطف شما...
    سلام .
    دوست عزیز , هر کدوم از اون کدها در تصویر فوق برای سری مشخص شده خودش هست . ضمنا از روش اول که با برنامه unlock hd بود استفاده کردید .
    البته به نظر من , بهترین راه با توجه به موارد ذکر شده در پستهای اخیر اینه که به یکی از مراکز یا مغازه های تعمیراتی مربوطه ببرید تا اونها کلیه پسوردهای هارد و بایوس و ... را براتون ریست کنند , و بعدا خودتون ویندوز عوض کنید یا همونجا هم بگید ویندوز را براتون عوض کنند .
    البته میدونید با کدوم کلید وارد انتخاب بوت منو میشوید , منظورم محیط بایوس نیست . در بیشتر لپ تاپ ها بعد از ریستارت مثلا کلید f8 یا f12 یا f2 یه منو براتون میاره که انتخاب میکنید بوت با هارد باشه یا سی دی رام یا ..., احتمالا برای شما F12 باشه .

دقیقا مدل کامل لپ تاپ تون چیه ؟ کامل بنویسید .
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    دوست عزیز , هر کدوم از اون کدها در تصویر فوق برای سری مشخص شده خودش هست . ضمنا از روش اول که با برنامه unlock hd بود استفاده کردید .
    البته به نظر من , بهترین راه با توجه به موارد ذکر شده در پستهای اخیر اینه که به یکی از مراکز یا مغازه های تعمیراتی مربوطه ببرید تا اونها کلیه پسوردهای هارد و بایوس و ... را براتون ریست کنند , و بعدا خودتون ویندوز عوض کنید یا همونجا هم بگید ویندوز را براتون عوض کنند .
    البته میدونید با کدوم کلید وارد انتخاب بوت منو میشوید , منظورم محیط بایوس نیست . در بیشتر لپ تاپ ها بعد از ریستارت مثلا کلید f8 یا f12 یا f2 یه منو براتون میاره که انتخاب میکنید بوت با هارد باشه یا سی دی رام یا ..., احتمالا برای شما F12 باشه .

دقیقا مدل کامل لپ تاپ تون چیه ؟ کامل بنویسید .

من ویندوز رو توی رم گوشیم ریختم من چون سی دی رام لپ تاپ خراب هست میخوام از طریق رم گوشی ویندوزش رو عوض کنم ویندوز رو ریختم توی رم و گوشیم رو روی حالت ذخیره انبوه گذاشتم که رم گوشیم فعال باشه نه حافظه داخلی...

نکته دیگه اینکه قسمت بوت رو که گفتید من قبلنا سی دی رو قرار میدادم و دکمه اینتر رو میزدم میرفت برا نصب ویندوز و دکمه F2 که وارد تنظیمات بایوس میشه و در دکمه F8 این تصویر رو میاره و وقتی دکمه F12 را که میزنم هیچی بالا نمیاره مستقیم میره روی ویندوز، و ویندوز رو بالا میاره ..

نام کامل لپ تاپ
    Acer TravelMate 4750

7. نمایش تشکر

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کلید Esc را هم تست کنید .
    ضمنا کلید جهت نمای سمت راست و f12 را هم تست کنید .
    این لینک و این لینک را هم ببینید .
    این هم لینک از خود سایت ایسر در این مورد , بوت منو .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    کلید Esc را هم تست کنید .
    ضمنا کلید جهت نمای سمت راست و f12 را هم تست کنید .
    این لینک و این لینک را هم ببینید .
    این هم لینک از خود سایت ایسر در این مورد , بوت منو .
    سلام
    ممنون از راهنمایی شما

لینک های را که دادید طبق همان عمل کردم و تنظیمات در قسمت بایوس را انجام دادم و صفحه بوت سیستم را با F12 آوردم اما اینجا خبری از رم گوشی من نیست

این تصویر را ببینید..
    http://upir.ir/sh94/guest/5090.jpg

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

بهترین راه باز کردن قسمت رم سیستم هست و فیش باتری رو از جاش در بیار کمی صبر کن و بزن...
    اطلاعات بایوس بر میگرده حالت اول
    اگه فیش باتری رو ندیدی پشت لپ تاپو باز کن و باتری رو پیدا کن و 2 سر + - رو اتصال کوتاه کن درست میشه.

توجه کن که حتما شارژر و باتری اصلی لپ تاپو جدا کرده باشی

13. نمایش تشکر

14. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    ممنون از راهنمایی شما

لینک های را که دادید طبق همان عمل کردم و تنظیمات در قسمت بایوس را انجام دادم و صفحه بوت سیستم را با F12 آوردم اما اینجا خبری از رم گوشی من نیست

این تصویر را ببینید..
    http://upir.ir/sh94/guest/5090.jpg
    درود .
    دوست عزیز گزینه های اول و دوم که کاملا مشخص هستند اما بنده از گزینه سومی بی اطلاع هستم . امکان میدم که به همون اسلات رم مربوط بشه , در بعضی لپ تاپ ها درگاه رمی که دارند حدث میزنم که همون باشه , بهرحال اگه درست بوتش کرده باشید باید بعد از انتخاب گزینه شماره سوم و ادامه کار متوجه شوید . تست کنید , ضرر که نمیکنید . نهایتا بعدا تغییرش میدید.در صورت امکان یه فلش از کسی قرض بگیرید و بوتش کنید و سپس به لپ تا تون وصل کنید ببینید اصلا شناسایی میکنه ؟

ضمنا امکان اینکه سی دی رام شما ضعیف شده باشه و نتونه دیسک های بوت را درست اجرا کنه هست .

نکته مهم : شما این تست را هم انجام دهید در یک سیستم دیگه که دی وی دی رایتر سالم و خوبی داره اقدام به تهیه کپی یه دیسک از ویندوز دیگه کنید اما حتما سرعت رایت را روی 8x بگذارید و ( اگه فایل ایزو ویندوز را دارید ) سعی کنید از برنامه الترا ایزو استفاده کنید . اموزشش هم در انجمن هست و خیلی هم ساده هست و سپس دیسک را در لپ تاپ تون قرار بدید و یه ریستارت کنید و سپس ابتدا f12 را بزنید و مجددا روی گزینه اول که سی دی رام هست بزارید ,( حتما انجام بدید نگید که قبلا روی اون گزینه گذاشته شده و بی خیال شوید , حتما انجام دهید ) ببینید ادامه مراحل را براتون میاره ؟
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    دوست عزیز گزینه های اول و دوم که کاملا مشخص هستند اما بنده از گزینه سومی بی اطلاع هستم . امکان میدم که به همون اسلات رم مربوط بشه , در بعضی لپ تاپ ها درگاه رمی که دارند حدث میزنم که همون باشه , بهرحال اگه درست بوتش کرده باشید باید بعد از انتخاب گزینه شماره سوم و ادامه کار متوجه شوید . تست کنید , ضرر که نمیکنید . نهایتا بعدا تغییرش میدید.در صورت امکان یه فلش از کسی قرض بگیرید و بوتش کنید و سپس به لپ تا تون وصل کنید ببینید اصلا شناسایی میکنه ؟

ضمنا امکان اینکه سی دی رام شما ضعیف شده باشه و نتونه دیسک های بوت را درست اجرا کنه هست .

نکته مهم : شما این تست را هم انجام دهید در یک سیستم دیگه که دی وی دی رایتر سالم و خوبی داره اقدام به تهیه کپی یه دیسک از ویندوز دیگه کنید اما حتما سرعت رایت را روی 8x بگذارید و ( اگه فایل ایزو ویندوز را دارید ) سعی کنید از برنامه الترا ایزو استفاده کنید . اموزشش هم در انجمن هست و خیلی هم ساده هست و سپس دیسک را در لپ تاپ تون قرار بدید و یه ریستارت کنید و سپس ابتدا f12 را بزنید و مجددا روی گزینه اول که سی دی رام هست بزارید ,( حتما انجام بدید نگید که قبلا روی اون گزینه گذاشته شده و بی خیال شوید , حتما انجام دهید ) ببینید ادامه مراحل را براتون میاره ؟
    اون گذینه را زدم اما هیچ تاثیری ندیدم
    خودم فکر میکنم بخاطر اینکه دارم از رم گوشیم استفاده میکنم جواب نمیگیرم من تا چند روز دیگه که فلش خودم را بیاورند نتیجه را به شما اطلاع میدهم

17. نمایش تشکر

18. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اون گذینه را زدم اما هیچ تاثیری ندیدم
    خودم فکر میکنم بخاطر اینکه دارم از رم گوشیم استفاده میکنم جواب نمیگیرم من تا چند روز دیگه که فلش خودم را بیاورند نتیجه را به شما اطلاع میدهم
    بله , احتمالا همانطور که قبلا اشاره کردم و شما هم حدس میزنید , مشکل از رم شما باشه , راستی رم را با رم ریدر تست کردید ؟ حالتهای متفاوت اون را هم تست کنید . و ضمنا برای بوت ان از سایر برنامه ها هم که معرفی شدند و اموزشش هست استفاده کنید . البته میتونید تست کپی و رایت مجدد دیسک ویندوز را روی یه دیسک خام سالم با توجه به مواردی که در پست قبلم اشاره کردم انجام دهید . این موارد را تا فلش به دستت تون میرسه تست کنید .
    از نصب بودن درایورهای یو اس بی لپ تاپ تون هم مطمئن شوید .
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)