صفحه 2 از 13 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 124

موضوع: مباحث Microsoft Security Essentials

1. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Microsoft Security Essentials

یه سوال داشتم
    همیشه روی ویندوز ون به طور پیشفرض windows defender نصب است.اما اکثریت ما به این برنامه اعتماد نکرده و آنتی ویروس در کنار آن نصب میکنیم.
    میخواستم بدونم میشه این آنتی ویروس رو هم مثل ویندوز defender در کنار بقیه آنتی ویروس ها داشت به طوری که مشکلی پیش نیاید؟
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه دوست عزیز اشتباه نکنید windows defender فقط یک آنتی اسپیوار هستش و نصب آنتی ویروس در کنار اون هیچ خللی توی سیستم شما به وجود نمیاره ولیmicrosoft Security Essentials آنتی ویروسی تمام عیاره و اگه کنار یه آنتی ویروس دیگه نصب بشه توی سیستم شما اختلال ایجاد می کنه.

3. نمایش اطلاعات

[attachment=134]از نظر سادگی خیلی خوبه.
    من دو ساله که از این آنتی ویروس استفاده می کنم، تا حالا هم سیستمم ویروسی نشده.
    اینم لینک نسخه ی جدید این آنتی ویروس:

نسخه ی مخصوص Win XP_32 Bit :

نسخه ی مخصوص Win 7_32 Bit :

[LEFT]
    نسخه ی مخصوص Win 7_64 Bit :

[LEFT]
    اینم لینک آپدیت 32 Bit :

[LEFT]

اینم لینک آپدیت 64 Bit :

[LEFT]

برای نسخه های جدید تر به این لینک سر بزنید:

[LEFT]

امیدوارم مفید بوده باشه.

اینم عکس هاش:
    [LEFT]
    تصاویر پیوست شده
    • 001.jpg (105.2 کیلو بایت, 10 نمایش)
    • 002.jpg (113.6 کیلو بایت, 6 نمایش)
    • 003.jpg (161.8 کیلو بایت, 6 نمایش)
    • 004.jpg (106.5 کیلو بایت, 7 نمایش)

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز چه خوب بود شما که اینقدر زحمت کشیده اید از دکمه D.L.B هم استفاده میکردید (توضیحات بیشتر)

5. نمایش اطلاعات

ببخشید.
    نمی دونستم.
    نوشته اصلی توسط hamidsr' pid='10396' dateline='1313527819
    نه دوست عزیز اشتباه نکنید windows defender فقط یک آنتی اسپیوار هستش و نصب آنتی ویروس در کنار اون هیچ خللی توی سیستم شما به وجود نمیاره ولیmicrosoft Security Essentials آنتی ویروسی تمام عیاره و اگه کنار یه آنتی ویروس دیگه نصب بشه توی سیستم شما اختلال ایجاد می کنه.
    سلام.
    معمولا اختلالش اینطوره که اگه هم دو تا آنتی ویروس به فایل های همدیگه گیر ندن، ویندوز به شدت سنگین میشه. آخه هر دوتا آنتی ویروس میخان مراقب ویندوز و فایل ها باشن.

6. نمایش اطلاعات

سلام . من زمان نصب کسپسکی به پیغام پاک کردن نرم افزار نود برمی خورم . بعد از پاک کردن آن نیز بازهم همان پیغام را می دهد و اجازه نصب به من نمی دهد . چه کنم ؟

7. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط faryad' pid='10845' dateline='1314348401
    سلام . من زمان نصب کسپسکی به پیغام پاک کردن نرم افزار نود برمی خورم . بعد از پاک کردن آن نیز بازهم همان پیغام را می دهد و اجازه نصب به من نمی دهد . چه کنم ؟
    دوست عزیز
    اولاً اینجا مباحث MSE هست.
    اما برای حل این مشکل باید به لینک زیر بروید.

توضیحات کامل و دانلود نرم افزار Eset uninstaller و همچنین نحوه ی کار با آن را در آنجا خواهید دید.

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Unhappy RE: مباحث Microsoft Security Essentials

MSE شاهکاره و روی ویندوز 7 خیلی خوب جواب میده ولی چندتا اشکال هم داره مثلا USB رو به طور خودکار اسکن نمیکنه و باید حتما دستی اسکنش کرد یا مثلا چون فایروال نداره هر چیزی که دانلود میکنی رو بعد از تمام شدن اسکن میکنه حالا فکر کنید یه فایل سنگین رو به بدبختی دانلود کردید وبعد بفهمید ویروسیه...
    ولی امکاناتش خوبه real time protection قدرتمندی داره و دو موتور تشخیص ویروس و جاسوس افزار و محیط و تنظیمات ساده ای داره
    این آنتی ویروس رو برای کسانی که آنتی ویروس رایگان میخوان و البته خیلی از اینترنت استفاده نمیکنن پیشنهاد میکنم.
    البته اولین آپدیتش خیلی طول میکشه که میتونید فایل آپدیت آفلاین رو از آدرس زیر بگیرید

[CENTER]

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    این همان انتی ویروسی ماکروسافت که بزرگترین شاهکار تاریخ انتی ویروس را رقم زد یعنی مرورگر کروم را به اشتباه ویروس تشخیص داد

این چه جرو انتی یوروسی است فرق ویروس را با مرورگر تشخیص نمی دهد به نظر جناب اعلای بهتره یک محصول معتبر تر برای سیستمم استفاده کنی ماکروسافت اشغال است
    تایید یک اشتباه بزرگ امنیتی توسط مایکروسافت
    به گزارش یودفان به نقل از ورد آی تی , مایکروسافت تایید کرده است که این مساله ناشی از به روز رسانی نادرست آنتی ویروس است که حدود ۳۰۰۰ کاربر ویندوز را تحت تاثیر قرار داده است.
    مایکروسافت در بیانیه ای اظهار داشت: ” در سی ام سپتامبر سال ۲۰۱۱، یک تشخیص نادرست برای PWS : Win32/Zbot شناسایی شد، در نتیجه گوگل کروم سهوا مسدود شد و در برخی موارد از روی کامپیوترهای شخصی مشتریان حذف شد. در حال حاضر این مسئله را برطرف کردیم. یک به روز رسانی با شماره (۱٫۱۱۳٫۶۷۲٫۰) در ساعت نه وپنجاه وهفت دقیقه صبح منتشر کردیم.”
    یک سخنگوی مایکروسافت می گوید، کاربرانی که تحت تاثیر این مشکل قرار گرفته اند باید آخرین به روز رسانی ضروری امنیتی مایکروسافت (Microsoft Security Essentials) را به صورت دستی اعمال نمایند.

اینم نتایج اوی کامپرتویس 2011

سلام
    نتایج تست دوم شناسایی موسسه Av-compertives در سال 2011 در ماه اگوست
    http://www.av-comparatives.org/images/st...ug2011.pdf

on -demand Detection of Malicious

1-Gdata 99.7%
    2-Trustport 99.6%
    3-AVIRA and Qihoo 99.5%
    4-Panda 99.3%
    5-F-Secure and Escan 98.5%
    6-Bitdefender 98.4%
    7-Kaspersky 98.3%
    8-Eset Nod32 and Avast 97.3%
    9-Mc-Afee 96.8%
    10-Trend Micro 96.6%
    11-AVG 97.5%
    12-Symantic Norton 95.1%
    13-Microsoft 92.5%
    14-Pc Tools 88.4%
    15-K7 85.6%

آمار فالس پوستیو False postive

very Few FPs

1-Mc afee 0
    2-Kaspersky and Microsoft and Panda 1
    3-Eset 3
    4-F-secure and Trend Micro 6
    5-Bitdefender 8

Few FPs

Avast 6
    Avira 7
    Gdata 14
    Soposh and Werboot 16
    K7 23
    Qihoo 25
    Escan 29

Many FPs

Pc tools 45
    AVG 51
    Symantic 57
    Trust port 59

on-demand speed scan test

1-avast 16.4
    2-Trend micro 15.3
    3-K7 13.7

محصولات AVG وSymantic و Microsoft از گرفتن تاییدیه ادوانسد + باز ماندند رد شدندتست های شناسایی این موسسه واقعا معتبر است چیزی اویرا و جی دیتا در این تست ها واقعا قدرتمند نشان دادند انتی ویروس ماکروسافت 2 زار نمی ارزد

10. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوست عزیز همانطور که در یک تایپیک دیگه هم خدمتتان عرض کردم به قول ضرب المثل ایرانی خودمان هر چقدر پول بدی همانقدر آش میخوری.
    طبق آخرین رده بندی جهت آنتی ویروسهای مجانی سازگار و مناسب برای ویندوز به خصوص نسخه 7 / آواست و AVG و اویرا و MSE از بهترین گزینه ها هستند.به خصوص اینکه MSE مال خود شرکت مایکروسافته و کاملا با ویندوز همخوانی داره.در خصوص اشتباه اخیر صورت گرفته نیز باید به نمونه مشابه همین مشکل اما اینبار برای آنتی ویروس کسپراسکای اشاره کنم.
    اینگونه اشتباهات البته برای برنامه های حساسی مثل آنتی ویروس بسیار سنگین تمام میشه و البته بعضی اوقات اجتناب ناپذیرند.اما با این اوصاف نمیشود از کنار برنامه ای با این مشخصات به راحتی گذشت.این آنتی ویروس به نظر بنده در میان نسخه های رایگان جزو بهترینهاست.

صفحه 2 از 13 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)