از این پس تمامی مطالب مربوط به آنتی ویروس مکافی در این تاپیک مطرح می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک تکراری خودداری فرمایید.
از این پس تمامی مطالب مربوط به آنتی ویروس مکافی در این تاپیک مطرح می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک تکراری خودداری فرمایید.
ویرایش توسط Secure : 14-04-2016 در ساعت 22:06
نمایش امضاء
سلام
جهت اطلاع بگم McAfee VirusScan Enterprise هم در سایت ایران ستاپ قرار گرفته و ازش پشتیبانی میکنند
سرور مخصوص ضد تحریم هم داره
بنده شخصا فکر میکنم ، به جای اینکه پول بدن از ایران ستاپ سرور بگیرند ، از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنند ، وقتی کسی از مکافی استفاده میکنه ، قطعا کسپر ، بیت و یا نوترون مشکل ساز نخواهد بود ، من اگر جای این افراد بودم ، از کسپر استفاده میکرد ؛ هم نیاز به سرور های به اصطلاح تحریم شکن نداره و هم اینکه از مکافی قوی تره.
سلام خدمت همگی ....یه سوال داشتم من از انتی ویروسmacafee enterprise استفاده میکنم...ولی نمیدونم در کنار این انتی ویروس از چه فایروالی استفاده کنم.؟لطفا زودتر ج بدید
رمم=4 و cpu=e6700 duall core ممنون از همگی
سلام.
یه سوال داشتم در مورد آنتی ویروس مِکافی . بر روی سیستمهای شبکه ی یه اداره چندتا آنتی ویروس مِکافی نصب هست که قبلا وقتی فلش رو به سیستم وصل میکردی فقط اسکن میکرد و هیچ سوالی چیزی اضافه نمیپرسید که مثلا میخوای اجازه بدم باز شه یا نشه یا فلان.. یا اینکه اصلا واسه باز کردن محتویات فلش موقع اتصال اون به سیستم ازت اول بخواد یه پسوورد بزنی و بعد بذاره ببینی محتویات داخلش رو.. ولی الان اینطور شده . یعنی وقتی فلش رو میزنی بهش اول مِکافی ازت پسووردی رو میخواد که تا وارد نکنی نمیذاره بری توی فلشت. بنده زیاد با این آنتی ویروس کار نکردم و بیشتر با آنتی ویروسای دیگه کار کردم و چندین و جند ساله از این آنتی ویروس استفاده نکردم که مخصوصا توی این جدیداش بدونم چه قابلیتهایی اضاف شده یا خیر . قبلا که همچین چیزایی نداشت . حالا دوستانی که استفاده میکنن . آشنایی دارند باهاش آیا این تنظیمات خاصی داره که مثلا موقع اتصال یه دیسک خروجی و اینها اول ازت پسوورد بخواد بعد اجازه باز کردن بده؟ محبت میکنید پاسخ بدید . ممنونالان بنده دمه دست ندارم این سیستمها رو و اصلا آنتی ویروس مِکافی هم خودم ندارم و اگه بخوام خودم امتحان کنم باید اولا یه نسخه ی آخرشو دانلود کنم + نصب ماشینهای مجازی مثل vmware workstation و.. تا خودم دنبالشو بگیرم ببینم کجا میتونم پیداش کنم این قابلیت رو. که کلی هم زمان میبره و الا خودم دنبال قضیه رو میگرفتم.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها