نوشته اصلی توسط majid_1389
دوست عزیز
اینجانب تاکنون از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده نکرده ام اما در تست های جهانی رتبه های خوبی رو دریافت کرده بود.
اما در هر حال آنتی ویروس nod32 به نظر قدرتمند تر می رسد چرا که تقریبا همیشه جزو بهترین ها بود و بالا تر از آنتی ویروس مایکروسافت قرار گرفته است.
نظر شخصی اینجانب در صورتی که ویندوز اورجینال نداشته باشید آنتی ویروس nod 32 می باشد.
موفق باشید.
دوست عزیز
در صورتی که ویندوز شما اورجینال باشد این آنتی ویروس به خوبی بر روی آن نصب خواهد شد و در زمان دانلود هم هیچ مشکلی نخواهد داشت اما در صورتی که ویندوز شما اورجینال نباشد هر لحظه احتمال دارد این آنتی ویروس از کار بیفتد.
با توجه به این که کرک کردن انتی ویروس یا پیدا کردن سریال برای آن کمی سخت می باشد بنابراین در صورتی که ویندوز اورجینال داشته باشید و وقت و حوصله پیدا کردن کرک و سریال رو نداشته باشید آنتی ویروس مایکروسافت گزینه خوبی خواهد بود.
من اینو کنار شید نصب کردم عین ماه کار میکنه
فکر کنم کنار هر آنتی ویروسی کار کنه
امتحان کنید
طبق اطلاعاتی که دارم تنها آنتی وروسی که قابلیت استفاده در کنار یک آنتی ویروس دیگر دارد آخرین نسخه آواست میباشد.البته امکان دارد موارد دیگر هم با هم به ظاهر مشکلی نداشته باشند اما در استفاده طولانی مدت امکان کند شدن و ناپایداری ویندوز و از کار افتادن یکی از آنتی ویروسها و اختلالات سیستمی وجود دارد.
باید به عرض شما و دوستان برسونم که:
هیچگاه نباید دو آنتیویروس را در کنار هم نصب کنید. چون این کار باعث اختلال کار هردو میشود و سرعت ویندوز به شدت افت کرده و هیچکدام از آنتیویروسها نمیتونن به درستی کار خودشون را انجام بدن.
این را اضافه کنم که نصب آنتیتروجانها یا نرمافزارهایی که به منظور محافظت از ویروسهای Flash تولید شدهاند در کنار آنتیویروسها نه تنها مشکلی ایجاد نمیکنه، بلکه مفید و سفارششده نیز هست. ولی نصب دو آنتیویروس در کنار هم به هیچوجه کار درستی نیست!
Mo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
سلام یه سوال دارم
من mse رو دارم اما خودش آپدیت نمیشه
باید هر روز برم تو کنترل پنل و تو قسمت آپدیت ویندوز اونجا گزینه میاد فلان آپدیت برای mse
چاره ای نیست که windows update نرم و مث nod32 خودش آپدیت شه؟
لطفا تخصصی تر جواب بدین
مرسی
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها