نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: منظور از O.C در مشخصات مادر بورد

1. Alireza94.7 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Lightbulb منظور از O.C در مشخصات مادر بورد

سلام دوستان
    این مشخصات کامپیوتر منه
    screenshot-www asus com 2015-07-15 22-34-06.png
    منظور از o.c در تصویر بالا چیه؟
    ممنون میشم از کسانی که پاسخ کاملی رو بگن

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منظور Over Clock هست که مربوط به RAM هست و مادربرد شما این فرکانس هایی مربوط به RAM رو که در تصویر نوشته شده پشتیبانی می کنه.

4. نمایش تشکر

5. Alireza94.7 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    منظور Over Clock هست که مربوط به RAM هست و مادربرد شما این فرکانس هایی مربوط به RAM رو که در تصویر نوشته شده پشتیبانی می کنه.
    یعنی من برای استفاده از فرکانس 1333 باید رمم رو Over Cock کنم؟

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Alireza94.7
    خیر قربان. رم ها در پلت فرم اینتل در هر فرکانسی که خریداری بشن (1333-3333) ابتدا با 1333 بوت یا به اصطلاح Safe boot میشن تا با پایداری بیشتری برای بار اول سیستم رو راهندازی کنید.
    بعد میتونید با فعال سازی XMP از بایوس به فرکانس کارخونه یا با اورکلاک یا دان کلاک به فرکانس دلخواه برسید که مسئولیتش بر عهده خودتونه.

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Alireza94.7
    در واقع RAM ها یک سری فرکانس های استاندارد دارند که اگه مادربرد شما این فرکانس ها رو ساپورت نکنه، باید Over Clock بشه فرکانسش.

* اینا رو آقا شاهین همکار عزیزم به من یاد دادند البته.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

در تایید و جمع بندی پاسخ دو دوست خوبمون:

هر نسل از رم ها (DDR، DDR2، DDR3، DDR4) یک فرکانس استاندارد یا پایه دارن، و فرکانس های بالاتر از اون از طریق Overclock حاصل میشن.

فرکانس استاندارد برای رم های DDR3 ابتدا 1333MHz بود، و بعد از چند سال، روی مادربوردهای جدیدتر 1600MHz به عنوان فرکانس استاندارد یا پایه معرفی شد. فرکانس های بالاتر از فرکانس پایه فقط از طریق اورکلاک به دست میان.

شرکت های تولید کننده رم، ماژول هایی ارایه میکنن که بهشون رم های مخصوص اورکلاک گفته میشن. اگه روی جعبه رم نوشته مثلاً 2400MHz، یعنی شرکت سازنده تضمین میکنه این رم رو تا 2400MHz بدون هیچ مشکلی میتونید اورکلاک کنید. البته تایمینگ لازم برای دستیابی به فرکانس تضمین شده هم روی جعبه نوشته میشه.

حالا شما این رم رو روی مادربورتون نصب میکنید. همونطور که دوستان گفتن، بار اول، رم با فرکانس پایه پشتیبانی شده توسط مادربورد کار میکنه (برای اسلات های DDR3 گفتیم که فرکانس پایه 1333 یا 1600 مگاهرتز هست). برای دستیابی به فرکانس نوشته شده روی جعبه، در صورتی که در مشخصات مادربوردتون دکر شده که فرکانس 2400MHz پشتیبانی میشه، میتونید وارد تنظیمات مادربورد بشید، XMP یا eXtreme Memory Profile مورد نظرتون (همون فرکانس نوشته شده روی جعبه) رو انتخاب کنید، تنظیمات تایمینگ لازم برای دستیابی به فرکانس 2400MHz رو مطابق چیزی که روی جعبه نوشته ست کنید، تنظیمات رو ذخیره کنید تا بعد از بوت شدن مجدد رم با فرکانس 2400MHz کار کنه.

شاید با تغییر دادن مولفه های تایمینگ بتونید به فرکانس های بالاتر از مقدار نوشته شده روی جعبه هم دست پیدا کنید، ولی در این صورت اگه رم دچار مشکل بشه دیگه گارانتی مسئولیتی به عهده نمیگیره.

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •