با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. لطفاً از این به بعد کلیه سوالات و مشکلات خود راجع به آنتی ویروس Microsoft Security Essential رو
در این تاپیک مطرح کنید و از ایجاد تاپیک مجزا خودداری کنید. با تشکر/
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. لطفاً از این به بعد کلیه سوالات و مشکلات خود راجع به آنتی ویروس Microsoft Security Essential رو
در این تاپیک مطرح کنید و از ایجاد تاپیک مجزا خودداری کنید. با تشکر/
ویرایش توسط Secure : 16-05-2016 در ساعت 21:54
نمایش امضاء
الان این معرفی بود؟؟نوشته اصلی توسط reznikdel![]()
تازه کاریش که درستهنوشته اصلی توسط reznikdel
ولی قابل اطمینانش نیاز به بررسی داره
ویندوز با این عظمتش قابل اطمینان نیست
سلام عزیزان
مطمعنا ماکروسافت بهتر از هر کسی به نقاط ضعف و حفره های امنیتی سیستم عامل ویندوز واقفه .
آنتی ویروسهای دیگه فقط دارن از کاربران ایرانی جاسوسی میکنن و قابل اعتماد نیستن.بالاخره پس از مدت ها بازهم مایکروسافت پایش را در کفش شرکت های امنیتی کرد و اولین نسخه از نرم افزار امنیتی خود را به طور رسمی معرفی نمود. Security Essentials نام نرم افزاری است که قرار است به عنوان نرم افزار امنیتی شرکت قدرتمند مایکروسافت در اختیار کاربران قرار گیرد ، این نرم افزار که به تازگی نسخه 1 آن ارائه شده است هرچند بسیار ساده و اولیه به نظر می رسد اما توانایی های قابل توجهی دارد ، اول این که این نرم افزار امنیتی به صورت کاملا رایگان عرضه می شود و حجم آن هم بسیار پائین تر از نرم افزارهای مشابه نیز می باشد. نسخه های مختلفی برای آن قرار داده شده است تا کاربران سیستم عامل های مختلف هریک بسته به نیاز خود از این ابزار امنیتی بهره مند شوند. Microsoft Security Essentials قادر است تا با به روزرسانی های اتوماتیک و سریع آخرین ویروس ها ، جاسوس افزارها و انواع فایل های مخرب را شناسایی و برای نابودی آن ها اقدام نماید.
این ابزار همانطور که حجم پائینی دارد به تناسب باعث خواهد شد تا هیچ گونه کاهشی در کارآیی سیستم مشاهده نشود. بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی ها برای جست و جو و یافتن فایل های مخرب از جمله امکانات و خصوصیات این نرم افزار محسوب می شود. این نرم افزار محیط کاربری فوق العاده ساده ای هم دارد که کمک می کند تا هرکاربری بتواند به سادگی از تمامی قابلیت های محصول جدید غول نرم افزاری دنیا بهره ببرد.
ویژگیهای این نرم افزار
1. حجم بسیار پائین و عدم کاهش کارآیی سیستم
2. محیط کاربری ساده و سهولت در نصب و استفاده از نرم افزار
3. شناسایی انواع فایل های مخرب
4. برخورداری از جدیدترین تکنولوژی ها در شناسایی فایل های مخرب
5. رایگان بودن نرم افزار
6. به روزرسانی اتوماتیک و سریع
7. سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا و ویندوز محبوب 7توجه: بروزرسانی به نسخه 2 نهایی منتشر شده شدیدا پیشنهاد می شود.
توجه: برای نصب نسخه جدید، حتما نیاز دارید تا ویندوز شما Genuine باشد، در غیر این صورت از نصب کردن این برنامه بپرهیزید!
دانلود:
از سایت رسمی Microsoft:
نسخه 32 بیتی (فقط Windows XP, Vista, 7):
کد:
نسخه 64 بیتی (فقط Windows XP, Vista, 7):کد:http://download.microsoft.com/download/A/3/8/A38FFBF2-1122-48B4-AF60-E44F6DC28BD8/en-us/x86/mseinstall.exe
کد:
با سلام وضمن تشکر از این حسن انتخاب در مورد این آنتی ویروس که به جرات میتوان گفت یکی از بی سرو صداترین وکم حجم ترین آنتی ویروس موجود است در عین حال که قدرت ودقت آن چیزی از معروفترینها کم نداردوکمترین منابع سیستمی را اشغال میکند به اندازه ای که اصلا متوجه حضور آن در کامپیوترتان نمیشوید.اما همانطور که فرمودید ویندوز حتما باید ابتدا توسط مایکروسافت تایید شده وسپس اجازه نصب کامل وبه روز رسانی را میدهد و اولین بروزرسانی آن هم اندکی سنگین و طولانی است.به هر حال برای کسانی که ویندوز کاملا قانونی دارند یکی از بهترین گزینه های امنیتی است .با تشکر.کد:http://download.microsoft.com/download/A/3/8/A38FFBF2-1122-48B4-AF60-E44F6DC28BD8/en-us/amd64/
من از ورژن 1 استفاده کردم خیلی عالی بود.امکان نداشت هیچ ویروسی بتونه تکون بخوره.2 رو تست نکردم هنوز
به حفره ها امنیتی ویندوز آشنا تر هست ولی این دلیل نمیشود که به ویروس ها هم اشنایی کامل داشته باشدنوشته اصلی توسط reznikdel
ضمنا اینطوری نیست که انتی ویروس های دیگر از کاربران ایرانی جاسوسی کنند
به حرف عوام مردم گوش ندهید
من خودم حدود 1 سال از این انتی ویروس فوق العاده استفاده میکنم البه نیازی به تعریف نداره
دوستان خودم که اغلب از `nod32 Va kasper استفاده میکردند وقتی این انتی ویروس رو بهشون معرفی کردم . تا الان هیچ شکایتی مبنی بر قاطی کردن ویندوز نشندیم
تا الان ازم تشکر میکنن بخاطر معرفی این انتی ویروس
و تاحال ویندوز لپ تاپ که xp روش نصبه
تا الان هیچ مشکل امنیتی نداشتم واقعا شاهکاره قبلنا kaspersky
نصب بود ولی همش مشکل برام پیش میومد بعد هم از nod32 eset استفاده میکردم باز هم مشکل داشتم
و باید ویندوز عوض میکردم lol
ممنون از سافت گذر به خاطر گذاشتن اپدیت های افلاین این برنامه
آنتی ویروس جالبیه ولی امکاناتش زیاد نیست وطبق برنامه های مایکرو سافت همیشه یه کمیتی تو کارش هست و سعی نمیکنه یه چیز رو کامل بده بیرون ...
انتی ویروس خوبی هست منم تست کردم جالب بود
حداقل دوستان ضمن اعلام نظر خوب یا بدی دلیل نیز ارائه نمایند که یه نتیجه تخصصی بشه آخر سر بگیریم
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها