صفحه 2 از 54 اولین 12341252 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 536

موضوع: مباحث Comodo

1. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: کومودو اینترنت سیکیوریتی

خیلی ممنون، ای کاش مطالب کامل از خودتون بود و نتایج شخصی خودتون رو مطرح می کردین،ولی خوب همین هم بد نیست
    از دوستان دیگر خواهش می کنم اگر کسی مشکلی و یا نظر مخالفی در مورد مطالب ایشان دارد بیاید منطقی مطرح کند تا بحث به به نتیجه مطلوب برسد

در ضمن موضوع مهم شد
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    برام یه سوال به وجود اومده بود و خواستم مطرح کنم ببینم کسی میدونه یا نه ؟
    در مورد فایروالهای نرم افزارهای ضد ویروس هست مثل این سه تا :
    نورتون - کسپرسکی-کومودو
    در بیشتر سایتهای تست ضد ویروس و اینا از کسپرسکی و نورتون و فایروال این دو تعریف شده و مورد قبول این موسسات قرار گرفته . حالا کومودو هم این وسط فایروالش از نظر من هم حرف نداره و خیلی توضیحاتشو کامل میده یعنی اگه یکی تازه وارد هم باشه بهش راحت یاد میده این نرم افزار رایگان امنیتی ... جای سوال هست چرا از فایروال این نرم افزار خوب حرفی نمیزنند و خصوصییات اون رو آشکار نمیکنند ...

3. shadmehr88

بیشتر این قضیه مربوط به این است که انها همه ابعاد یک برنامه امنیتی را توجه می کنند . برای مثال قدرت اسکن و شناسایی و فایروال قوی و ...
    شاید کومودو اگر تمام جوانب را در نظر بگیریم نمره عالی نیاورد ولی اگر یکی از ابعاد ان یعنی فایروال ان را در نظر بگیریم معمولا یکی از پیشنهادهای اولیه است .
    برای مثال کاربری برنامه امنیتی را نصب می کند ولی چون به نسخه اینترنت سکوریتی ان اعتقاد ندارد فقط نسخه انتی ویروس نصب می کند . حال دنبال فایروال است ؛ خوب نکته زیر پیشنهاد می شود :
    "اکثر برنامه هایی امنیتی لیستی را از بدافزار های شناخته شده را نگه داری می کنند و از آن جهت تعیین دسترسی برنامه ها و فایل به کامپیوتر استفاده می کنند. مشکل در این جا واضح می شود، اگر این لیست گزینه ای را وارد نکرده باشد یا بد افزار جدید آمده باشد چه می شود؟
    DDP این مشکل را جهت مطمئن ساختن امنیت بیشتر برطرف کرده است. فایروال کومودو لیستی از بیش از دو میلیون برنامه ی PC-friendly دارد که باعث کم تر شدن احتمال وقوع اشتباه شود.اگر فایلی خارج از این لیست بخواهد سراغ PC شما بیاید، فایروال بدون درنگ به شما اخطار می دهد که احتمال حمله ی یک بد افزار وجود داشته باشد و شما می توانید خود را در برابر خطری احتمالی محافظت کنید. "
    خوب همین نکته می تواند کاربران زیادی را به خود جلب کند .

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با توجه به نظر دوستان چند سوال برام پيش امده . 1:با توجه به اينكه هوش مصنوعي و ديتابيس avira antivirus free قوي تر از انتي ويروس comodo است ايا بهتر نيست از تركيب avira antivirus+comodo firewall استفاده كرد.2:با توجه به اينكه چند وقت پيش وبسايت comodo هك شد ايا استفاده كردن از محصولات comodo مشكلي را از لحاظ امنيتي به وجود نمي اورد.از دوستان با تجربه مي خوام همه در بحث شركت كنند.
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط persian boy' pid='5299' dateline='1305553754
    با توجه به نظر دوستان چند سوال برام پيش امده . 1:با توجه به اينكه هوش مصنوعي و ديتابيس avira antivirus free قوي تر از انتي ويروس comodo است ايا بهتر نيست از تركيب avira antivirus+comodo firewall استفاده كرد.2:با توجه به اينكه چند وقت پيش وبسايت comodo هك شد ايا استفاده كردن از محصولات comodo مشكلي را از لحاظ امنيتي به وجود نمي اورد.از دوستان با تجربه مي خوام همه در بحث شركت كنند.
    دوست عزیز به نظر من اویرا فری با فایروال کمودو میتونه ترکیب خوبی باشه میتونید ازش استفاده کنید ودر مورد هک سایت کمودو باید بگم که هیچ ربطی به ضد ویروس خونگی کمودو نداره اون هک مربوط به یکی از شرکای اروپایی کمودو بود که باعث به سرقت رفتن گواهینامه های دیجیتالی این شرکت شد شما میتونید با خیال راحت از این محصول استفاده کنید
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان امروز comodo internet security از سايت comodo دانلود كردم و مي خوام نصبش كنم.دوتا سوال دارم : 1:ايا فايل ابديت ان را مي توان براي استفاده بعدي در يك مسير دلخواه ذخيره كرد.اگر مي شه مسير ان در اين محصول به چه صورت است؟ 2:باcomodo internet security مي شه سيستم از طريق بوت اسكن كرد؟
    نمایش امضاء

7. shadmehr88

برای دریافت اپدیت افلاین بر روی زیر کیلک نمایید :

[CENTER]

سپس از طریق safe mode وارد سیستم شوید و فایل اپدیت bases.cav را در مسیر زیر کپی نمایید :

[CENTER]C:Program filescomodocomodo internet securityscanners

برای بک اپ هم فکر کنم باید از پوشه Scanners یه بک اپ گرفته و در سیستم مقصد در حالت SafeMode در همان پوشه فایل بک اپ را بازگردانی نمایید .

اصلاح لینک و قرار دادن لینک مستقیم دانلود و اضافه نمودن Download Button
    دوستان مباحثی رو که امکان قرار دادن لینک مستقیم آن وجود دارد،از دادن لینک صفحات پرهیز نمایید.
    با تشکر سروش

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='5429' dateline='1305797672
    برای دریافت اپدیت افلاین بر روی زیر کیلک نمایید :

[CENTER]

سپس از طریق safe mode وارد سیستم شوید و فایل اپدیت bases.cav را در مسیر زیر کپی نمایید :

[CENTER]C:Program filescomodocomodo internet securityscanners

برای بک اپ هم فکر کنم باید از پوشه Scanners یه بک اپ گرفته و در سیستم مقصد در حالت SafeMode در همان پوشه فایل بک اپ را بازگردانی نمایید .

اصلاح لینک و قرار دادن لینک مستقیم دانلود و اضافه نمودن Download Button
    دوستان مباحثی رو که امکان قرار دادن لینک مستقیم آن وجود دارد،از دادن لینک صفحات پرهیز نمایید.
    با تشکر سروش

دوست من برای بک اپ گرفتن کافیه فایل bases.cav هفته ای یک بار (به دلخواه) ازش کپی بگیری و دیگه لازم نیست کل پوشه اسکنر رو کپی کنی در مورد سوال دوم باید بگم که با انتی ویروس کمودو نمیشه از طریق بوت سیستم رو اسکن کرد حتی فکر نکنم دیسک نجات هم داشته باشه
    دوست من برای بک اپ گرفتن کافیه فایل bases.cav هفته ای یک بار (به دلخواه) ازش کپی بگیری و دیگه لازم نیست کل پوشه اسکنر رو کپی کنی در مورد سوال دوم باید بگم که با انتی ویروس کمودو نمیشه از طریق بوت سیستم رو اسکن کرد حتی فکر نکنم دیسک نجات هم داشته باشه
    نمایش امضاء

9. نمایش اطلاعات

سلام دوستان می خوام از ویژگی های کمودو براتون بگم

Firewall
    فایروال کومودو همیشه در تست ها یکی از بهترین ها بوده و هست پس زیاد نیاز به تعریف ندارد
    Defense+ Technology
    mall">همیشه از سیستم شما دفاع می کند اگه یک ویروس بتواند از دیتابیس رد بشه این قسمت به شما میگه که اون ویروس می تونه چه آسیبی به سیستم شما بزند این قسمت دارای لیست سفیدی از برنامه هاست و اگه شما برنامه ای که در اون لیست قرار داشته باشه رو اجرا بکنید به شما هشداری نمیدهد
    Auto Sandbox Technology
    یک محیط مجازی که برنامه های نامطمئن و ویروس ها در اون اجرا می شوند ولی نمی تونند به سیستم آسیبی برسونند
    Cloud based Antivirus
    پردازش ابری
    اگر آنتی ویروس شما آپدیت نباشد و شما پردازش ابری را روشن کرده باشید کومودو می توانند آن ویروس را تشخیص دهد تجربه شخصی من این است که این سیستم بسیار کار آمد است.
    شما می توانید همه پروسس های سیستم که در حال اجرا هستند به صورت آنلاین تست کنید تا از سالم بودن اون ها اطمینان پیدا کنید.

اگر کاربر حرفه ای هستید تنظیمات کومودو رو شخصی کنید قدرتش به شدت زیاد می شود.

اگه سوالی داشتید حتما بپرسید.

10. shadmehr88

پیش فرض 3 کتاب درباره فایروال Comodo

[CENTER]

اول مقدمه را بخوانید :

سوال: اگر از دیوار آتش استفاده نکنم، در معرض چه خطراتی قرار خواهم گرفت؟ چه برنامه‌هایی می‌توانند به رایانه من دسترسی پیدا کنند، و چه زیانهایی از جانب آن‌ها متوجه من خواهد شد؟

جواب: اگر رایانه ای بدون دیوار آتش در حال فعالیت باشد، هزاران برنامه مختلف می‌توانند از طریق اینترنت به درون آن نفوذ کنند. به عنوان مثال، خزنده ها یا «عنکبوت» های اینترنتی طراحی شده‌اند که قادرند رایانه های بدون دیوار آتش را جستجو نموده، و آدرس آن‌ها را به طرف‌های تجاری، متخاصم یا مذی گزارش دهند. علاوه براین، برنامه‌هایی وجود دارند که می‌توانند اصطلاحاً رایانه شما را ربوده و از آن برای انجام مبادلات تجاری تقلبی استفاده نموده یا بدون اجازه یا آگاهی شما به دیگران اسپم ارسال دارند – و این امر ممکن است به پاپوش ساخته شدن برعلیه شما انجامیده و گناهی را متوجه شما کند که هرگز مرتکب آن نشده اید.

سوال: اگر برنامه دیوار آتش COMODO رایانه من را در برابر تمامی این برنامه‌ها محافظت می کند، پس چرا بایستی از برنامه‌هایی چون آنتی ویروس و ضد بدافزار استفاده کنم؟

جواب: وظیفه برنامه دیوار آتش مشخصاً برای محدود نمودن دسترسی به اینترنت یا از جانب اینترنت می باشد. دیوار آتش مانع از دسترسی یک برنامه یا هکر به سیستم شما می شود، اما قادر نخواهد بود تا رایانه شما را در برابر بدافزارهایی که ممکن است شما از طریق ایمیل، صفحات وب، یا دیسک های خارجی بارگزاری می کنید، محافظت کند. برنامه دیوار آتش COMODO همچنین دربردارنده امکان +Defense است که نوعی سیستم ممانعت از نفوذ میزبان می‌باشد و انواع فایلهای اجرایی را که بدانها اجازه اجرا می‌دهید تحت نظر می گیرد. برنامه‌های آنتی ویروس و ضد بدافزار در‌ واقع جنبه مکمل و پشتیبان یک دیوار آتش خوب بوده و مانع از آلودگی‌های غیر مربوط به دیوار آتش می شوند. و البته، این ابزار غالباً می‌توانند بدافزارهایی را که از پیش بر روی رایانه شما نصب شده‌اند، نابود کنند.

جواب: آیا برنامه‌های بدافزاری وجود دارند که مشابه برنامه‌های ویندوز (یا سایر برنامه‌های دوستانه) بوده و مانند آن‌ها عمل می‌کنند، ولی در‌واقع بدافزار می باشند؟

پاسخ: متاسفانه، برنامه‌های زیادی از این نوع وجود دارند. شما می باید نسبت به منشاء نرم افزارهایی که بارگزاری یا نصب می‌کنید بسیار محتاط باشید. حالت مطلوب آنست که، نبایستی هیچگونه نرم افزاری را که مطلقاً به کار شما ربطی نداشته و ضروری نمی باشد، خصوصا بر روی رایانه هایی که بخش عمده‌ای از اطلاعات حساس شما را نگهداری می نمایند، نصب کنید. اینجاست که سیستم بازدارنده ضد میزبان +COMODO Defense به کار شما می آید؛ این سیستم از طریق مقایسه تقاطعی فایلهای اجرایی جدید برنامه‌هایی که اخیراً نصب نموده‌اید با برنامه‌های محود در فهرست نرم افزارهای قابل اعتماد، و همچنین ثبت خودکار برنامه‌های بالقوه موذی برای تجزیه و تحلیل بر روی آنها، می‌تواند تا حد بسیار زیادی امنیت و حریم شخصی اینترنتی شما را افزایش دهد.

سوال: برنامه دیوار آتش COMODO در دور نگه داشتن هکرها چقدر موفق عمل می کند؟

*جواب: برنامه دیوار آتش COMODO کنترل بالقوه جامع و عمیقی بر روی سیستم عامل ویندوز پیاده می کند. قدرت یک برنامه دیوار آتش به نوع تنظیمات آن بستگی دارد. علیرغم برخی چالش های اولیه، قویاً توصیه می‌کنیم که از امکانات این نرم‌افزار بهره بگیرید. سعی کنید دائم راجع به برنامه دیوار آتش COMODO اطلاعات کسب کنید؛ هرچه تجربه شما افزوده شود، می‌توانید از مجموعه فواید حفاظت همه جانبه این برنامه حداکثر بهره را ببرید

من مقدمه بالا را در سایتngoinabox پیدا کردم که در آن اشاراتی به برنامه امیتی Comodo و فایروال آن کرده بود .
    من جهت آشنایی کاربران صفحات مزبور را PDF پرینت گرفته و جهت استفاده کاربران قرار می دهم .
    مطالب این سه کتاب توضیحاتی بابت نصب ، استفاده و تنظیمات برنامه است .
    امید است که مقبول دوستان قرار گیرد .

[CENTER][CENTER]
    [CENTER]
    این منابعی که ارائه دادین کتاب نیست و بلکه چند صفجه ای در مورد نحوه نصب و استفاده هستش
    به همین دلیل به همین مطلب انتقال داده شد.

صفحه 2 از 54 اولین 12341252 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)