نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: ☼ دانلود آخرین نسخه های آنتی ویروس Dr.Web ☼

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Post ☼ دانلود آخرین نسخه های آنتی ویروس Dr.Web ☼

سلام. سافت گذر نسخه اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس این ضد ویروس رو در سایت قرار داد. دکتر وب ضد ویروسی که محصول کشور روسیه می‌باشد و در سال ۱۹۹۲ منتشر شد. دکتر وب اولین ضد ویروسی بود که توانست کرم‌اینترنتی کد سرخ (Code Red) را که باعث آلودگی ۲۵۰۰۰۰ هزار رایانه درآمریکا و اروپا شده‌بود، شناسایی‌کند. ویژگی های این آنتی ویروس عبارت اند از:

ویژگی های نرم افزار Dr.Web Security Space :

1-آنتی ویروس قدرتمند و سریع جهت جستجو و یافتن انواع ویروس ها، تروجان ها، ابزار های جاسوسی و...

2- محیط کاربری جذاب و ساده

3- تشخیص کارآمد و خنثی سازی انواع تهدیدات

4- محافظت در زمان واقعی (محافظت از فایل با الگوریتم حفاظت عنکبوتی)

5- محافظت در برابر تهدیدات ناشناخته برای حفاظت پیش گیرانه

6- تجزیه و تحلیل جامع از بسته های تهدید آمیز

7- بررسی و تحلیل شبکه ها و اینترنت

8- جلوگیری از آسیب ایمیل ها و اسپم های مخرب و جاسوسی

9- دارای قسمت کنترل خانواده برای جلوگیری از دسترسی به سایت های مشکوک

10- ایمن سازی ترافیک اینترنت و شبکه

11- فایروال کامل جهت ایمن سازی شبکه

12- مدیریت و ایمن سازی تمامی کامپیوتر های تحت شبکه های خانگی

توجه: برنامه به صورت آزمایشی می باشد.

عنوان: Dr.Web Security Space 10.0.1.06180
    دریافت کنید

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. کمپانی Dr.Web محصول جدید خودش رو که از Windows 10 پشتیبانی میکنه منتشر کرد. کلیدهای فعالسازی هم در این تاپیک توسط بنده قرار میگیره.
    هم اکنون آخرین نسخه رو از وب سایت سازنده دانلود کنید.

عنوان: Dr.Web Security Space 10.0 32 bit & 64 bit
    دریافت کنید

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در اتصال اینترنت

سلام بر دوستان.من هر دو نسخه دکتر وب را( دقیقا همین ورژن ) هم به همراه فایروال و هم بدون فایر وال نصب کردم.اما با وجود اینکه اینترنت متصل می شود و حتی دکتر وب آپدیت می شود.اما سایر برنامه ها از جمله فایرفکس به اینترنت وصل نمی شوند.بخش پروکسی فایرفکس را بررسی کردم که درست بود.
    ویندوز 10 بیلد 1703 استفاده می کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.سپاس Dr.Web Security Space 11.0.5.4280

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط elina20054
    سلام بر دوستان.من هر دو نسخه دکتر وب را( دقیقا همین ورژن ) هم به همراه فایروال و هم بدون فایر وال نصب کردم.اما با وجود اینکه اینترنت متصل می شود و حتی دکتر وب آپدیت می شود.اما سایر برنامه ها از جمله فایرفکس به اینترنت وصل نمی شوند.بخش پروکسی فایرفکس را بررسی کردم که درست بود.
    ویندوز 10 بیلد 1703 استفاده می کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.سپاس Dr.Web Security Space 11.0.5.4280
    سلام .
    در صورت حذف دکتر وب ایا مشکلی در اتصال به اینترنت در برنامه ها و مرورگرها تون ندارید ؟
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

پیش فرض حل مشکل آنتی ویروس دکتر وب در ویندوز 10

با حذف دکتر وب ( هر دو ورژن ) مشکل حل می شد و برنامه ها به اینترنت متصل می شدنند.حتی یک بار با آکرونیز یک Backup جایگزین کردم و مجدد دکتر وب را بدون فایروال نصب کردم ، باز مشکل اتصال به نت پیش آمد.من فایروال جانبی دیگر نصب نکرده ام.ضمن اینکه هر سری که دکتر وب را نصب میکردم در فایروال اجازه دایم به تمام کانکشن ها می دادم.دوست دارم نسخه ویندوزی دکتر وب را برای مدتی تجربه کنم.نسخه آندرویدی آن که جالب بود

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •