صفحه 3 از 30 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 298

موضوع: مباحث Padvish EndPoint Security

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آری
    حدود 2 ماه میشه که باهاش آشنا شدم . ینی 2 ماه میشه که نسخه ی EPS اش رو دارم
    والا خیلی ها یه آنتی ویروس خوب رو با قدرت شناسایی اش تو تست های انجمن قبول دارن اما پادویش تو این حوضه گاهی عالی عمل میکنه و گاهی ضعیف
    ولی من برای اولین بار خواستم فارغ از این روش ها با اعتماد به آنتی ویروس ملی تست کنم
    من با ایمیل سئوالاتم رو باهاشون در میون میزارم . تو انجمن شون زیاد سر نمیزنم
    دلیل این نوسان رو ازشون پرسیدم گفتن که ویروس ها به دو دسته تقسیم بندی میشن . ویروس های فعال که سراسر تو اینترنت و غیر اون پخش میشن و فراگیر هستن و غیر فعال . گفتن مهم ترین هدف شون زدن ویروس های فعال هست و در وهله ی بعد ، ویروس های غیر فعال
    اگه هم دقت بشه ، خیلی از آنتی ویروس های معروف مثل کاسپر و ... که تو شناسایی سایت AVTest حدود 99.9 درصد رو داره اگه تو تست های انجمن درصد بگیریم ، بالای 70 و حداکثر 80 درصد نمیتونه شناسایی اش باشه .
    من تو این 2 ماه تقریبا توی همه ی سایت های فارسی و انگلیسی و کلا خارجی رفتم ولی میتونم راحت بگم تو شناسایی و محافظت و جلوگیری از ویروس به اندازه ی آنتی ویروس های مطرح قدرت داره
    بزرگترین نقطه قدرت پادویش نسبت به آنتی ویروس های دیگه به نظرم هوش مصنوعی فوق العاده اش هست مخصوصا برای جاهایی که مشکوکیم مثل فلش که میزنیم به سیستممون و اونم زمانی که هوش مصنوعی شو رو حداکثر تنظیم کنیم . در این حال ممکنه اشتباهش هم زیاد بشه اما واقعا قدرت هوش مصنوعی بی بدیلی رو از خودش ارائه میده که من حتی تو کمودو و نورتون که پیشگامان هوش مصنوعی هستن هم ندیدم
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پرمیژن حذف پست برای کاربران بسته است و تنها ناظم ها و مدیران دسترسی دارند . شما اگرمیخواین پستتون رو پاک کنید به یکی از ناظمین بخش اطلاع بدید تا براتون انجام بدن .

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

به نظر من تنها ضعف این آنتی ویروس که اطمینان دارم مرتفع خواهد شد زمانی است که برنامه ای را نصب یا نصب زدایی میکنید و یا وقتی در بین پوشه های کامپیوتر در حال ورود و خروج هستید یا چیزی را کپی پیست میکنید(مدت زمان ظاهر شدن مثلا رایت کلیک و درخواست کپی و...) کمی و فقط کمی کند تر از سبک ترین ها در دنیاست.

در واقع شاید راهش بخاطر سپاری فرآیند های مشابه رفتاری کاربر باشد. اینکه تا زمانی که آپدیتی صورت نگرفته (که البته با ورود تکنولوژی های کلود کمی داستان متفاوت است ظاهرا) یا تغییری در حجم و مشخصات فایل ها و پوشه ها صورت نگرفته، آنتی ویروس بخاطر داشته باشد که چه چیزی را پویش کرده و سالم تشخیص داده است و تنها زمانی نگهبان پادویش وارد داستان شود که واقعا نیاز باشد( تغییراتی در فایل ها و پراسس ها صورت پذیرفته باشد)

به نظر من سبک ترین آنتی ویروس های دنیا رفته اند به سوی اینکه خرابکاری را در آخرین مرحله اتفاق افتادن و قطعی بودن متوقف کنند نه اینکه مدام همه سیستم را بازرسی کنند.(احتمالا دلیل سبکی جدیدترین نسخه های پیشرفته ترین ها در دنیا همین است)
    شاید چیزی مشابه تفاوت ها در ویروس های فعال و غیر فعال اما با این تفاوت که آنتی ویروس نمی رود همه را بازرسی کند(جز چیزی که تازه دانلود شده یا پردازش هایی که دقایقی قبل بررس نکرده مثلا) بلکه شناخت و دانش کافی نسبت به هدف ها دارند(مثلا میدانند دشمن بیرون این قلعه تنها میتواند از در وارد شود و یا در فلان شرایط تنها میتواند از زیر زمین را بکند و از درون قلعه سر در بیاورد نه از هیچ کجای دیگر. بنابراین تنها برای در ورودی نگهبان میگذارد و به کمان دار ها می گوید فقط زمانی که سرباز دشمن را در حال کندن زمین دیدید فعال شوید.

قطعا بازرسی یک به یک و لحظه به لحظه هر خودی و ناخودی زمان گیر و پر حجم است و منابع سیستم را بیش ازحد نیاز درگیر میکند.

اگر مثلا شما بدانید باج گیر ها یا مثلا دیگر بدافزار ها مثل hijack ها از کجا وارد میشوند و تنها همانجا را نگهبانی کنید و فقط برای آن گارد بگذارید دیگر نیاز نیست هر الگوریتمی بررسی و هزاران سرباز مشابه دشمن بازرسی بدنی شود.

12500 تومن واقعا قیمت عالی هستش. اما انتقاد هایی هم میشه کرد. مثلا دو روز مونده به عید!! که همه بار سفر بستن! تازه اعلام میشه 12500 تومن در نوروز قیمت گذاری شده. ای کاش از 1 ماه قبل رو این داستان تبلیغ میشد. نه زمانی که ملت تو مسافرت هستن و پشت کامپیوتر نیستن اصلا. بعد هم که برگردن حتما شرکت امن پرداز میخواد دوباره قیمت ها رو برگردونه(احتمالا دیگه)

فقط اگر یک تبلیغ درست و حسابی روی این قیمت پایین بود>>> یعنی همه جا پر میشد که آنتی ویروس 100 درصد بومی با فایروال 12500 تومن برای یکسال خیلی امیدواری وجود داشت.
    من معتقدم پادویش تا رستگاری!!! فاصله ای نداره. اما مسئله پول هست. پول
    پولی که در و دیوار شهر و اینترنت رو بکنه تبلیغ پادویش

تا کسی ندونه یه کار بومی فقط 12500 تومن هست ارزشی نداره. اما وقتی جمعیت زیادی بفهمن که با حداقل قیمت و با ساخته ی 100 درصد بومی روبرو هستن. قطعا وطن دوستای زیادی هستن که ثروت برای امن پرداز می آورند.

با شرایطی که در ایران هست ارزش این کار (پادویش) 500 هزار تومن هست به نظر من!(واقعا میگم) اما داستان اینه که تبلیغ یک محصول بومی به دلیل بعضی مشکلات فقط با قیمت پایین ممکن هست. و قطعا هر چقدر قیمت پایین تر باشد به همان نسبت تعداد افراد خریدار تصاعدی بالا میرود.
    یعنی شما یک محصول 50 هزار تومانی را فقط به یک نفر راحت خواهید فروخت. اما یک محصول 12500 تومانی را به 7 -8 نفر.
    در ایران مقاومت ناخواسته ای در برابر محصول ایرانی وجود دارد که قطعا قیمت پایین تنها شکننده این سد محکم خواهد بود.
    من به آینده این محصول بسیار خوشبینم.
    ویرایش توسط opera : 24-03-2015 در ساعت 23:22 دلیل: پست های متوالی

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز m.m آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام چطوری بایدفایل آفلاین بگیریم برا پادویش

8. نمایش تشکر

9. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    سلام چطوری بایدفایل آفلاین بگیریم برا پادویش

متاسفانه آپدیت آفلاینش تو وبسایتش نیستوفقط دیسک نجاتش هست.

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

دوست گرامی من پیدا کردم برات>>

پرونده‌های به روز رسانی پایگاه امضا

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز m.m آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اين كه حجمش خيلي زياده / من ديشب نصب كردم ولي بعد از 45 روز كه آبديت نشده بود كلا يه مگ آبديت كرد و نوشت بروز رساني با موفقيت انجام شد

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    اين كه حجمش خيلي زياده / من ديشب نصب كردم ولي بعد از 45 روز كه آبديت نشده بود كلا يه مگ آبديت كرد و نوشت بروز رساني با موفقيت انجام شد
    بله. حجم بالا برای آپدیت آفلاین طبیعی هست. در مورد کم بودن حجم آپدیت آنلاین و سریع آپدیت شدن هم به نظر من این یکی از نکات فوق العاده مثبت پادویش در وضعیت اینترنت ایران هست. قدرت شناسایی این آنتی ویروس هم به شکل عجیب و غریبی در حال پیشرفت هست که برای یه محصول ایرانی واقعا قابل قبول و عالی هست به نظر من

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    اگه امكانش هس اين گزينه ها را يه كوچولو توضيحي بدين مثلا حالت بازي يعني چي ؟و... با تشكر
    تا جایی که من میدونم برای اینکه در زمان انجام بازی های کامپیوتری آنتی ویروس پیغام نده و باعث نشه از بازی بپرید بیرون! یا اذیت بشید با پیغام های آنتی ویروس، این گزینه رو فعال میکنید و البته یکی از قابلیت های این مورد این هست که آنتی ویروس رو به حالت کم مصرف از منابع سیستم میبره و باعث میشه بازی کامپیوتری شما روان تر کار کنه. البته من پیشنهاد میکنم سوال هاتونو از خود سازنده های امن پرداز تو فاروم این شرکت بپرسین بهتر جواب بدن

18. نمایش تشکر

19. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

شما نسخه امنیت پیشرفته پادویش رو ریختین یا نسخه رایگانش رو?

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 30 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)