چرا من نمیتونم دانلودش کنم؟؟؟؟؟؟؟
به اين نوع پيشنهادها GiveAway گفته ميشه,معمولا از سه ماه تا يكسال ميشه از يك برنامه استفاده كرد....بسياري از اين GiveAwayها از طريق شبكه هاي اجتماعي (بخصوص فيس بوك) انجام ميشه....با لايك يا Shareيكي از تبليغات, اجازه استفاده از محصولات اون شركت فراهم ميشه
براي يك كاربر خانگي فكر ميكنم همين Antivirus Plus بهترين انتخاب باشه.....نسخه Interprise مخصوص Networkهاست....
1.jpg
براي كاربران خانگي سه نسخه موجود هست:
نيازي به كرك نيست....معمولا افرادي كه در ايران از اين نرم افزار استفاده ميكنن,بصورت افلاين اپديت ميكنن
در ضمن فكر ميكنم براي دسترسي به محصولات مك افي بايد از روشهاي دورزدن تحريم استفاده بشه
نمایش امضاءNima
درود به سافتگذریهای جیگرالبته فورومتون راستش یه نمه پایینتر از سافت 98هاشده از نظر کیفیت به هرحال میخواستم تجربه شخصی کار بااین انتی ویروس رو خدمتتون به صورت کلی بگم 1-اولا سخت افزار حداقلی برای نصب این نسخه اخریش mcafee8.8patch4درسته خیلی بالا نیست ولی حداقل باید باشه تا شکایتی از سنگینیش نشه چون برای سیستم های جدید طراحی شده 2-از سایت توپ سافتگذر دانلود کنید اخرین نسخه یا به فراخور سیستمتون نسخه های قبل مثل 8.7سپس3-دانلود به روزرسانی افلاین که اون هم توی سایت سافتگذر با بسته های هفتگیش هستش که تا اینجا بروزرسانی سنگینش حل شدش4-به یه قند شکن یا شیلترشکن رایگان نیاز دارید چون این پولیها بدرد ماجماعت پولدار که نمیخوره البته خودم رو عرض میکنم البته توی پرانتز بگم این قندشکنهای رایگان بهتره تجربه شخصی مه5-پورت وادرسش قندشکنتون رو از قسمت ادیت اپدیت توی سربرگ پروکسی انتی ویروس وارد میکنیند وتمام واینکه اپدیت روزانه این انتی ویروس یعنیmcafee virus scan enterpriseخیلی حجم مناسبی داره وپایینه وشخصا به اینصورت مدتهای زیادیه ازش استفاده میکنم ومشکلی هم ندارم وانلاین اپدیت میگیرم ووقتی هم میخوام ویندوزم رو عوض یا بک اپ برگردونم از درایو سی تو پوشه پروگرام فایلز تو پوشهcommon filsبازم توی پوشه مکافی قسمتEngineکپی میکنید وبرمیدارید که همون اپدیت اخر انتی ویروستون هستش وبه همین صورت پس از تعویض ویندوز توی همون قسمت میریزید
زیاده عرضی نیست یاعلی
سلام دوستان من سال هاست که با mcafee vse کار میکنم واز طرفداران پر و پاقرصشم. اگر هر مشکلی با این ضد ویروس رایگان و قدرتمند داشته باشید من در خدمتم...
ضمنا اینم بگم که از سال 89 به بعد سرور های مکافی برای آپدیت آنتی ویروس مکافی با آی پی های ایران تحریم شدند که اون مشکل هم برای من حل شده هست(استفاده از ق*%ن*-د شک%/ن)اگه خاستید بگین براتون آپ کنم...
و برای آپدیت آفلاین که سافت گذر هر هفته میزاره یا خودتون هم میتونید از سایت مکافی دانلود کنید به شرط داشتن ق%*/-ند شک**/&%&%$«ن)
موفق باشید...
البته که پدر تمام آنتی ویروس های دنیا مکافیه
چه موقع هایی که تر و خشک رو با هم میسوزوند و ویروس و فایل بدبختی که ویروس بهش چسبیده بود رو نابود میکرد اما انگار جدیدا این مشکلش برطرف شده
ولی من هم این نسخه ای که شما میگین و هم نسخه اینترنت سکوریتی این آنتی ویروس رو تست کردم
که نسخه اینترنت سکوریتیش ماشالله تا دلت بخواد سنگین ولی نه مثل بیت دفندر
قدرتش بالاست
برای آپدیت آنلاین این نسخه ای که شما میگین هم میتونید آی پی و پورت فیلتر شکن فری گیت رو در آنتی ویروس ست کنید و همزمان با روشن بودن فیلتر شکن و آپدیت آنتی ویروس را انجام بدین
ولی خوب به نظر من اغراقه که بگیم بهترینه و رودست نداره
نسخه اینترنت سکوریتیش رو اصلا از اینترفیسش خوشم نیومد،سنگینی و درگیر کردن سیستم رو داره،سرعت بوت گاها با کمی تاخیر همراهه،ریل تایم سریعی رو به همراه نداره که به نظرم رو دست سرعت ریل تایم نود نیومده
سرعت اسکن کردن سیستم پایینه اونم در حالت quick دیگه وای به حال فولش برسه
به نظرم فقط واسه امتحان کردن روی سیستم خوبه نه اینکه بشه ازش استفاده کرد
آخه واسه یه ایرانی که اکثرا سیستماشون ذغالیه و سی پی یو و رم پایین دارن معلومه مکافی براشون سنگینه.برای سازمان های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و بانک ها و ادارات دولتی آمریکا که سیستم های بسیار قوی دارند و به نظر من این آنتی ویروس برای اون ها طراحی شده و دیگه برای اونا بحث سرعت مطرح نیست...
و اگر واقعا اطلاع داشته باشی 60 درصد کاربران آمریکایی از آنتی ویروس های مکافی و سیمانتک استفاده میکنن و بجز اونها رو قبول ندارن و نظر یک کاربر ایرانی جهان سومی مثل شما اصلا براشون مهم نیست.
شما الان یه کاربر خونگی هستی و نشستی تو خونت راحت این آنتی ویروس رو امتحان میکنی و نظر میدی.درحالی که نمیدونی و از خیلی چیز ها در مورد این آنتی ویروس اطلاع نداری و منم از ادامه بحث باشما اجتناب میکنم...
ضمنا اگر دوستان مکافی اینترنت سکوریتی 2015 رو لینک دانلودشو داره بی زحمت بده منم یه تست کنم چون از سال 2006 تا الان تاحالا اینترنت سکوریتی مکافی رو نریختم...ممنون
داداش الآن کشور روسیه هم بیشتر از آنتی ویروس های خودشون یعنی کسپر و تعدادی کم از دکتر وب استفاده میکنن
این معلومه که هرکشور از آنتی ویروس های خودش استفاده میکنه چون سازندگان آنتی ویروس خیلی راحت به خیلی چیزای طرف دسترسی دارن
شما تو مالزی سیاست تشویقیشون بر اینه که از cyrol استفاده کنن
مگر کشورهای حهان سومی که چیزی ندارن مجبورن از همونا استفاده کنن
شاید شما روی مکافی تعصب داشته باشید ولی نظر شخصی هرکس محترمه و به نظر من فعلا در حد و اندازه ای نیست که بشه ازش استفاده کرد و فقط به خاطر اسم در کردنشه که میرن طرفش
در ضمن مکافی که شما ازش تعریف میکنید شاید تو دنیا به گرد کسپر و یا بیت نرسه
چرا چون از تکنولوژی عقب مونده
چون چیزی نداره که کاربر بخواد بهش دل خوش کنه،شما بیا امسی سافت رو در نظر بگیر یکی از آنتی ویروس های خوب که همیشه در رقابت بوده و یا حتی جی دیتا آلمانی
نسخه اینتنرنت سکوریتی مکافی هم آنلاین اینستالر هست خواستی بگو تا برات آپلودش کنم
درسته هر کشور آنتی ویروس کشور خودشو طرفداری میکنه ولی اینو آویزه گوشتون کنید که آمریکا یعنی کل دنیا...وآنتی ویروس مسخره ای مثل کسپر که از روسیه عقب افتاده که آمریکا عین یه دونه موش ترسو گیرش انداخته و تحریمش کرده و نصف اقتصاد کشورشو خابونده عمرا به پای سرور هرچی آنتی ویروس یعنی مکافی کشور عشق یعنی ایالات متحده برسه.ممنون میشم بحثو ادامه ندیم...
لینک مکافی هم ممنون میشم آپ کنی دستت درد نکنه...
اگه آی پی اوروپا رو بدیم بهمون آپدیت میده؟ 30 روز تریال داره؟؟؟ چه راه هایی برای کرک یا فعالسازیش وجود داره؟
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها