صفحه 3 از 54 اولین 123451353 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 536

موضوع: مباحث Comodo

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: کومودو اینترنت سیکیوریتی

برخی از ویژگی های کومودو اینترنت سکوریتی بررسی اجمالی کومودو اینترنت سکوریتی 2011 به وسیله ترکیب آنتی ویروس،فایروال و +Defense (سیستم پیشگیرانه هوشمند) به صورت 360 درجه از سیستم شما محافظت می کند. آنتی ویروس -- با استفاده از آنتی ویروس به طور خودکار ویروس ها، کرم ها و
    اسب های تروجان تشخیص داده می شود و پاکسازی می گردد. فایر وال -- فایروال است که دائما در حال دفاع از سیستم شما در برابر حملات اینترنتی داخلی و خارجی است. + Defense (دفاع پیشگیرانه) با وضع قوانینی از سیستم شما دفاع می کند در برابر برنامه های مخرب ، حملات داخلی و مخرب ها ناشناخته را بلاک می کند قبل از آن که فرصت نصب پیدا کنند. اگر مخربی اجرا گردد با استفاده از سند باکس اتوماتیک نمی تواند به سیستم شما آسیبی برساند. ویژگی های + Defense (دفاع پیشگیرانه) .شما را در برابر رو کیت ها و کی لاگرها و ... ضد گلوله می کند. .ایمن بودن هر برنامه را تایید کنید قبل از آن که اجازه اجرا در سیستم را داشته باشد. .با استفاده از تکنولوزی ابر رفتار یک مخرب را تجزیه و تحلیل می کند و به سرعت تشخیص می دهد. .زمانی که قصد اجرا و یا نصب یک برنامه غیر ایمن را داشته باشید به شما هشدار می دهد. .بلاک ویروس ها ، تروجان ها و جاسوس افزار قبل از آن که بر روی سیستم شما مستقر گردند. .از تغییر غیر مجاز در فایل های مهم سیستم عامل و رجیستری جلوگیری می کند. موتور جستجوی پیشرفته شبکه فایروال (Advanced Network Firewall Engine) فایروال کومودو بالاترین امنیت را در شبکه داخلی و یا خارجی به شما می دهد و از شما در برابر هکرها ،تروجان ها و دزدی هویت دفاع می کند. .Stealth Mode-- پورت های پر خطر را پنهان می کند. .می توانید به راحتی قوانین خود را در مورد ترافیک شبکه انجام دهید. گارد آنتی ویروس .شناسایی و حذف ویروس ها از کامپیوتر و شبکه .می توانید برای اسکن از تکنولوژی ابری استفاده کنید. .با استفاده از هوش مصنوعی می تواند جلوی ویروسها و تروجان ها نا شناخته را بگیرد. .فایل های ریجستری و سیستم عامل را اسکن می کند و در صورت آلودگی پاکسازی می کند. .با فعال سازی روکیت اسکن می تواند فایل های مخرب پنهان شده و کلید های رجیستری ایجاد شده توسط روکیت ها را پیدا کند.

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان بعد از نصب و ابدیت کومودو اینترنت سکیوریتی2011 برنامه Comodo Geekbuddyگاهی اوقات به سرورش وصل می شه اصلا این برنامه چی هست و می تونم این Comodo Geekbuddy را پاک کنم اشکال در کار کومودو اینترنت سکیوریتی پیش نمیاد؟ 2:اقا ما این اولترا سورف (u99) به لیست سفید هم اضافه کردیم باز اجازه اجرا شدن نمی ده چی کار کنم تا اجازه بده این برنامه اجرا بشه؟
    نمایش امضاء

3. shadmehr88

فکر کنم یکجور برنامه چت و ریموت برای مشاوره گرفتن از کارشناسان است که در صورت برخورد با مشکلات می توانید از راهنمایی های انان بهره ببرید . ( فکر کنم این امکان پولی باشد ولی خوب دوستان بهتر در جریانند )
    برای مشکل دوم روش های دیگر طی پیام خصوصی ارسال شد .

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط persian boy' pid='5552' dateline='1305991301
    سلام دوستان بعد از نصب و ابدیت کومودو اینترنت سکیوریتی2011 برنامه Comodo Geekbuddyگاهی اوقات به سرورش وصل می شه اصلا این برنامه چی هست و می تونم این Comodo Geekbuddy را پاک کنم اشکال در کار کومودو اینترنت سکیوریتی پیش نمیاد؟ 2:اقا ما این اولترا سورف (u99) به لیست سفید هم اضافه کردیم باز اجازه اجرا شدن نمی ده چی کار کنم تا اجازه بده این برنامه اجرا بشه؟

همین جور که دوست عزیزمون shadmehr گفت این برنامه برای مشاوره گرفتم به صورت چت از کارشناسان کمودو هست که به مدت 60 روز به صورت رایگان میتونمید ازش استفاده کنید بله میتونید این برنامه رو پاک کنید خودمم این برنامه رو از رو سیستمم پاکش گردم در مورد برنامه شیلتر شکنتون باید بگم باید هم به قسمت فایروال و هم به قسمت دیفنس اونو بشناسونید
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت wj3000 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض COMODO & Buffer Overflow Attack

ابتدا این عکس را ببینید:

همینطور که در عکس مشخصه،کمودو پیغام حمله سرریز بافر را داده،و کاربر هم باید در صورت مشاهده این پیغام Terminate را بزنه،تا حمله دفع بشه.

buffer overflow چیه؟

بافر قسمتی از حافظه است که به طور موقت برای نگه داری اطلاعات یک برنامه اختصاص یافته.بافر معمولا یک ظرفیت از پیش تعیین شده داره، و اگر مقدار دیتای ارسال شده بیشتر از ظرفیت بافر باشه،سرریز بافر رخ میده.مثل این میمونه که توی یک لیوان، یک پارچ آب خالی کنیم.

خطرش چیه؟

برخی هکرها برای اینکه بتونند از کامپیوتر قربانی شل بگیرن، از سرریز بافر استفاده میکنند.یعنی ابتدا در سیستم قربانی باعث سرریز بافر میشن و بعد از سرریز شدن، کد هکر در کامپیوتر قربانی بصورت اوتوماتیک اجرا میشه، و میتونه برای هکر یک پورت برای نفوذ باز بکنه یا cmd قربانی برای هکر بیاد.و هکر کنترل سیستم قربانی را بدست بگیره.

کمودو برای دفع اینگونه حملات از یک مموری فایروال استفاده میکنه که در صورت بروز این حملات به کاربر اطلاع میده و حمله دفع میشه.

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث فایروال کومودو- COMODO firewall

سلام
    دوستان لطفا بفرمایید با پیغام زیر باید چیکار کرد؟ و اینکه اصلا این پیغام مربوط به کدام قسمت سیستم است؟ allow یا block کردن این پیغام چه تاثیری بر روی سیستم دارد؟
    ممنون

7. نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث COMODO Internet Security

با سلام.دوستان این برنامه برای افراد حرفه ای و آشنا به زبان انگلیسی هستش.در قدرتش شک نکنید.الان داره اینترنت سکیوریتی مجانی میده به کاربرها با پشتیبانی مجانی به زبان انگلیسی که من خودم کلی از مشکلات سیستمم رو با پشتیبانی این شرکت حل کردم.
    http://www.comodo.com/home/internet-...curity-pro.php

8. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث فایروال کومودو- COMODO firewall

سلام دوست عزیز،شما که حدود 20 تا پست هم دادین متوجه شدین که دیگه کجا باید پست را قرار بدین،ما انجمن کومودو داریم این سوال رو در آن مکان باید می پرسیدید،
    این بار چواب داده می شود و پس از چند روز نیز پست شما به انجمن مرتبط منتفل می شود.

در مورد سوالتون هم کلی عرض می کنم خدمتتون که این مربوط به اجازه دسترسی برنامه و یا سرویسی از سیستم شما می باشد که از طریق فایروال شما می خواهد به اینترنت دسترسی داشته پیدا کند و شما اگر allow کنید این به لیست استثنا شما اضافه می گردد و برنامه به از فایروال شما عبور می کند و اگر Block کنید این برنامه پشت فایروال شما می ماند و نمی تواند عبور کند که اگر گزینه remember my answer رو هم تیک بزنید این به لیست محدود شده ها و یا مجوز داده شده های فایروال شما اضافه خواهد شد.
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام سروش جان
    بله-متوجه منظور شما بودم اما چون اون انجمن مربوط به COMODO Internet Security است و با توجه به اهمیت فایروال کومودو خواستم که یک انجمن به طور خاص به فایروال کومودو اختصاص داشته باشد. لطف کنید با ادامه این انجمن موافقت کنید.
    ممنون از پاسخ شما- اما اینهایی که شما گفتید رو میدونستم، در واقع سوال من این است که پیغام مربوطه دقیقا مربوط به کدام قسمت سیستم می شود؟ و آیا اصلا می توان این موضوع را به طور دقیق متوجه شد؟
    ممنون

10. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با تشکر از جناب سروش

کاربر گرامی جناب
    rezaqwe چون فایروال و انتی ویروس کومودو مربوط به یک شرکت است ،
    همچنین مسائل انها غالبا مربوط به هم میباشند،
    و همچنین جلوگیری از شلوغ شدن انجمن انتی ویروس و فایروال

تمامی مباحث این انتی ویروس و فایروال در تاپیک " مباحث کومودو " مطرح میشود

صفحه 3 از 54 اولین 123451353 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)