آری
حدود 2 ماه میشه که باهاش آشنا شدم . ینی 2 ماه میشه که نسخه ی EPS اش رو دارم
والا خیلی ها یه آنتی ویروس خوب رو با قدرت شناسایی اش تو تست های انجمن قبول دارن اما پادویش تو این حوضه گاهی عالی عمل میکنه و گاهی ضعیف
ولی من برای اولین بار خواستم فارغ از این روش ها با اعتماد به آنتی ویروس ملی تست کنم
من با ایمیل سئوالاتم رو باهاشون در میون میزارم . تو انجمن شون زیاد سر نمیزنم
دلیل این نوسان رو ازشون پرسیدم گفتن که ویروس ها به دو دسته تقسیم بندی میشن . ویروس های فعال که سراسر تو اینترنت و غیر اون پخش میشن و فراگیر هستن و غیر فعال . گفتن مهم ترین هدف شون زدن ویروس های فعال هست و در وهله ی بعد ، ویروس های غیر فعال
اگه هم دقت بشه ، خیلی از آنتی ویروس های معروف مثل کاسپر و ... که تو شناسایی سایت AVTest حدود 99.9 درصد رو داره اگه تو تست های انجمن درصد بگیریم ، بالای 70 و حداکثر 80 درصد نمیتونه شناسایی اش باشه .
من تو این 2 ماه تقریبا توی همه ی سایت های فارسی و انگلیسی و کلا خارجی رفتم ولی میتونم راحت بگم تو شناسایی و محافظت و جلوگیری از ویروس به اندازه ی آنتی ویروس های مطرح قدرت داره
بزرگترین نقطه قدرت پادویش نسبت به آنتی ویروس های دیگه به نظرم هوش مصنوعی فوق العاده اش هست مخصوصا برای جاهایی که مشکوکیم مثل فلش که میزنیم به سیستممون و اونم زمانی که هوش مصنوعی شو رو حداکثر تنظیم کنیم . در این حال ممکنه اشتباهش هم زیاد بشه اما واقعا قدرت هوش مصنوعی بی بدیلی رو از خودش ارائه میده که من حتی تو کمودو و نورتون که پیشگامان هوش مصنوعی هستن هم ندیدم
بوک مارک ها