سلام:اگه USBکامپیوتر بسوزد : باید چه کرد :برای نصب به سخت افزار دیگه احتیاج داره :
سلام:اگه USBکامپیوتر بسوزد : باید چه کرد :برای نصب به سخت افزار دیگه احتیاج داره :
7sky, A (\/) ! Я, ali hosein, arefgh96, ARTHUR, Cyrus, menace, Microtel, N!MA, player, SajjadKhati, Satanic, The king, Ya Mahdi
شاهین جون :usb حالا فرض کنید سوخته باشه همشون :اخه چه ربطی به مادربورد داره:حالا من باید چیکار کنم
ببینید در ایران نمایندگی های لوازم الکتریکی بسیار خدمات محدودی ارایه میدن. ولی اگر گارانتی واقعا گارانتی باشه و هیچ راهی جز تعویض. کالا نباشد این کار رو انجام میدن. ولی اگه بخواد قطعه تعویض بشه اونم مادر بورد و اگه هم یه چیپ خیلی کوچیک یا یه مدار خیلی کوچیک خراب باشه کلا مادر بورد و میگن باطل شده. و شما باید نوشو بخری! این در حالیه که شاید اون قطعه هیچ اختلالی در سیستم ایجاد نکنه و یا تعمیرش کاری نداشته باشه ولی اکثرا تعمیر نمیکنن. شما الان پورتات سوخته؟
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
نسوخته حالا اگه سوخته بود دوست عزیز :پورت های usb باید از کجا برم دوباره تهیه کنم =========:یعنی اگه سوخته باشه مادربورد هم میسوزه
پورتهای یو اس بی بصورت آنبرد رو مادربرد نصبن .اگه سوخته باشه یا باید مادربردو بدی تعمیربایه هزینه سرسام اور و یمدت طولانی.میتونی هم بصورت غیر آنبرد وروی اسلاتهای پی سی ای نصب کنی که خیلی هزینش کمتره.زمان هم هدر نمیشه.
البته بعید میدونم یواس بیت سوخته باشه.شاید درایوهای یواس بیت چاک شدن.درایوهاشو مجددا نصب کن ییین چی میشه
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
تو اکثر مغازه های سخت افزار فروشی و لوازم جانبی فروشی و پاساژهای کامپیوتری پیدا میشه
یو اس بی 2 حدودا 20-30 تومنه
ولی یو اس بی 3 ها فکر کنم حدود 120 تومن
و در ضمن شما مشکل خودتونو دقیق توضیح نداده اید
و فقط پرسیده اید با پورتهای یو اس بی سوخته چیکار باید کرد !
شاید هم مشکل ندارید واقعا !
ولی اگر مشکلتون عدم شناسائی دیوایسهای یو اس بی هستش بهتره با یه توزیع لینوکس سیستم رو بصورت لایو بوت کنید و یو اس بیها رو اونجا هم تست کنید
و یا میتونید ویندوزتونو عوض کنید
چون احتمال مشکل نرم ازفاری هم زیاده
و آسون ترین راه آپدیت درایور یو اس بی هست
بوک مارک ها