صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: سوختن پورت USB

1. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سوختن پورت USB

سلام:اگه USBکامپیوتر بسوزد : باید چه کرد :برای نصب به سخت افزار دیگه احتیاج داره :

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali hosein
    سلام:اگه USBکامپیوتر بسوزد : باید چه کرد :برای نصب به سخت افزار دیگه احتیاج داره :
    قطعاً همه پورت های USB که باهم دچار مشکل نمیشه. اگر پورت سالم دیگه هست میتونید ازش استفاده کنید.

ولی نه، اگر مشکل اساسی باشه و خود چیپست مادربورد ایراد پیدا کنه، بهتره مادربورد رو به گارانتی یا تعمیر بدین، یا یه مادربورد جدید بخرین.

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شاهین جون :usb حالا فرض کنید سوخته باشه همشون :اخه چه ربطی به مادربورد داره:حالا من باید چیکار کنم

5. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شاهین جون :usb حالا فرض کنید سوخته باشه همشون :اخه چه ربطی به مادربورد داره:حالا من باید چیکار کنم
    ببینید در ایران نمایندگی های لوازم الکتریکی بسیار خدمات محدودی ارایه میدن. ولی اگر گارانتی واقعا گارانتی باشه و هیچ راهی جز تعویض. کالا نباشد این کار رو انجام میدن. ولی اگه بخواد قطعه تعویض بشه اونم مادر بورد و اگه هم یه چیپ خیلی کوچیک یا یه مدار خیلی کوچیک خراب باشه کلا مادر بورد و میگن باطل شده. و شما باید نوشو بخری! این در حالیه که شاید اون قطعه هیچ اختلالی در سیستم ایجاد نکنه و یا تعمیرش کاری نداشته باشه ولی اکثرا تعمیر نمیکنن. شما الان پورتات سوخته؟
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نسوخته حالا اگه سوخته بود دوست عزیز :پورت های usb باید از کجا برم دوباره تهیه کنم =========:یعنی اگه سوخته باشه مادربورد هم میسوزه

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نسوخته حالا اگه سوخته بود دوست عزیز :پورت های usb باید از کجا برم دوباره تهیه کنم =========:یعنی اگه سوخته باشه مادربورد هم میسوزه
    مادربرد نمیسوزه
    چیپی که مربوط به پورتهای یو اس بی روی برد هست دچار مشکل میشه

که اگه اینطور باشه میتونید یه PCI USB Card بگیرید
    این کارتها تو اسلات پی سی آی جا میگیرن و معمولا دارای 4 تا پورت یو اس بی هستند
    دو نوع یو اس بی 2 و یو اس بی 3 هم دارن

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

پورتهای یو اس بی بصورت آنبرد رو مادربرد نصبن .اگه سوخته باشه یا باید مادربردو بدی تعمیربایه هزینه سرسام اور و یمدت طولانی.میتونی هم بصورت غیر آنبرد وروی اسلاتهای پی سی ای نصب کنی که خیلی هزینش کمتره.زمان هم هدر نمیشه.
    البته بعید میدونم یواس بیت سوخته باشه.شاید درایوهای یواس بیت چاک شدن.درایوهاشو مجددا نصب کن ییین چی میشه

11. نمایش تشکر

12. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط #elahe#

که اگه اینطور باشه میتونید یه PCI USB Card بگیرید
    این کارت ها مثل یو اس بی هستند درسته سوال دیگه :تو سایت های اینترنتی کم یابند از کجا بخرم

================================================== ======

عباس جون :دوست عزیز ببرم تعمیرگاه چیکار میکنه :روش چی نصب میکنه
    ویرایش توسط wasted : 19-11-2014 در ساعت 18:06 دلیل: پست های متوالی

13. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

این کارت ها مثل یو اس بی هستند درسته سوال دیگه :تو سایت های اینترنتی کم یابند از کجا بخرم
    ببر نمایندگی رسمی مادربوردت و مشکل رو توضیح بده اونا خودشون توضیح میدن که مشکل چیه و راه حل چیه،هزینه رو هم مشخص میکنن.
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

================================================== ======

تو اکثر مغازه های سخت افزار فروشی و لوازم جانبی فروشی و پاساژهای کامپیوتری پیدا میشه
    یو اس بی 2 حدودا 20-30 تومنه
    ولی یو اس بی 3 ها فکر کنم حدود 120 تومن

و در ضمن شما مشکل خودتونو دقیق توضیح نداده اید
    و فقط پرسیده اید با پورتهای یو اس بی سوخته چیکار باید کرد !
    شاید هم مشکل ندارید واقعا !

ولی اگر مشکلتون عدم شناسائی دیوایسهای یو اس بی هستش بهتره با یه توزیع لینوکس سیستم رو بصورت لایو بوت کنید و یو اس بیها رو اونجا هم تست کنید
    و یا میتونید ویندوزتونو عوض کنید
    چون احتمال مشکل نرم ازفاری هم زیاده
    و آسون ترین راه آپدیت درایور یو اس بی هست

16. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •